marți, 23 iulie 2019

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL CĂTRE LUZ DE MARIA, 3 IULIE 2019

Fiți participanții măreției de a fi copii ai Lui Dumnezeu și uniți-vă în Iubirea Dumnezeiască, pentru ca confuzia ce va separa omenirea să nu vă ia pe nepregătite.
Copii ai Lui Dumnezeu, omenirea suferă mare răceală, lipsa de iubire domnește între copiii Lui Dumnezeu care nu cunosc Iubirea, și în fața acesteia, Creația percepe acea foame și îi spune omului: REACȚIONEAZĂ, CĂCI FĂRĂ IUBIREA DUMNEZEIASCĂ, INIMILE ȘI SIMȚURILE FIZICE ȘI SPIRITUALE  SE ATROFIAZĂ!
Aspirați să atingeți bunurile spirituale și să vă ridicați? FIȚI IUBIRE DUMNEZEIASCĂ ȘI OBȚINEȚI PACE!
Regele și Domnul nostru, Isus Cristos, nu dorește să beți potirul amar al confuziei ce vă va face să suferiți. De aceea m-a trimis să aprind continuu flacăra Iubirii Dumnezeiești în fiecare creatură umană care o cere, în fața gândurilor întunecate în care trăiesc mare parte din oameni, acolo unde cresc invidia, nerăbdarea, imprudența și lipsa de iubire, translucind către simțurile spirituale și având ca rezultat lipsa de creștere spirituală a omului; exact de aceasta are nevoie diavolul pentru a prinde în capcană majoritatea sufletelor.
Vă chem să vă rugați tot timpul (vezi I Tes 5,17) pentru ca lumescul să nu vă învăluie. Predicați, anunțați Cuvântul Dumnezeiesc pentru ca să nu vă pierdeți voi și frații voștri.
Nu respingeți chemările Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos, nici cele ale Preasfintei noastre și a voastre Mame! Fiți creaturi care mijlocesc pentru frații voștri (vezi I Tim 2,2), pentru binele întregii omeniri în fața marilor schimbări de pe tot pământul. Transformarea gândurilor omului a atins inima și într-un final, fapta și acțiunea, împietrindu-vă sau înmuindu-vă; fiecare alege ce dorește să aibă parte: binecuvântare sau distrugere. (vezi Det 30, 15-19)
Binecuvântarea se găsește în fața omenirii într-o formă specială pentru ca majoritatea creaturilor umane să se mântuiască.
Privește în înalt, Popor al Lui Dumnezeu, nu mergeți în zadar! Voi decideți cu liberul vostru arbitru unde vă îndreptați, către creșterea spirituală sau către decadență spirituală. Fiecare națiune va fi purificată, una mai mult decât alta, pentru că este dorință Dumnezeiască ca ajutorul să crească între frați și astfel să dați mărturia Iubirii Divine cu care conviețuiți.
Vă găsiți în timpul de durere din cauza neascultării omului și a închinării lui la diavol primind viciile și perversiunile lui.  
Rugați-vă, copii ai Lui Dumnezeu, rugați-vă pentru omenire pentru ca să nu se supună viciilor răului.
Mari greșeli se răspândesc peste Poporul Lui Dumnezeu cu scopul de a nu se închina Regelui și Domnului nostru și al vostru, Isus Cristos, ci îndepărtându-vă de tot ce este bine să ajungeți să fiți persecutați, despuiați de tot binele, rătăciți și biciuiți de cei ce s-au unit cu cel rău.
Rugați-vă, copii ai Lui Dumnezeu, rugați-vă, omenirea suferă neimaginabilul. Rugați-vă, Pământul se cutremură puternic.
Omenirea nu vrea să înțeleagă că merge pe un drum de mari și teribile calamități provocate de neascultarea către Preasfânta Treime și pentru lipsa de respect către Regina și Mama a noastră și a voastră.
Rugați-vă, copii ai Lui Dumnezeu, apa mării contaminată de om este cauza bolilor serioase ale omului.
 Duhul Divin vă va face să escaladați înalțimile spirituale și într-un final, să fiți purtătorii credinței, ai cunoașterii, ai întăririi, speranței și dispoziției pentru a înfăptui și acționa în profunzimile Măreției Divine pe care o veți găsi numai și numai dacă sunteți adevărate creaturi care aspiră către Dumnezeiesc.
Nu decădeți oricât de puternite ar fi încercările căci Adevărul este al Lui Dumnezeu și doar El cunoaște profunzimile inimii (vezi I Cor 2, 10-11).
Fiți fideli și luptați pentru UNITATEA copiilor Lui Dumnezeu. Viitorul nu este ușor de trăit pentru om și trebuie să vă protejați unii pe alții. În momentul marilor întâmplări, ajutorul unora către ceilalți este ceea ce vă va face să continuați cu Credință.

Protejând Poporul Lui Dumnezeu, Sfântul Arhanghel Mihail
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Fraților, Sfântul Arhanghel Mihail, Apărător al Poporului Lui Dumnezeu, delimitează cu multe detalii calea de urmat al celor care, precum  fii ai Lui Dumnezeu, doresc să-și salveze sufletul.
Această Chemare începe cu descrierea condiției pentru a urma drumul către Cristos:
IUBIREA DUMNEZEIASCĂ copiată în creatura umană cu ciocanul și dalta sau cu pensulă și pană suavă.
IUBIREA DUMNEZEIASCĂ, cea pe care omul nu o poate descrie, dar pe care o poate percepe și să o facă să fie percepută și de frați.
Înainte de începerea evenimentelor severe de tot felul în lume, să strigăm:
SFINTE MIHAIL, CU SABIA TA APĂRĂ-NE, CU LUMINA TA LUMINEAZĂ-NE, CU ARIPILE TALE PROTEZEAZĂ-NE! Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu