marți, 16 iulie 2019

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, 28 IUNIE 2019

Iubitul Meu Popor,
BINECUVÂNTAREA MEA TREBUIE PRIMITĂ CU MAI MARE SERIOZITATE. ACEASTĂ PERIOADĂ TREBUIE SĂ FIE TRĂITĂ ÎN SPIRIT PENTRU CĂ AȘA TRĂIȚI ÎN IUBIREA MEA ȘI VEŢI FI FIDELI, POPORUL MEU.
După aceste Cuvinte, Domnul nostru Isus Cristos, impunător, cu Tunică albă și niște broderii care strălucesc, cu Părul Lui ondulat și castaniu clar și Ochii Lui profunzi de culoarea mierii, îmi spune:
” Iubita Mea, PRIVEȘTE INIMA MEA SECĂTUITĂ DIN CAUZA LIPSEI DE IUBIRE A COPIILOR MEI, PRIVEȘTE CUM BATE INIMA MEA PENTRU ÎNDRĂZNEALA COPIILOR MEI CARE ÎMI CER SĂ MĂ ÎNDEPĂRTEZ DIN VIEȚILE LOR!
În acel moment, Preasfânta Inimă a Iubitului nostru Domn trece prin Tunica Lui și iese peste Mantie. Privesc cu admirație cum înainte de acea uscăciune a Preasfintei Sale Inimi de care îmi vorbea, strălucește în toată Lumina, o văd vie, lumina e unită cu Sângele, este o componentă impunătoare,  inexplicabilă a Maiestății Dumnezeiești.
Domnul nostru îmi spune: ”Privește cum deja nu se mai respectă natura ființei umane și omul în dorința lui de a Mă provoca, creează o formă imorală de a trăi între bărbat și bărbat, femeie și femeie.
AU RĂNIT VOINȚA MEA!
Învăluiți în nebunia lor, se răzvrătesc împotriva Mea orbiți din obediență față de diavol care le-a saturat mintea cu un cult nou: cel satanic.
Ei nu sunt conștienți de ceea ce răspândesc în jurul lor: neascultare, lipsă de iubire, impietate, nebunie, abandon, moarte. Au îngropat credința în Mine și Mă crucifică din nou când comit atâtea erezii și sacrilegii permanente!
Întunericul din sufletul omului ajunge la toată creaţia şi astfel se dezlănțuiesc mari evenimente care fac omenirea să trăiască în mare restriște.
Mari națiuni se grupează pentru a crea alinațe împotriva altor națiuni pentru a le invada și domina, între altele, marea națiune din nord.
Domnul nostru, Isus Cristos, îmi permite să văd acea mare invazie în America și totodată în Europa: privesc Statele Unite despuiate de bogățiile sale și alte națiuni jefuite și subjugate  în slujba răului.
Deodată îmi spune: ”Iubita Mea fiică, privește cu atenție.. deodată globul pământesc se găsește înaintea mea, se apropie cu mare viteză și se oprește. Privesc geografia întregii Americi şi Domnul îmi arată America de Nord care se ridică lăsând descoperite diferite straturi ale pământului. Domnul nostru îmi spune: ”fii atentă!„
Și privesc deodată cum din nucleul Pământului începe o mișcare care se va face tot mai puternică până când ajunge la suprafață.
Îmi spune Domnul nostru, Isus Cristos: ”copilă, iubita Mea, privește cum se întâmplă acest cutremur mare, cum se accelerează urcând și mișcarea devine tot mai mare.„
Privesc cum plăcile tectonice se deschid și tot ce a construit omul se mișcă puternic și marii zgârâie-nori se prăbușesc. Durerea este mare. Amuțesc pentru câteva momente, apoi între plângeri, aud pe atâția cerând iertare Domnului nostru.
”Copila Mea, v-am repetat despre mișcarea puternică a Pământului cu precizie, marile cutremure pe care le vor suferi toți oamenii de pe Pământ dacă nu se vor converti și Mă vor provoca.
Parte din acestă generație perversă se va întuneca și după această întunecare, foametea va veni.
Nu credeți, nu priviți la voi înșivă, nu vă convertiți. Avertizările Mele și cele ale Mamei Mele nu le luați în seamă deși din Cer sunteţi anunţaţi despre ceea ce va veni pe Pământ, în mare, provocând mare distrugere.„
Nu acceptaţi modernisme cu privire la Cuvântul Meu, atașați-vă de Legea Mea și pătrundeți  Cuvântul Meu, fiți Iubire cum Eu Sunt Iubire, adevărată Iubire. (vezi I In 4,8 și 16).
Nu participați la modernismele celor ce doresc să supună Biserica Mea! Cuvântul Meu este Unul!
Poporul Meu, fiți mai spirituali pentru ca întăriți de Duhul Meu Sfânt să fiți fraterni, având în vedere că cel rău roade inima omului sădind neliniști și tendințe care nu sunt Voința Mea pentru a vă confuza și a vă fura Mântuirea Veșnică.
Nu vă îndepărtați de Mama Mea; în Ea veți găsi forța pentru a continua pe Drumul Meu. Veniți în ajutorul fraților voștri, pregătiți-vă în spirit cu elementele de bază, fără a uita că pe cel ce luptă, Eu îl recompensez.
Nu fiți dintre cei care predică doar Iubirea Mea, nu și Dreptatea Mea!
Acțiunea unuia dintre marii conducători ai lumii va fi redusă la tăcere și omenirea va intra în panică; de acest moment vor profita opozanții lui pentru a intra în acțiune.
Doresc să înțelegeți că voi vă cauzați propria voastră pedeapsă în care se vor găsi bolile, evenimentele naturii, rebeliunile omului împotriva Mea și împotriva Mamei Mele.
RĂZBOIUL PE CARE ÎL TRĂIȚI ÎN LINIȘTE, VA DEVENI AL TREILEA TEMUT ȘI DEFINITIV RĂZBOI MONDIAL.
Rugați-vă, Poporul Meu, rugați-vă pentru toată omenirea care se cufundă în propria ei masacrare permisă de cel rău.
Rugați-vă, Poporul Meu, Pământul se cutremură în majoritatea lui ca rezultat  al comportamentului rău al omului.
Rugați-vă, Poporul Meu, rugați-vă, ciuma avansează așa cum avansează oamenii care nu cred în Mine și pătrund în Revelațiile Mele și în cele ale Mamei Mele, nu din frică, ci pentru a le nega pentru că au primit răul.
Poporul Meu, aceste Revelații sunt pentru ca să vă pregătiți spiritual. Nu vă temeți de cel ce-și bate joc de voi, nu vă temeți de disprețul lui. Vor veni evenimentele pe care omul însuși le atrage și voi îi veți ajuta cu Iubirea Mea pe cei ce vă disprețuiesc.
VENIȚI LA MINE, NU RENUNȚAȚI LA MÂNTUIREA SUFLETULUI!
După pronunțarea acestor Cuvinte, Domnul nostru se îndepărtează binecuvântând omenirea.
Vă binecuvântez cu Iubirea Mea.
Al vostru Isus

BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Fraților, în faţa acestor Cuvinte rămâne numai să medităm și să ne cufundăm în Iubirea Milostivă a Preasfintei Treimi și a Preasfintei noastre Mame, să ne refugiem în Preasfânta Inimă a Lui Isus și să ne rugăm să fim dintre cei ce nu păstrează liniștea în fața atâtor nemulțumiri la care este supusă Inima atât de Adorabilă, Inima Lui Isus, căreia îi cerem să ne elibereze de imoralitatea acestei generații, de aceste fapte de care nu ne dăm seama. Adevărul este că diavolul avansează peste omenirea fără Dumnezeu.
FRAȚILOR, CE SE ÎNTÂMPLĂ CU BISERICA LUI CRISTOS?
SĂ REPARĂM ȘI SĂ ACȚIONĂM!
Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu