miercuri, 10 iulie 2019

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL CĂTRE LUZ DE MARIA, 20 IUNIE 2019


Iubiților de Dumnezeu, REGELE ȘI DOMNUL NOSTRU, ISUS CRISTOS, VĂ BINECUVÂNTEAZĂ ȘI VĂ CERE SĂ URGENTAŢI REÎNNOIREA VOASTRĂ CA FII AI LUI, ÎN SPIRIT ȘI ADEVĂR.
Această chemare este un: GRĂBIȚI-VĂ! Fără a grăbi pasul, nu veţi fi în stare să rezistaţi încercărilor răului.
Bătălia spirituală se intensifică împotriva Poporului Lui Dumnezeu. Eu sunt trimis ca să vă chem să vă îndreptați viața. Am fost trimis să vă chem la sfințenie astfel încât traiul, fapta și acțiunea să fie transformate complet.
Nu veți vedea potopuri de apă, dar da, veți vedea foc căzând din Cer din cauza răutății în care mare parte din creaturile umane ale Poporului Lui Dumnezeu învață să acționeze împotriva omului însuși. REACȚIONAȚI CA GENERAȚIE, CA ȘI CREATURI, CREAȚIE A LUI DUMNEZEU!
INVOCAȚI-L PE REGELE ȘI DOMNUL NOSTRU, ISUS CRISTOS, ȘI CEREȚI ÎNGERILOR VOȘTRI PĂZITORI SĂ VĂ MENȚINĂ ÎN ADORAȚIE PERMANENTĂ PENTRU A NU FI DISTRAŞI DE CEL RĂU.
Copii ai Mamei noastre, ai Reginei a tot ce a fost creat, fiți inteligenți, această bătălie în care se menţine ferocitatea  diavolului împotriva sufletelor, dezvăluie obiectivul său central: dezbinarea.
Astfel, dezbinați și separați, vă atacă cu mai mare forță: divide familiile, societatea, grupurile ce se oferă să răspândească devoțiunile Bisericii, divide pe cei ce aparțin Ordinelor seculare, divide pe slujitorii din Temple, divide grupurile ce evanghelizează Poporul Lui Dumnezeu, divide, divide pentru a învinge; divide omul în psihicul lui pentru a predomina egoul uman, divide inima omului pentru a predomina egoul uman, divide rațiunea umană pentru a predomina egoul uman, divide întreaga viață a omului pentru ca acesta să se zbată între două stări: cea a Lui Dumnezeu și cea de ce ”eu sunt așa„. (vezi Mt 12,25; I Cor 1, 10-13; I Cor 11,18).
Nu permiteți ca satana să vă deformeze sufletul, nu permiteți ca inima să se împietrească, nu priviți slăbiciunile altora cu lipsă de umilință în voi; nu trebuie să trăiți prinși în mijlocul unei stări de căutare a defectelor altora căci aceasta este periculos pentru suflet.
Căutați pacea ca pe o comoară, concentrați-vă pe viața trăită diferit de ceilalţi şi folosiţi-vă memoria pentru a obține profitul maxim. Memoria este un mare dar din partea Lui Dumnezeu, nu o murdăriți cu trecutul, cu amintirile dureroase. Răspunsul vindecător trebuie să fie o amintire Dumnezeiască: asta vă va obliga să acționați asemenea Lui Dumnezeu Înțelegător, Dumnezeu Milostiv, Dumnezeu Iubire, Dumnezeu ce permite ca aerul să fie respirat de cei drepți și cei nedrepți, unui Dumnezeu ce permite soarelui să strălucească peste cei drepți și cei nedrepți (vezi Mt 5, 45-48).
Nu trăiți dintr-o memorie minoră, ci din cea pe care o oferă Duhul Sfânt, cea ce nu rănește, care iartă și vă ridică. Fiți inteligenți, nu combateți atacurile continue ale răului cu armele lumești, ci cu armele spirituale (vezi II Cor 10, 3-4; Rom 13, 12-14), căci știți bine despre dibăcia diavolului și încăpățânarea lui împotriva tuturor copiilor Reginei noastre, având ca scop final marea tulburare, distrugerea copiilor Reginei și Mamei noastre și a voastre.
RĂSPUNSUL ESTE UNUL, NU ALTUL: IUBIRE!
Este urgent să vă  treziți și să priviți continuu lumea cu o vedere reală, în care veți găsi starea spirituală, morală, socială, culturală a omenirii dezastruoasă, unde împărățește răul pretutindeni împreună cu vandalismul satanic al morții.
Nu fiți încăpățânați și nu continuați trăind în ceea ce trăiește lumea, voi trebuie să vă hrăniți din Iubire, din Iubirea Dumnezeiască Unică.
Să combateți răul cu Iubirea Dumnezeiască, astfel vă diferențiați, copii ai Luminii şi copii ai întunericului.
Omenirea nu a anticipat momentul actual, ci a distrus cea mai mare parte din Zestrea pe care Dumnezeu a lăsat-o omului și în acest moment se găsește trăind războiul pasiv în care se scufundă marile puteri: războiul dominației ideologice în diverse țări, războiul persecuției religioase, războiul foamei, războiul tehnologic și războiul economic în care puterea domină și decide.
Iubiții Lui Dumnezeu, omenirea va suferi, NU DIN VOINȚA LUI DUMNEZEU, CI PENTRU ACTELE ȘI FAPTELE VOASTRE ÎN AFARA VOINȚEI LUI DUMNEZEU.
Rugați-vă, ciuma va fi o pandemie și omul își va limita acțiunea lui în lume, pregătiți-vă.
Rugați-vă, continentele sunt cutremurate cu putere.
Rugați-vă copii ai Lui Dumnezeu, economia va cădea şi va deveni un zeu în plus pentru omul acestei generaţii.
Rugați-vă copii ai Lui Dumnezeu, din Roma va ieși ceea ce va face lumea întreagă să se uimească, lancea va străpunge din nou Coasta Regelui nostru și al vostru.
Iubiții Lui Dumnezeu, sunt Mesager și ca Mesager vă urgentez să rămâneți în pace pentru ca pacea să vă aducă echilibrul sufletesc în faţa uimitoarelor evenimente ale naturii.
DUMNEZEU ALERTEAZĂ , OMUL NU ASCULTĂ ȘI ÎL RESPINGE.
Omul suferă de nebunie și Milostivirea Divină se arată în Splendoarea Ei către aceia care rămân credincioşi, dorind a fi mai buni în toate aspectele.
Apostoli ai ultimelor timpuri, fiți tenaci, puternici în Credință și nu uitați că timpul nu avansează, ci dă înapoi.
Nu uitați că PREASFÂNTA TREIME ȘI REGINA NOASTRĂ ȘI A VOASTRĂ SUFERĂ DE SETE PENTRU SUFLETE.
CINE ESTE CA DUMNEZEU?
În Numele Lui Dumnezeu, Unul și Întreit.
Sfântul Arhanghel Mihail

BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Fraților, să cercetăm acest apel al lui Sfântul Arhanghel Mihail: nucleul este Iubirea de Dumnezeu prezentă și palpitândă în om și ea ar trebui să fie centrul acestei generații ce se află la o mare răscruce.
Trăim într-un timp mai rău decât timpul Potopului; nu o spun eu, a menționat-o Cerul insistent și suntem continuu avertizați, nu doar să citim aceste chemări şi să credem, trebuie să-i alertăm pe frații care trăiesc în păcat. Nu suntem sfinți, dar avem obligaţia de a-i alerta pe frați.
Știm că trăim un timp greu în care cu fiecare zi crește uimirea faţă de șiretenia diavolului care pune capcană sufletelor. În această șiretenie se găsește biserica falsă care va mări confuzia și diviziunea în Poporul Lui Dumnezeu.
De aceea să ne rugăm și să fim cea mai mică picătură din Iubirea Lui Cristos pentru noi, în această mare de înşelăciune. Amin. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu