duminică, 5 ianuarie 2020

Maria Julianna, 12 decembrie 2019


12 decembrie 2019, Domnul Isus…

       “Dragii Mei copii! A sosit ceasul. Atacul satanei a atins punctul culminant. Încă în timpul vostru se va face cunoscut anticristul. Eu voi veni în mare slavă și cu suflarea gurii Mele îl voi mătura pe cel rău. E greu, trăiți în timpuri foarte grele, dar sunteți în grija Mea. Eu vă protejez pentru că inima voastră este plină de iubire pentru Mine. Mulți ar fi vrut să audă și să vadă ceea ce voi veți avea parte; de aceea bucurați-vă și ridicați-vă capetele, pentru că atunci când voi reveni în slavă pe norii cerului, va sosi mântuirea voastră. Atunci, pe cei drepți care au adormit în Mine îi voi învia, îi voi aduce înapoi în trup de slavă și, în domnia celor 1000 de ani de pace, vor domni împreună cu Mine. Cei damnați nu vor învia: ei la judecata finală vor primi înfățișarea lor exterioară urâtă în care vor suferi în veci de veci.

      O, mititeii Mei dragi, dacă ați putea vedea ce înseamnă să fii damnat și dacă ați putea arunca doar o scurtă privire în Rai, ați trăi ca sfinții. Chiar și cele mai cumplite suferințe le-ați accepta, numai să intrați în Rai. Sfântul Paul a scris corect: “ Eu consider că suferinţele timpului prezent nu se pot compara cu gloria viitoare care ni se va revela.”  (Romani, cap 8,18) Toate acestea vi le spun vouă că, deși suferiți prigoana și multe feluri de nevoi și alte gânduri vă apasă, rezistați lângă Mine până la moarte căci numai aceia care rezistă până la sfârșit vor fi mântuiți. Faceți ce spun legile Mele și atunci nu aveți de ce vă teme!

       Micuților! Din toată inima voastră sa cereți să Mă întorc cât mai repede pe Pământ și să vă aduc atât de mult așteptata pace și iubirea Mea!
Până atunci, priviți la Mine, Cel crucificat! Cufundați-vă în Mine, Cel care așa de mult v-a iubit că și-a sacrificat viața pentru voi!
Am luat păcatele voastre asupra Mea și, cu o suferință de nedescris și cu chinurile morții, am plătit datoriile voastre. De aceea, niciodată să nu faceți păcate! Mai bine muriți decât să păcătuiți! Pentru că dacă muriți fără păcat, sufletul vostru se va uni cu Mine într-o fericită veșnicie, dar dacă păcătuiți, păcatul v-ar rupe de Mine și cu sufletul și trupul ați ajunge în focul veșnic.
Pacea Mea v-o dau vouă, ceea ce lumea nu vă poate da. Primiți binecuvântarea Mea în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

                    Confirmare biblica: Matei 24, 44: “Isus, răspunzând, le-a zis: „Vedeţi să nu vă înşele cineva!  Matei 25,13:” Vegheaţi, aşadar, pentru că nu ştiţi nici ziua, nici ceasul!
https://jezusuzenete.hu/2019-december-12-az-ur-jezus/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu