luni, 10 septembrie 2018

MESAJUL SFINTEI FECIOARE MARIA DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, 30 AUGUST 2018


Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate.
PRIMIȚI BINECUVÂNTAREA IUBIRII MELE, UN BALSAM ÎN ACEST MOMENT ÎN CARE AVEȚI NEVOIE DE BINECUVÂNTĂRILE CERULUI PENTRU A PUTEA CONTINUA ÎN MIJLOCUL ATÂTOR LUPTE ÎN CARE  TRĂIȚI.
Încercările sunt necesare pentru toți copiii Mei, este necesar să ieșiți din comoditate, din obiceiurile cotidiene, să aveți plăcere pentru binele sufletului. Este bine ca ai Mei copii să aibe conștiința faptului că prin a fi copiii Fiului Meu, ei nu sunt imuni la încercări. De aceea, în mijlocul încercărilor, omul caută, dorește și imploră  Preasfintei Treimi ajutorul Îndurării Divine pentru a avea loc minuni. ȘI MINUNEA PE CARE TREBUIE SĂ O CEARĂ CU UMILINȚĂ ESTE PRIMA DATĂ SALVAREA SUFLETULUI ȘI APOI A TRUPULUI, DACĂ ACEASTA ESTE VOINȚA DIVINĂ: SALVAREA SUFLETULUI ȘI APOI SOLUȚIA A CEEA CE VI SE ÎNTÂMPLĂ.
Aveți nevoie de Iubirea Divină în viața fiecăruia pentru ca creatura să înflorească și sa dea roade pentru Viața Veșnică.
Iubiților, omul suferă de revoltă și s-a pus în dușmănie cu Preasfânta Treime, cu Mama voastră și cu cât Divinitatea vă amintește aceasta, cu atât voi doriți să trăiți în libertinaj, fără să vă fie semnalat ceea ce este rău.
CENTRUL FIECĂRUI OM ESTE DUMNEZEU și, într-un final, disprețuindu-L pe Dumnezeu, omul disprețuiește și renunță, cu liberul său arbitru, la Iubirea Divină, pierzând axa pe care își rotește viața, pierzând echilibrul spiritual. Omul s-a dăruit răului, primindu-l ca pe dumnezeul său și, neopunând rezistență în fața acestuia, este târât pentru a participa la acțiuni și fapte rele.
Copii iubiți ai Inimii Mele Imaculate:
VĂ IMPLOR PRIVIȚI ÎN VOI ÎNȘIVĂ ȘI AJUNGEȚI SĂ VĂ CUNOAȘTEȚI CU ADEVĂRAT PENTRU CA SĂ DECIDEȚI O SCHIMBARE IMEDIATĂ.
Privind în interior, veți găsi forța și siguranța credinței în Dumnezeu și totodată veți descoperi ce vă oprește de la fuziunea cu Voința Divină.
ÎNDEPĂRTÂNDU-SE DE IUBIREA DIVINĂ, OMUL A SLĂBIT SPIRITUAL  și s-a panicat că această generație este cea în care se împlinesc Profețiile. Deși este o generație cu mari progrese, cu toate acestea, omul a întârziat cu progresul spiritual, nu s-a gândit că spiritualul este indispensabil în cotidian și este foarte important  ca el, ca și creatură umană,  să reproducă binele care există înăuntrul său.
CA REGINĂ ȘI MAMĂ A ULTIMELOR TIMPURI VĂ DĂRUIESC:
Inima Mea pentru ca să fiți protejați în Fiul Meu…
Ochii Mei pentru ca să vedeți binele și să doriți convertirea….
Razele Mele de lumină pentru ca să ajungă la toată Omenirea…..
Picioarele Mele pentru ca să fiți fideli pe drumul convertirii și să nu vă opriți sub soare sau sub apă….
Vă chem să priviți Pământul pentru ca să înțelegeți valoarea Acestuia și fiecare să caute să aducă pacea între Popoare…..
Vă ofer Sfântul Meu Rozariu pentru că fără rugăciune nu ajuneți la Dumnezeu….
Vă chem să fiți precum copiii (Cfr. Mt 18,3), pentru a fi demni de protecția Tatălui Ceresc; fiind autentici și adevărați, aveți nevoie de bunuri spirituale în acest moment și trebuie să știți cum să le puneți în practică.
COPIII MEI TREBUIE SĂ FIE MAI SPIRITUALI, SĂ MENȚINĂ VIE CREDINȚA PENTRU CA EA SĂ VĂ FURNIZEZE CLARITATEA CARE SE NAȘTE ÎN OM DIN INTERIOR,IAR FAPTELE ȘI ACȚIUNILE LUI SĂ FIE PENTRU BINE.
Copiii Mei, nu pierdeți Salvarea, protejați-vă sufletul hrănind simțurile spirituale cu o viziune adevărată, iubind ceea ce Dumnezeu a lăsat moștenire rasei umane pentru a face Voința Divină și a înțelege că ascultarea este uleiul ce va ajuta ca cârma Iubirii Divine să mențină creatura în Palma Mâinii Sale Divine.
Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate:
VEȚI AJUNGE SĂ ÎNFRUNTAȚI MAREA CONFUZIE A ACESTUI MOMENT DOAR IUBINDU-L PE DUMNEZEU ȘI PE APROAPELE AȘA CUM EL O CERE. NUMAI ASTFEL VEȚI REUȘI SĂ ÎNFRUNTAȚI CONFUZIA FĂRĂ A CĂDEA ÎN MÂINILE RĂULUI.
Copiii Mei au cunoștință despre faptul că răul atrage răul. Astfel, până când creatura decide liber o căință adevărată și până când se decide să îndeplinească o propunere fermă de convertire, va emana fapte și acțiuni diferite, atașate binelui. Copiii Mei, să acționați în interiorul binelui în orișice moment pentru că binele va face să fiți adevărați și să faceți fapte conforme cu Voința Divină.
Copiii Mei, nucleul Pământului este într-o mare și neobișnuită vibrație făcând ca straturile Pământului să se dilate și să se contracte. Omenirea este supusă la înfruntarea mișcărilor telurice de mare intensitate și frecvență. Copii, nu uitați că zonele de pe coaste sunt cele mai expuse la tsunami și la celelalte evenimente ale mării.
Rugați-vă, Coasta de Est a Statelor Unite se cutremură, Japonia continuă să contamineze.
Cel rău se mișcă cu o mare viteză în acest moment peste tot. Biserica trăiește momente critice, Inima Mea Sângerează pentru aceasta. Ca Mamă a Omenirii, sufăr pentru cei care încalcă Legea Divină. Nebunia omului și lipsa de a rămâne unit cu Fiul Meu a făcut ca omul să se ridice împotriva lui Dumnezeu. Parte din Omenire dorește să dispară orice rămășiță care amintește de Preasfânta Treime sau de Mamă Cerească.
Cel rău îi mișcă pe cei călduți (Cfr. Apoc 3, 16) și pe cei care renunță la Dumnezeu.
Voi, copii ai Inimii Mele Imaculate, perseverați, nu cădeți, nu uitați că Inima Mea Imaculată va triumfa și Eu ca Regină și Mamă a Ultimelor Timpuri mijlocesc pentru fiecare dintre copiii Mei, chiar dacă ei nu îmi cer aceasta.
NU OBOSESC, COPIII MEI, SUNT REGINĂ ȘI MAMĂ ȘI MIJLOCITOARE PENTRU GLORIA DIVINĂ AL CELOR MAI MULTE SUFLETE. DE ACEEA VĂ CHEM SĂ FIȚI IUBIRE, SĂ RĂMÂNEȚI ÎN CREDINȚĂ, SPERANȚĂ ȘI SĂ FIȚI CARITATIVI, FĂRĂ A PERMITE CA DISPERAREA SĂ VĂ NELINIȘTEASCĂ.
NU VĂ TEMEȚI, SUNT AICI, SUNT MAMA VOASTRĂ ȘI VĂ IUBESC, MIJLOCESC PENTRU VOI.
ADORAT SĂ FIE DUMNEZEU, UNUL ÎN TREI PERSOANE!

Vă binecuvântez.
Mama Maria
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
COMENTARIUL INTRUMENTULUI


Fraților:
O singura picătură din acest Balsam pe care ni-l oferă Mama noastră este suficient pentru ca, extaziați în fața acestei Iubiri Materne, noi să pronunțăm ”Da-ul nostru” față de cererile acestei minunate Regină și Mamă.
Amin.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu