duminică, 2 septembrie 2018

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, în 25 AUGUST 2018


Iubitul Meu Popor:
PRIMIȚI BINECUVÂNTAREA MEA.
Poporul Meu fidel se va arăta cu forță după ce va fi arsă neghina; se va arăta pentru că nu va mai putea fi înșelat sau umbrit de neghină, confundat cu neghina sau cu cei călduți.
Întărindu-se prin Cuvântul Meu, Trupul Meu și Sângele Meu, în Iubirea Mamei Mele și a Cuvântului Meu, Poporul Meu nu va fi nimicit odată cu căderea altor copii ai Mei care îi urmează pe oameni. Credința voastră va rămâne în Mine.
Un Popor care nu se roagă este un Popor supus  atacului diavolului în orice moment, neîncetat.
Alertă, Poporul Meu!
Parte din instituția Bisericii Mele a căzut în erori grave din cauză că lipsește  instruirea serioasă, fermă și corectă în casele de formare (seminarii) și lipsește adevărul de la cei care nu  au dorința arzătoare de a Mă sluji în spirit și adevăr. 
ESTE NEVOIE CA FILTRUL FIDELITĂȚII SĂ FIE SUPORT ÎN CASELE DE FORMARE PENTRU CEI CARE DORESC SĂ AJUNGĂ SĂ FACĂ PARTE DINTRE PREOȚII MEI, DIN RELIGIOȘII ȘI RELIGIOASELE MELE.
MĂ DOARE INIMA ÎN FAȚA ATÂTOR GREȘELI FĂCUTE DE UNII DINTRE COPIII MEI, PREOȚI, ÎMPOTRIVA INOCENȚILOR POPORULUI MEU. Măsurile îndreptate către Poporul Meu preoțesc trebuie să fie examinate în așa fel încât să apară rapid claritatea. ”Vai de omul care este cauza păcatului! Ar fi mai bine pentru el dacă i s-ar lega o piatră de moară de gât și ar fi aruncat în mare, decât să scandalizeze chiar și numai pe unul dintre aceștia mici” (Lc 17, 1-2).
Nu accept înșelătoriile sau nerușinarea cu care sunt folosite trucurile diavolului peste inocenții Mei.
Eu am nevoie ca Adevărul să fie stabilit cu rigurozitate în Instituția Bisericii Mele pentru ca Preoții Mei să-Mi fie fideli Mie, fermi în credință, dedicați în slujirea și sfințenia lor.
POPORUL MEU ESTE ARĂTAT CU DEGETUL PENTRU CĂ MĂ IUBEȘTE, DAR UNII DINTRE REPREZENTANȚII MEI SUNT MAREA MEA DURERE, RUȘINEA MEA ÎN FAȚA OMENIRII CARE MĂ DISPREȚUIEȘTE ȘI RENUNȚĂ LA MINE.
SUNT MOMENTELE ÎN CARE POPORUL MEU TREBUIE SĂ RĂMÂNĂ ALIMENTAT ÎN CREDINȚĂ,  SĂ PĂSTREZE VII PORUNCILE ȘI SĂ SE ATAȘEZE DE ELE.
Poporul Meu, învață să recunoști Cuvântul Meu și nu te mai proteja în date și nici în  zile pentru a te trezi spiritual. Fiecare moment este o dată scrisă de Tatăl Meu în marea Carte a Vieții; fiecare moment este pentru voi ca și cum ar fi ultimul din viețile voastre; în acest moment, copiii Mei, nu trebuie să așteptați pentru a vă converti și nici să disprețuiți Chemările Mele.
Aberațiile Poporului Meu comise în toată lumea sunt produsul trăirii fără Iubirea Mea și produsul dorinței de a se agăța de cele lumești și păcătoase pentru a fi întâmpinați de o iubire umană, fără valori și reguli.
Poporul Meu cunoaște și știe că nu trebuie să trăiască o iubire deformată.
Aveți nevoie de o schimbare interioară, fiecare în parte, pentru a trăi în Iubirea Mea care este Adevărata Iubire. Să nu permiteți ca gândurile să se altereze și minții să controleze simțurile ori să zboare și să vă facă să cădeți în ceea ce nu este adevărat. Fiți inimă de carne pentru ca totul să curgă în interior; dacă inima este curată, simțurile fizice și spirituale se mențin în îndeplinirea funcțiilor adecvate și apoi printr-un mare proces de purificare, veți reuși ca faptele și acțiunile voastre să fie o mărturie care evanghelizează fără cuvinte.
Ipocritul nu este o mărturie de-a Mea; el găsește ușor unde să se facă comod cu fraze mari, dar cel care trăiește în Iubirea Mea se lasă șlefuit, vrea să fie mai bun în fiecare moment, nu doar în beneficiul personal, ci și pentru frații săi. Ipocritul atrage atenția, se impune, nu cunoaște caritatea și nimic nu i se pare bine sau mereu spune: ”nu m-am decis, mă gândesc la chemare”, acesta este evitarea angajamentului fața de Mine.
Aceasta este ceea ce voi, Poporul Meu, recunoașteți în marea majoritate de fraților: adevăratul Meu copil merge mai departe de o rugăciune, de un act de slujire în templu, mai departe de o mărturie. ADEVĂRAȚII MEI COPII SUNT CEI CARE SE OFERĂ PENTRU MINE, CEI CARE MĂ CUNOSC, CEI CARE NU REPETĂ CUVÂNTUL MEU, CI CEI CARE ÎL PUN ÎN PRACTICĂ, CEI CARE DESCOPERĂ ”COMOARA ASCUNSĂ”, CEI CARE NU SE ÎMPOTRIVESC PĂMÂNTULUI, CEI CARE MULȚUMESC CONTINUU ȘI ADORĂ TREIMEA NOASTRĂ, CEI CARE O IUBESC PE MAMA MEA AȘA CUM EU O IUBESC.....
Iubitul Meu Popor, drumul ce trebuie urmat este abrupt, sub soare și fără apă; purtați încălțăminte și trebuie să continuați până în vârf.
Nu vă îndepărtați de Mine, continuați să fiți copiii Mei. Îndepliniți Voința Divină a Tatălui Meu și nu acceptați modernismele.
Rugați-vă pentru Mexic, se cutremură din nou.
Biserica Mea este cutremurată și va fi și mai mult pe motivul știrei zeului banilor.
Iubitul Meu Popor, Pământul emană neliniștea din sufletului omului, Natura continuă să vă întâlnească, variațiile climatice sunt indescifrabile, impactează omul, climatele sunt noi.
Alimentele se răresc, va fi lupta pentru apă, omul va trebui să caute apa în alte locuri sau chiar țări.
Iubitul Meu Popor, cât te-am prevenit! Nu ai învățat și nu te-ai căit!
Primiți cu credință binecuvântările pe care Mama Mea, ca Regină și Mamă a Ultimelor Timpuri, le dă fiecăruia.
Eu vă binecuvântez.
Al vostru Isus
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL INSTRUMENTULUI
Fraților:
În acest Cuvânt Divin, să reflectăm la durerea Domnul nostru Isus Cristos care este mai mare decât în alte ocazii.
Toți copiii Lui suntem parte a acestei dureri pentru care iubitul nostru Isus suferă.
Fiecare pas ne arată cu certitudine că mergem către punctul culminant al Revelației, Cerul nu vorbește de dragul de a vorbi, ci pentru a ajuta Poporul Său, chiar dacă nu se vede așa.
Fraților, ciuma continuă să avanseze, omul este înconjurat în fiecare moment de ideologii false și de apostazii, este înconjurat de contaminarea mărilor și de cea pe care Japonia o va provoca din nou.
Uniți în Sfintele Inimi, binecuvântăm toată Omenirea.
Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu