miercuri, 19 septembrie 2018

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, în 12 SEPTEMBRIE 2018



Iubitul Meu Popor:
IUBIREA MEA ESTE DE NEPĂTRUNS.....
ȘI O PRIVIRE DE CĂINȚĂ DIN PARTEA VOASTRĂ MIȘCĂ INIMA MEA.
Iubitul Meu Popor, în fața a tot ceea ce se petrece în această Omenire, omul se distanțează și nu se concentrează pe conștiința de a rămâne în fuziune cu Preasfânta Noastră Treime.
DORESC CA AI MEI COPII SĂ SE ARATE MAI DORITORI DE A SE UNI CU DIVINITATEA  NOASTRĂ  ȘI  DE A-ȘI  IMPUNE  ȚELURI PENTRU A AJUNGE  ÎNTR-O  MAI  MARE  UNIUNE  SPIRITUALĂ CU CASA NOASTRĂ. Aveți toate mijloacele pentru aceasta:
Rugați-vă departe de agitație, în liniște ...
Învățați să vă îndepărtați mintea de ceea ce vă neliniștește....
Împiedicați gândul să vă ducă departe de Mine, nu vă concentrați pe simțuri, nu le dați ascultare....
Nu pretindeți să obțineți  mari daruri sau virtuți pentru a fi mai mult decât frații voștri; permiteți-Mi să vă dau ceea ce are nevoie ficare pentru a îndeplini Voința Mea acolo unde am nevoie.
Iubitul Meu Popor, nu fiți ostentativi spiritual! Sunt foarte importante momentele de intimitate cu Preasfânta Noastră Treime, unde simțurile spirituale se deschid și ne găsim fără interese egoiste din partea voastră.
Trebuie să discerneți, este important să discerneți înaintea confuziei, înaintea îndoielii: ceea ce este păcat este păcat și nu îi puteți înlocui numele; ceea ce este rău, este rău și nu puteți să îl denumiți altfel.
NU ASCUNDEȚI RĂUL PENTRU CĂ ACESTA CREȘTE NECONTROLAT, SE REPRODUCE CU FIECARE MOMENT, LUÂND MINȚILE SLABE.
Poporul Meu, răul a staționat în majoritatea organismelor mondiale, în locuri unde voi gândeați că este imposibil, dar în acest moment realitatea este alta: omul i-a cedat puterea răului și acesta s-a infiltrat în tot ce găsește în drumul său și a interpretat eronat obiectivul instituțiilor create pentru beneficiul omului.
În acest moment, s-a dezvăluit în fața Omenirii adevăratul scop al răului:  acela de a lua în posesie a tot ceea ce-l poate ajuta pe om și astfel să fie pradă la tot ce oferă răul. Acesta este domeniul răului, acesta este domeniul diavolului, acesta este momentul pe care l-a căutat diavolul pentru a-i ceda lui anticrist necesitățile omului, nevoile lui și astfel să lege mâinile omului care nu are o credință fermă. De aceea, vă chem să Mă cunoașteți, să aprofundați cunoașterea Sfântei Scripturi și celelalte documente ale Bisericii.
CUNOAȘTEREA NU MERGE ÎMPOTRIVA RAȚIUNII PENTRU CĂ NU PUTEȚI SĂ IUBIȚI PE CINE NU CUNOAȘTEȚI. ESTE URGENT CA POPORUL MEU SĂ IASĂ DIN IGNORANȚĂ ȘI SĂ APROFUNDEZE RELAȚIA PE CARE TREBUIE SĂ O AIBĂ CU DOMNUL ȘI DUMNEZEUL LUI.
Biserica Mea a fost atinsă de diavol dinainte și a mers fiind necrozată puțin câte puțin. Asta nu trebuie văzut ca ceva pasager sau ceva lipsit de importanță; în acest moment trăim atacurile lui anticrist care a lucrat de departe pentru a nu fi descoperit înainte de momentul potrivit.
Iubitul Meu Popor, Natura agitată lovește cu biciul împotriva Omenirii, creșterea activității  vulcanice  va fi motiv de alarmă. Vulcanii vor erupe cu mare succesiune, provocând în om o constantă anxietate față de care omul nu va putea să acționeze, ci doar să reacționeze.
Soarele va continua să își mărească căldura în interiorul lui, provocând un act neobișnuit, care apoi va fi emanată, fiind un pericol pentru Pământ.
Crește furia omului și copiii Mei vor vedea ridicându-se popoare întregi, confruntându-se frați împotriva fraților. Comunismul este cauza marilor flagelări și orori și unele națiuni mari, care se opun comunismului, doresc război pentru a obține puterea. Aceasta este, copiii Mei, marea nebunie umană.
Iubitul Meu Popor:
CONVERTIȚI-VĂ! TIMPUL TRECE ȘI POPORUL MEU AȘTEAPTĂ SĂ VADĂ MAI MULT PENTRU A CREDE....
ACEASTA VĂ VA ADUCE SUFERINȚĂ ȘI VĂ VA GĂSI NEPREGĂTIȚI.
Cei care trebuiau să asculte și să-Mi fie fideli pentru că sunt Poporul Meu, vor fi parte dintre cei care M-au respins și nu M-au ascultat, vor fi parte dintre cei care M-au făcut de rușine, vor fi parte dintre cei care: ”iar fiii împărăției vor fi aruncați în întunericul de afară. Acolo va fi plânset și scrășnirea dinților.” (Mt 8,12)
Rugați-vă, copiii Mei, puterea de a rezista răului nu o veți găsi într-o deschidere și închidere de ochi, ci în constanta abandonare în Treimea Noastră și în acceptarea călăuzirii Mamei Mele.
Rămâneți atenți la Chemările Mele, vă iubesc cu Iubirea Veșnică.
Vă binecuvântez.
Al vostru Isus

BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
  
COMENTARIUL INSTRUMENTULUI

Fraților:
Domnul nostru Isus Cristos ne avertizează din nou să privim cu ochi spirituali și să ne îndreptăm cu repeziciune către fuziunea cu Preasfânta Treime.
Acțiunea naturii nu se lasă așteptată, Domnul nostru îmi zice că nu menționează țări pentru că lista ar fi prea lungă. Dar ne-a anunțat despre toate câte se întâmplă  în acest moment în lume, sub toate aspectele și cu ceea ce ne vom confrunta la nivelul Naturii.
Cerul ne-a luat-o înainte și, privind la ceea ce se întâmplă, ne-a prevenit și ne-a dat recomandările necesare. Cerul niciodată nu-l lasă singur pe Poporul Său.
Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu