sâmbătă, 27 iulie 2019

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, 9 IULIE 2019


Iubitul Meu Popor,
VĂ BINECUVÂNTEZ CONTINUU ȘI VĂ CHEM SĂ MERGEȚI PE URMELE MELE.

Mergeți pe Urmele Mele pentru a fi în siguranță și a nu vă rătăci.
Aveți libertatea de a alege. Eu vă chem să alegeți binele în acest timp în care omenirea se găsește în fața marelui abis provocat de confuzia spirituală. Vă rog să rămâneți în Adevărul Meu fără teamă căci Eu vă protejez.
Poporul Meu, trebuie să vă plecați genunchii și să ridicați brațele către Treimea Noastră, să oferiți postul vostru, să vă rugați Mamei Mele și să vă puneți la adăpostul Arhanghelilor Mei, fără a uita de Îngerii voștri Păzitori. Luații ca însoțitori de drum, cereți mijlocirea Îngerilor și Sfinților Mei și slujiți-vă unii pe alții înaintea marii încercări care se cerne peste omenire.
Știți unde Mă găsiți: ÎN TRUPUL ȘI SÂNGELE MEU.  De acolo primiți forța pentru a rezista atacurilor continue ale naturii și acțiunii violente a omului care prin păcat care a ajuns să contamineze Creația; de aceea suferiți din cauza naturii căci se revoltă împotriva omului.
Iubitul Meu Popor, este esențial ca creatura umană să fie umilă și solidară pentru a reuși să facă față celor ce vin peste omenire. Singuri nu veți reuși să învingeți multitudinea obstacolelor pe care omenirea le va întâlni prin propria ei voință și acceptare a păcatului.
IUBIȚI-MĂ CUNOSCÂNDU-MĂ, IUBIȚI-MĂ FIIND IUBIREA MEA, IUBIȚI-MĂ CUM EU VĂ IUBESC.
Activitatea provenită din nucleul Pământului crește și vulcanii se trezesc cu mare zgomot cu care omul nu este obișnuit.
Pământul continuă să tremure din cauza cutremurelor.
Rugați-vă, copiii Mei, pentru Statele Unite, natura le lovește cu putere, este timpul ca ai Mei copii să se întoarcă la Mine, acest pământ iubit suferă.
Vântul și apa mărilor se unesc ajungând la nivele în afara normalului pentru om.
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Mexic, întoarceți-vă la Mine și iubiți-O pe Mama Mea, îndepărtați-vă de păcatul constant în care mare parte din copiii Mei rămân. Această națiune se cutremură și suferă din cauza apei.
Modernismele în care se scufundă omenirea Îmi provoacă repulsie, natura copiilor Mei este una, nu cea pe care omul dorește să o impună pe tot Pământul.
Aceia care prin propria lor putere economică domină guvernele majorității națiunilor lumii, se simt puternici și implantează imoralitatea, păcatul atât de grav împotriva Darului vieții, seamană teroarea unde doresc și anesteziază conștiințe până în interiorul Ierarhiei Bisericii Mele. SUNT DESCHISE UȘILE PENTRU ANTICRIST ȘI EL VA SEDUCE UMANITATEA CARE VA TRĂI CEA MAI REA ȘI MAI MARE DURERE.
Trăți în război, puterile se pedepsesc unele pe altele și într-un moment neașteptat va sări marea scânteie ce va lăsa omenirea cu marele vaiet.
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă, Brazilia suferă, trebuie să vă rugați, boala provoacă prăpăd.
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă, Bangladesh este cutremurat și apa îl purifică, rugați-vă pentru copiii Mei din Chile.
Iubitul Meu Popor, v-ați răzvratit împotriva VOINȚEI NOASTRE DIVINE. CREAȚIA REACȚIONEAZĂ  PENTRU CA OMENIREA SĂ SE CĂIASCĂ ȘI COPIII MEI SĂ NU PIARDĂ VIAȚA VEȘNICĂ.
Vă chem să priviți către înalt. Veți vedea foc coborând spre pământ. Va veni pe Pământ în mod neașteptat, va cădea în mare și va provoca mare devastare.
Trebuie să luați în serios cât vă revelez. Fiți copii ascultători, nu subestimați Chemările Mele! Așteptați semnale ce vor indica că începutul îndeplinirii avertizărilor Mele și cele ale Mamei Mele se vor îndeplini? DEJA LE TRĂIȚI, NU CONTINUAȚI SĂ FIȚI ATAȘAȚI DE ZEUL BANILOR. RĂZBOIUL MENȚINUT DE PUTERI VA FACE SĂ CADĂ ECONOMIA ȘI CÂȚI DINTRE COPIII MEI ÎȘI VOR PIERDE RAȚIUNEA DIN ACEASTĂ CAUZĂ!
CUM MĂ DOARE INIMA!
Veniți la Mine, găsiți în Mine consolarea de care aveți nevoie, nu căutați păcatul!
Vouă, copii ai Inimii Mele și copii ai Mamei Mele, vă cer să mergeți în căutarea păcătosului și să-l primiți cu Iubirea Mea; așa sunt recunoscuți copiii Mei, ei sunt Iubire cum Eu sunt: Iubire.
Nu uitați că nu există păcat, oricât de grav ar fi, pe care MILOSTIVIREA MEA SĂ NU-L IERTE, DACĂ PĂCĂTOSUL SE CĂIEȘTE CU ADEVĂRAT ȘI FACE O FERMĂ PROPUNERE DE ÎNDREPTARE.
MILOSTIVIREA MEA ESTE INFINITĂ, AȘA TREBUIE SĂ FIȚI ȘI VOI,COPIII MEI.
VENIȚI LA MINE, COPII, VENIȚI LA MINE!
Vă binecuvântez.
Al vostru Isus
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Fraților, Cuvântul Domnului nostru, Isus Cristos este puternic. Mai mult decât o chemare, e o cerință pentru noi, copiii Lui. Poate pentru că în anumite ocazii, omul crede că Dumnezeu nu privește Creația Lui și ne lasă singuri.
Dar încă o dată vedem că nu e așa; trăim în fața Privirii Milostive a Lui Dumnezeu Unul și Întreit care ne cheamă, ne încurajează și ne previne pentru a nu suferi inutil, dar totodată, respectă liberul arbitru al omului.
În concluzia acestui apel alertător și Milostiv, Domnul nostru ne subliniază Milostivirea Lui pentru că El se slujește de copiii Lui pentru a răspândi Iubirea Lui din creatură în creatură, în asemănarea Lui. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu