miercuri, 3 iulie 2019

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL CĂTRE LUZ DE MARIA, 7 IUNIE 2019


Iubiților de Dumnezeu, BINECUVÂNTAREA REGELUI ȘI DOMNULUI NOSTRU, ISUS CRISTOS, SĂ FIE CREȘTERE ȘI POPORUL LUI DUMNEZEU SĂ CONȘTIENTIZEZE ATACURILE PERMANENTE PE CARE LE ÎNFRUNTĂ.
Trebuie să rămâneți ca o santinelă care nu își abandoanează postul, privind fix, fără distragere, pentru a reuși să găsiți Comoara din interiorul creaturii umane. Să priviți nu numai cu ochii trupului, ci și cu cei ai sufletului căci de la trup vin roadele și în suflet le multiplicați. 
Omul posedă măreție spirituală în care se găsesc Darurile Duhului Sfânt. Acum este timpul precis pentru a extrage acel nectar Dumnezeiesc din fiecare Dar al Duhului Sfânt pentru ca, cu profunzimea fiecărui Dar, să reînnoiți angajamentul faţă de Voința Dumnezeiască, acela pe care ca şi creaturi ale Lui Dumnezeu, trebuie să îl îndepliniți.
Copii ai Lui Dumnezeu, trebuie să aveți darul Iubirii pentru ca celelalte daruri să se reverse peste voi astfel încât să nu fiți numai creaturi ce acționeză ca spectatori, ci ca actori în viață, actori în societate, actori în comunitate, în locurile de muncă, actori care răspândesc Iubirea ce locuiește în fiecare. Să nu fiţi doar bieţi spectatori care nu dau roade, ci să fiţi  cei ce protejează sămânța, o seamănă și o îngrijesc cu dedicare pentru ca insectele care se apropie pentru a devora recolta să nu o distrugă, iar la final să vă prezentaţi înaintea Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos, cu o recoltă abundentă pentru Gloria Dumnezeiască.
TREBUIE SĂ ÎNȚELEGEȚI CĂ NIMIC NU ESTE DE LA VOI, TOTUL APARŢINE LUI DUMNEZEU, CĂ IUBIREA DUMNEZEIASCĂ MIȘCĂ CREATURA UMANĂ CA EA SĂ ÎNFĂPTUIASCĂ ȘI SĂ ACȚIONEZE ÎN BINE.
Cât de mult protejăm omenirea de uneltirile permanente ale răului! Omul ne respinge și primește răul, și chiar și așa, știind de criza credinței în care se mișcă omenirea, continuăm s-o eliberăm până acolo unde voința umană ne-o permite.  
Copii ai Lui Dumnezeu, nu doresc să provoc frică: Dumnezeu este Iubire și din Iubire mă trimite să vă atenţionez ca apatia spirituală să nu vă țină înlănțuiți în ignoranță.
Treziți-vă, rugați-vă pentru toată omenirea, faceți cunoscute modelele lui Dumnezeu, precum și haosul ce domnește în omenire prin nerespectarea Legii Lui Dumnezeu.
Ca Popor al Lui Dumnezeu, vă chem la rugăciune și la practica rugăciunii pentru a vă îndepărta de lumesc și a vă apropia de spiritual. Deși voi percepeți respingerea Legii Dumnezeieşti, reușiți să înaintaţi cu fermitatea celui care știe că există un ”SINGUR DUMNEZEU ÎN FAȚA CĂRUIA TOT GENUNCHIUL SE PLEACĂ”...
Umilința care este marea virtute a adevăratului copil al Lui Dumnezeu. Ea transformă încăpățânarea în ascultare, descurajarea în siguranță, nebunia în lumină, apatia în caritate, uscăciunea în apă, inapetența în foamea de Cuvântul Lui Dumnezeu, ”fără a uita că mulți sunt chemați și puțini aleși”.
Voi, aleșii Celui Preaînalt, nu pierdeți nici un moment ştiind că în intimitatea ființei voastre UȘILE S-AU DESCHIS PENTRU CA OMUL ACESTEI GENERAȚII SĂ-L STRIGE PE DUMNEZEU, SĂ SE REGĂSEASCĂ CU AL LUI CREATOR, SĂ SE CĂIASCĂ DE DISPREȚ, DE EREZII, DE BLASFEMII, DE MAREA NEASCULTARE FAŢĂ DE PREASFÂNTA TREIME ȘI DE LIPSA DE RESPECT CĂTRE A NOASTRĂ ȘI A VOASTRĂ PREASFÂNTĂ MAMĂ.
Fiecare moment este o ocazie pentru ca creatura umană să privească la UȘA DESCHISĂ, LA UȘA MÂNTUIRII VEȘNICE. PENTRU A INTRA PE ACEA UȘĂ, OMENIREA TREBUIE SĂ SE PURIFICE, NU PENTRU CĂ AȘA DOREȘTE PREASFÂNTA TREIME, CI FIINDCĂ S-A DĂRUIT DIAVOLULUI ȘI MAȘINĂRIILOR LUI, DIN CAUZA MARELUI AFRONT ADUS LUI DUMNEZEU CU LEGEA AVORTULUI CĂCI CREATURA UMANĂ DISPREȚUIEȘTE LEGEA NATURALĂ ȘI SE ATAȘEAZĂ DE PĂCATELE ÎMPOTRIVA DUHULUI SFÂNT.
Iubirea Lui Dumnezeu este deschisă pentru a-i primi pe oameni. Iubirea de Dumnezeu îi cheamă pe toți copiii Lui să se pregătească spiritual. Iubirea Lui Dumnezeu strigă pentru Unitatea copiilor Lui, pentru a vă aduna când lumea vă disprețuiește.
A TRĂI ÎN DUMNEZEU, NU ESTE O OCAZIE ÎN PLUS, ESTE VIAȚA VEȘNICĂ.
Copii ai Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos, Trompeta a sunat. Omenirea nu-și dă seama, este neprevenită, nu crede, nu așteaptă, nu-L iubește pe Dumnezeu, nu vede seceta spirituală din inima ei, acceptă răul în timp ce națiunile sporesc amenințările între ele și de acolo sare fulgerul hecatombelor.
Prin intermediul economiei, cei puternici ai lumii domină națiunile impunându-le norme care-L ofensează pe Dumnezeu și favorizează adorația diavolului, sărăcindu-vă pentru ca să fiți vasalii lui.
Rugați-vă, rugați-vă copii ai Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos, Pământul este în pericol.
Rugați-vă, rugați-vă copii ai Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos, durerile nașterii se împrăștie pe Pământ.
Rugați-vă, rugați-vă copii ai Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos, pentru protecția Luminii Duhului Sfânt ca întunericul să dispară și să fiți bărbați și femei de credință și adoratorii Voinței Dumnezeiești.
Din Cer vine binecuvântarea rasei umane. Îngerul de Pace este PROMISIUNE DUMNEZEIASCĂ pentru toată omenirea. Nu disprețuiți această binecuvântare pe care Casa Tatălui o va trimite pentru binele copiilor Săi. Cerul va arăta Gloria Lui și persecutorii Poporului Lui Dumnezeu vor tremura.
Nu vă tulburați, Preasfânta Treime vă protejează. Dacă simțiți că ați pierdut toată speranța, este pentru că este puțină credință şi e lâncedă.
NU ESTE NIMIC MAI MARE DECÂT CUVÂNTUL DUMNEZEIESC, NIMIC MAI PUTERNIC DECÂT CUVÂNTUL DUMNEZEIESC, NIMIC MAI SUPREM DECÂT CUVÂNTUL DUMNEZEIESC. DE ACEEA, PĂSTRAȚI PACEA. CINE SE GĂSEȘTE ÎN DUMNEZEU, DUMNEZEU NU-L VA LĂSA DIN MÂNA LUI.
Noi, Oștirile Cerești, vă custodiem. Dispuneți de voința umană pentru ca să vă ajutăm.
În Dumnezeu Unul și Întreit.
Oamenilor de bună voință.
CINE ESTE CA DUMNEZEU?
Sfântul Arhanghel Mihail
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Fraților, când ascult din partea iubitului nostru protector, Sfântul Arhanghel Mihail, cuvintele: ”UȘILE MÂNTUIRII VEȘNICE S-AU DESCHIS” și îl văd vorbind cu frământare și totodată cu Iubire pentru creatura umană. Pentru a intra pe acea Ușă Îngustă, omenirea trebuie să treacă prin creuzet și să fie purificată.
Înaintea atâtor evenimente naturale, pe care le înfruntăm ca omenire, trebuie să ne trezim și să reacționăm.
Omul trebuie să foloseacă inteligența sa și inima pentru a se apropia de Dumnezeu, pentru a-I face pe plac și a se uni și mai mult cu El. În acest timp să profităm în a ne centra, a crește; trebuie să se trăiască Cuvântului Dumnezeiesc întâi pentru a-l împărți cu frații.
Cer cu umilință Duhului Sfânt să ne mențină fideli și implorători înaintea Lui Dumnezeu și înaintea fraților, să invocăm Darurile Sale în noi pentru Gloria Lui Dumnezeu și mântuirea sufletelor.
Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu