duminică, 7 iulie 2019

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, 15 IUNIE 2019


Preaiubitul Meu Popor, vă binecuvântez fiecare moment, fiecare pas pe care îl faceți, fiecare cuvânt pe care îl spuneți pentru ca copiii Mei să înțeleagă că trebuie să se apropie de Mine.
COPII IUBIȚI, TREBUIE SĂ CREDEŢI MAI MULT ÎN MINE PENTRU A NU FI CAPTIVAȚI DE TREBURILE LUMEȘTI ȘI SĂ O LUAȚI PE CĂI GREȘITE.
Mare parte din omenire se găsește în convulsii, crize, scufundată în duhoarea păcatului şi Îmi displace. Mă repudiază prin acte dureroase, contrare Voinței Mele.
Cuvântul Meu pentru voi este alertă spirituală, trebuie să creșteți spiritual de urgență înaintea evenimentelor accelerate pe care le înfruntați, altfel sunteți vulnerabili ca pânzele unei bărci.
Eu Mă găsesc înaintea omenirii păcătoase cu Milostivirea Mea și primesc pe tot păcătosul care și-a mărturisit păcatele sale, care se căieşte, oricât de grave ar fi acestea, și îşi menține dorința de a se îndrepta. Vă chem să vă reîntoarceți la Mine și să nu vă mai înjosiți prin păcat.
COPIII MEI, SUNTEȚI ATÂT DE NECHIBZUIȚI CĂ NU REUȘIȚI SĂ VĂ ÎNTREPĂTRUNDEȚI CU VOINȚA MEA, ÎNTÂRZIAȚI CULEGÂND FIRIMITURILE ȘI NU ASCULTÂNDU-MĂ PE MINE, CARE VĂ CHEM SĂ CREȘTEȚI PENTRU A LĂSA DEOPARTE LUCRURILE MICI ALE LUMII ȘI A ÎMBRĂȚIȘA MĂREȚIA PE CARE V-O OFER, PENTRU A NAVIGA PE  ÎNĂLȚIMILE IUBIRII MELE, BUNĂTĂȚII MELE, CARITĂȚII MELE.
Vin la voi în căutare de suflete puternice, ferme și decise să urmeze  Căile Mele știind că o mare parte din copiii Mei s-au compromis cu diavolul pe care-l slujesc fără a sta pe gânduri.
Poporul Meu trebuie să fie puternic și convins ca nimic și nimeni să nu vă facă să șovăiți căci legiunile răului au ca obiectiv pierderea sufletelor. De aceea vă înşeală prin atracții mari cu tot ce este împotriva Voinței Mele și astfel vă înrobeşte ca voi să Mă ofensați, renunțând să Mă urmaţi, fiind neascultători, lipsiți de iubire față de aproapele și toleranți cu ofensele grave pe care le comit împotriva Mea creaturile umane.
În acest timp când omul nu numai că răspândește intoleranța lui pe Pământ, dar cooperează ca națiunile să rămână într-o permanentă amenințare prin cuvinte, armament, provocări economice și altele de tot felul, el se află în anticamera războiului unde interesele se mişcă în umbra adevărului pe care îl ascunde războiul.
Poporul Meu, mare suferință vine peste omenire. Bolile pe care le credeați eradicate revin şi vă vor îngrozi, în aceste timpuri se extind cu mare rapiditate.
Copii, voi trebuie să rămâneți obedienți Legii Mele, fiți fermi în Credință pentru a nu urma pașii celor mulți ce pierd Credința în Mine și O disprețuiesc pe Mama Mea.
Rugați-vă copii, este necesar să vă rugați și să vedeți roadele acestei rugăciuni, creșterea spirituală. Nu vă dispersați, rugați-vă cu inima, Eu vă ajut.
Rugați-vă copiii Mei, rugați-vă pentru America Centrală, pământul se cutremură și copiii Mei suferă.
Rugați-vă copiii Mei, nenorocirea ajunge la națiunile ce aprobă uciderea nevinovaților și la cei ce se revoltă împotriva naturii rasei umane, dispusă de Tatăl Meu.
Rugați-vă copiii Mei, Biserica Mea este în criză, privește pierdută cum Poruncile Mele sunt încălcate, purtând pierderea sufletelor.
Rugați-vă copiii Mei, Statele Unite se cutremură, marea se agită.
Iubitul Meu Popor, fără să obosească, diavolul căută răzbunăre împotriva copiilor Mamei Mele. Cât sufăr din cauza sacrilegiilor pe care voi le comiteți împotriva Mea! Cel rău crește cu ceea ce ignorați pentru că așa doriți, voi vă limitați spiritual!
Este necesar ca Biserica Mea să împiedice respingerea Mamei Mele. Prin acceptarea acestei greșeli grave, Biserica Mea se va confrunta cu mare confuzie și decadență. Unii dintre Preoții Mei interzic Poporului Meu devoțiunea către Mama Mea. Însăși natura omului cere ca Mama Mea să nu fie îndepărtată din viața lui. Apele se vor agita cu putere și lamentarea omului va fi mare până când veţi da Mamei Mele locul pe care Treimea Noastră Preasfântă l-a atribuit, ca Mama Mea și Mama Poporului Meu. (vezi Mt 1,18; In 19, 25-27)
Copii iubiți, Poporul Meu, nu continuați în greșeală, nu continuați omorând pe cei nevinovați, nu fiți perverși împotriva celor care încă nu emit cuvinte. Bărbatul este bărbat, femeia este femeie (vezi Gen 1, 26-28), aceasta este natura umană pe care cu mare mândrie o respingeți cei care apoi în mijlocul marilor lamentații veți geme între strigăte de oroare și groază.
AJUNGE CU OMUL SPECTATOR LA GREȘELILE SEMENILOR LUI! TREZIȚI-VĂ, NU FIȚI IMITATORII PĂCATULUI, NU FIȚI ADEPȚII RĂULUI!
Iubirea Mea nu se pierde, nu se întunecă, rămâne strălucitoare, creatura umană este cea care trebuie să caute Iubirea Mea.
EU SUNT CEL CARE SUNT, EU SUNT DUMNEZEUL VOSTRU! (vezi Ex 3,14).
Vă binecuvântez.
Al vostru Isus

BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Fraților, în această sărbătoare în onoarea Preasfintei Treimi, Poporul Lui Dumnezeu trebuie să fie ascultător cu ceea ce ne cere expres Domnul nostru.
Ca fii ai Lui Dumnezeu, trebuie să menținem cu fermitate venerația Preasfintei noastre Mame, cunoscând de dinainte că diavolul dorește să O îndepărteze pe Mama noastră de calea omului pentru a ruina spiritualitatea creaturii umane; nu trebuie să ignorăm aceasta.
Totodată să nu închidem ochii înaintea convulsiei pe care o suferă omenirea în general, referitor la religie, la morală, la educație și la toate aspectele vieții omului care îl fac să denigreze și să se îndepărteze de la a trăi ca fiu al Lui Dumnezeu.
Să ne rugăm fiind fideli în fapta și acțiunea noastră pentru Gloria Lui Dumnezeu și salvarea sufletelor! Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu