marți, 11 septembrie 2018

MESAJUL SFINTEI FECIOARE MARIA DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, ÎN PUERTO RICO LA MANIFESTAREA CRUCIFIXULUI, 5 SEPTEMBRIE 2018




Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate,
FIUL MEU VĂ IUBEȘTE, ȘI ÎN ACEST MOMENT SE MANIFESTĂ ÎNAINTEA VOASTRĂ PENTRU TOT CEEA CE ÎI CAUZEAZĂ OMENIREA...
Fiul Meu suferă Patima Sa constant, cu fiecare dispreț, cu fiecare durere, cu fiecare profanare, cu fiecare lipsă de iubire între voi.
VREAU, CA ȘI POPOR AL FIULUI MEU, SĂ VEDEȚI ÎN FIECARE FRATE PE FIUL MEU PE CRUCE, SUFERIND PENTRU FIECARE DINTRE VOI, COPIII MEI.
AJUNGE!
Atât de mare este suferința Fiului Meu!....
Atât de mare este suferința în fața acestei Omeniri care Îl disprețuiește constant!...
Priviți-L, copiii Mei, pe Crucea Sa unde s-a dăruit pentru voi și se dăruiește constant pentru fiecare dintre voi......
Priviți-l cum își varsă Lacrimile Sale, copiii Mei.....
Priviți-L pe Fiul Meu suferind....
În fiecare moment Patima Sa se reînnoiește, în fiecare moment este crucificat....
Patima Sa este trăită și reînnoită constant în aceia care Îl profanează, care Îl disprețuiesc, care comit abuzuri împotriva celor inocenți.
Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate:
ESTE URGENT CA POPORUL FIULUI MEU SĂ SE PRINDĂ DE MÂINI, SĂ DECIDĂ SĂ FIE MAI SPIRITUALI ȘI SĂ COMBATĂ RĂUL PRIN CONVERTIRE.
Atât de mult ignorați, copiii Mei!
Atât de mult vă apropiați de Omenire!
Și deși vedeți toate câte se petrec în lume și cum s-a schimbat comportamentul oamenilor, nici măcar așa nu vă propuneți să luptați contra păcatului....
Câtă durere este în Inima Mea văzându-L pe Fiul Meu suferind încă o dată și încă o dată pentru Poporul Său!
Cu câtă durere în Inima Mea de Mamă a Omenirii vă chem încă o dată și încă o dată și nu ascultați Rugile Mele!
Și văd cum diavolul îi îndepărtează pe copiii Mei de tot ceea ce reprezintă Divinitatea și vă văd disprețuind încă o dată și încă o dată toate semnele, disprețuiți încă o dată și încă o dată Poruncile, Sacramentele, batjocoriți Sacramentele. Dar cum să nu batjocoriți asta dacă Îl disprețuiți pe Dumnezeu, L-ați scos din viețile voastre, L-ați aruncat din inima voastră și de aceea diavolul v-a întărit inimile voastre și a înnebunit mintea Omenirii pentru ca aceasta să rătăcească pe căi greșite și mai mult.
IUBIȚI COPII, VĂ ROG CA FIECARE DINTRE VOI SĂ FIE O PORTAVOCE A IUBIRII FIULUI MEU, să fie fiecare cel care duce Cuvântul de Iubire al Fiului Meu către frații lui. Sunt atâtea suflete care se pierd!...și diavolul s-a decis să otrăvească mințile acelora care îl slujesc pe Fiul Meu.
ESTE URGENT, COPIII MEI, ESTE URGENT SĂ VĂ RUGAȚI, SĂ PLECAȚII GENUNCHII ȘI ESTE URGENT SĂ PLECAȚI GENUNCHII EGOULUI UMAN PENTRU CA SĂ NU SE RIDICE CONTRA PRESFINTEI TREIMI.
Iubiții Mei copii, cum nu vi se mișcă inimile!....sunt atâtea întâmplări pe care voi înșivă le generați întrucât Creația vă privește cum sunteți total indiferenți față de Ea, nu sunteți ascultători, nu îndepliniți Legea Divină, nu sunteți legați de Creație.....
ESTE URGENT SĂ NU UITAȚI CĂ FIUL MEU ESTE ÎNDURARE, DAR FIECARE DINTRE VOI PE DRUM UITAȚI DE ÎNDURARE. FIECARE DINTRE VOI MERITĂ ÎNDURAREA DIVINĂ, dar când vă îndepărtați de la drum, disprețuiți pe Preasfânta Treime și vă atașați de diavol ca de un dumnezeu pentru voi; în acel moment, voi, cu liberul arbitru, disprețiuți această Îndurare Divină.
Nu doresc să vă pierdeți, reîntoarceți-vă la Cale, copiii Mei, reîntoarceți-vă la Cale, CONVERTIȚI-VĂ! Din inimă să vă căiți și schimbați calea; chiar și cei care au comis păcate grave, CĂIȚI-VĂ! Spovediți păcatele, Fiul Meu nu vă întârzia să reverse peste voi Îndurarea Lui.
Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate:
Câți, cât de mulți copii ai  Mei vor suferi?
Cât de mulți copii ai Mei se vor alătura în rândurile diavolului?
Fiul Meu suferă pentru ei și Eu de asemenea sufăr pentru ei.
Dacă Îl veți primi pe Fiul Meu, întrebați-vă în ce condiție spirituală vă găsiți. Fie-vă teamă, niciunul să nu se condamne.
Copiii Mei:
NU SUNT O MAMĂ CARE VĂ ADUCE DOAR NENOROCIRE, SUNT O MAMĂ IUBITOARE ȘI DE ACEEA VĂ ALERTEZ, PENTRU CĂ NU DORESC CA AI MEI COPII SĂ SE ALĂTURE RÂNDURILOR SATANEI.
Nu acceptați nimic contrar Legii Divine pentru că și voi veți fi complici. Trebuie să îndepliniți toate în spirit și adevăr, trebuie să intrați în Inima Fiului Meu pentru ca voi să înțelegeți că a te numi creștin nu este doar un cuvânt, ci înseamnă a intra în Iubirea infinită, în Credința infinită, în Caritatea infinită și în infinita Îndurare și în Bunătate. A fi creștin este să trăiești în Fiul Meu pentru a fi îndeplinătorul Voinței Divine.
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru această Omenire desfrânată și dusă în abis de către căpeteniile răului.
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Venezuela care suferă.
Rugați-vă pentru Nicaragua, acest Popor suferă.
Rugați-vă, copiii Mei, pentru Argentina, nu o ascultă pe această Mamă și vor suferi așa cum Eu am anunțat în Numele Preasfintei Treimi.
Un mare eveniment la nivel mondial va avea loc, dar chiar și așa omul captivat de capriciile și desfrâurile lui nu răspunde, ci se revoltă mai mult contra Preasfintei Treimi și contra acestei Mame.
ÎI IERT PE TOȚI ACEIA CARE COMIT PROFANARI FOLOSIND IMAGINILE CARE MĂ REPREZINTĂ. ȘI FIUL MEU SE MANIFESTĂ PENTRU CĂ VĂ SPUNE:
”EU VĂ IERT, SUNT ÎNDURARE INFINITĂ, DAR REÎNTOARCEȚI-VĂ LA MINE, PENTRU CA CEL RĂU SĂ NU VĂ ÎNVINGĂ, REÎNTOARCEȚI-VĂ LA MINE!”
Vă binecuvântez în Numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.
Mama Maria.
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

DESPRE MANIFESTAREA CRUCIFIXULUI
Luz de Maria fiind în orașul San Juan, Puerto Rico în ziua de 5 septembrie 2018 noaptea, un crucifix al lui Isus agonizând care se găsea în camera ei a început să se manifeste cu ulei și un lichid roșu, credem că este sânge, de un parfum intens care creștea în intensitate pe măsură ce uleiul ieșea din crucifix....
Cerul, încă o dată, caută să atragă atenția Copiilor Săi, creionând cuvântul revelat și totodată explicând miracolul, în același timp, Mama noastră Sfântă transmite o chemare prin instrumentul Ei.
Un miracol de Iubire concentrat în Ulei ca un simbol al Păcii și al Reconcilierii, oferit de Dumnezeu Copiilor Săi într-un moment dificil și decisiv pentru toată omenirea. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu