luni, 20 ianuarie 2020

Bolnave și înșelate – fete după vaccinul anti HPV – Televiziunea daneză a prezentat un film de deconspirare a industriei farmaceutice

 TV2 Denmark, a făcut ceva ce nici mass media centrală din SUA nu a îndrăznit să facă: au cercetat efectele vaccinului HPV, întrucât circulau doar vorbe despre multitudinea de femei a căror viață a fost distrusă de acest vaccin și au făcut publice cercetările lor.
În articol veți găsi esența acelui film difuzat.
Aș scoate în evidență 4 lucruri:
1.       În Ungaria ( nici în România - n. tr.) vaccinul anti HPV nu este obligatoriu și sperăm să și rămână așa.
2.       În Ungaria se utiliziează un alt produs al firmei Merck, intitulat Cervarix. Nu știu dacă este o diferență dintre Gardasil și Cervarix. Potrivit descrierilor ambele sunt vaccinuri împotriva aceloraș tulpini.
3.      Potrivit cercetărilor făcute în Danemarca la 100.000 de persoane vaccinate, 2500 au suferit de efecte secundare în raport cu 12,1 la care s-a evitat îmbolnăvirea de cancer. Se merită?
4.     După introducerea vaccinului în Danemarca, a crescut numărul îmbolnăvirilor de cancer de col uterin. Potrivit firmei producătoare, femeile care au trecut în prealabil prin infecții cu viruși HPV, cuprinși în vaccin, au șansa de diagnosticare precoce mai mare cu 44.6%. (Însă nu este o rutină a se face  analiza HPV  înainte de vaccin și  orice infecție cu orice tulpină HPV poate fi asimptomatică, infecție pe care corpul o poate învinge în 1-2 ani fără nici o intervenție, așadar e posibil ca cineva să fi trecut deja oricum printr-o infecție cu Papillomavirus. Și încă ceva, vaccinul imunizează doar împotriva a câtorva tulpini, dar sunt mult mai multe.)

TV 2 Denmark a făcut ceea ce nu a îndrăznit să facă nici mass media din SUA cercetând controversele legate de vaccinul anti HPV care spun că au distrus viața multor femei tinere și au făcut publice cercetările lor.

În anul 2013 Katie Couric a făcut o emisiune  despre vaccinul Gardasil și a îndrăznit să o intervieveze pe mama acelei tinere care a murit la scurt timp după administrarea vaccinului.
Această emisune nu s-ar putea numi tocmai ca fiind pro vaccin.
Dar a prezentat ambele fețe ale monedei și a dat spațiu de exprimare destul de mare și industriei farmaceutice care a susținut că vaccinul este sigur. Cu toate astea a fost foarte atacată de mass media și au obligat-o să-și ceară scuze pntru că a îndrăznit să chestioneze riscurile posibile ale vaccinului anti HPV.

După cenzura evidentă experimentată în SUA, e plăcut a vedea că televiziunea daneză a realizat acest film documentar cu subtitrare în limba engleză ca să poată fi văzut și în alte părți ale lumii. (Din păcate acest film documentar nu mai poate fi accesat - n. tr.). Au fost chestinonați medici și membri de familie și nu au fost cenzurate întrebările dure. La fel ca în SUA, femeile care au suferit în urma efectelor secundare ale vaccinului nu primesc nici un fel de ajutor de la guvern, înrucât guvernul neagă cu vehemență chiar și existența acestor daune, lăsându-le astfel în voia sorții și înșelându-le pe aceste fete și pe părinții lor. A fost întocmită și o listă cu cele care au murit în urma vaccinării cu Gardasil- Cervavix,  precum și fotografii ale lor.
Vă dăm și câteva linkuri în limba engleză care vă pot spune mai multe despre bolile autoimune sau alte efecte secundare. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23902317

Filmul prezentat de televiziunea daneză prezintă mai amănunțit situația a 3 fete care au suferit simptome severe după administrarea vaccinului anti HPV. Un lucru este comun la toate trei – la fel ca multe alte mii de fete din lumea întreagă - ele au fost sănătoase înainte de vaccin și au devenit bolnave cu simtome grave după.

Fiecăreia dintre ele li s-au făcut analize amănunțite și nu au reușit să li se pună absolut nici un diagnostic, iar simtomele  nu s-au putut ține sub control, la fel ca multor fete din lumea întreagă care s-au îmbolnăvit după vaccinare.

În acest film documentar dau declarații și doi medici de la spitalul Frederiksberg, care au spus că nu au mai experimentat nimic asemănător pe parcursul praxisului lor. Ambii medici au declarat că au trimis de patru ori scrisori către Autoritatea daneză de Sănătate și Farmacie în anul precedent în care au semnalat despre posibilele complicații ale vaccinului anti HPV.

Dr. Loiuse Brinth de la spitalul Frederiksberg a declarat că ea însăși a consultat 80 de fete despre care a bănuit că suferă de complicații în urma vaccinului anti HPV.
” Toate amețesc, leșină, și majoritatea au dureri de cap – adesea dureri cronice. De asemenea se plâng de dureri de burtă și greață. Experimentează o mișcare a mușchilor pe care nu o pot controla. Și sunt foarte obosite.”

Vedem o tipologie strigătoare la cer care ar trebui cercetată cu multă seriorizate.

Directorul de sănătate publică Henrik G. Jenson e de acord, însă spune:
ȚDa, există un fel de simtomatologie specifică, dar asta nu înseamnă că simptomele se leagă între ele. Dacă vedem o anumtă repetare în rapoarte, atunci există baza să explicăm mai bine și să ne adâncim în tema dată. Dar întrucât Autoritatea Europeană de Farmacie a aprobat acest vaccin, ea este abilitată să aprecieze chestiunea siguranței.”

În timp ce TV2 din Danemarca își continua cercetările, au cerut Autorității de Sănătate și Farmacie daneză să le dea acces la toate documentele legate de vaccinul anti HPV. Din păcate domnul Henrik J Jenson și angajații lui ”au uitat” să le spună echipei de știri despre oricare dintre cele 4 scrisori primite de la medicii specialiști.

Documentarul despre vaccinul anti HPV a avut un impact uriaș.
Un grup închis de pe Facebook din Danemarca fondat de către membri care au suferit în urma complicațiilor vaccinului, dacă înainte de documentar număra 398 de mebri, după documentar, într-un interval de două săptămâni a crescut la 938 și mai erau în așteptare să fie admiși încă 40 de membri, întrucât fiecare mebru a fost chestionat în mod serios de către admini.

Ca o laudă la adresa autorităților medicale daneze este că fac eforturi să răspundă în mod corespunzător la situația de criză provocată de programul lor de vaccinare. Au înființat un sistem unde primesc pe toți cei care au experimentat reacții adverse în urma administrării vaccinului Gardasil.

Autoritățile daneze au recunoscut că reacțiile adverse sunt deosebit de grave și vor să înteprindă mai multe cercetări. Din nefericire, fără o colaboare internaționlă, aceste cercetări pot dura luni dacă nu chiar ani până să vadă ce s-a întâmplat cu aceste fete și să poată lucra la un protocol de succes pentru tratarea lor.  Dar ce se întâmplă până atunci cu supraviețuitorii?

Până nu se încheie cercetările ar trebui oare suspendat vaccinul anti HPV?

Autoritățile daneze sunt pregătite să riște îmbolnăvirea  cu efecte secundare severe a 2500 de femei la 100.000 de femei vaccinate, așa cum a fost făcut public în ultima declarație a companiei farmaceutice  Merck ca să prevină îmbolnăvirea cu cancer de col uterin a 12,1 femei?

Sunt dispuse femeile daneze sa-și asume acest risc? Oare femeile daneze consideră că este un preț rezonabil îmbolnăvirea cu simtome grave a 2500 de femei ca să salveze 12 femei de la un tip de cancer destul de bine tratat dacă este diagnosticat la timp?

În ceea ce privește Danemarca, vaccinul Gardasil a fost introdus în 2009. În anul 2008 cea mai tânără femeie care a murit de cancer de col uterin a avut 30 de ani. La 3 ani de la introducerea vaccinului anti HPV (adică 2012), cea mai tânără femeie care a murit de acest cancer a împlinit 20 de ani. Oare de ce?


De ce a crescut atât de mult numărul deceselor după introducerea în masă a vaccinului Gardasil? Nu este oare un aspect care ar trebui cercetat cu seriozitate?

Un studiu făcut de Merk  și înmânat FDA înainte de a fi făcut marketingul pentru aprobarea vaccinului, spune că femeile care înainte de vaccin au suferit infecții cu tulpinile conținute de vaccinul Gardasil,  posibilitatea infectării și a diagnosticării cu modificări precanceroase este cu  cu 44,7% mai mare. E posibil ca numărul crescut de decese în urma cancerului de col uterin să dovedească că acest studiu are dreptate?

Autoritățile de sănătate daneze și reprezentanții politici trebuie să înțeleagă că experiențele legate de vaccinul Gardasil nu sunt doar o problemă națională. Toate țările au experimentat cazuri similare legate de acest vacin. Aceasta este o problemă globală.

Vaccinurile sunt o intervenție asupra populației sănătoase și ar trebui să se aplice principiile de precauție.  Programul de vaccinarea ar trebui suspendat pe perioada cercetărilor până la clarificarea situației.
Trebuie identificate, cuantificate și evaluate acele persoane care sunt cele mai expuse la efectele secundare serioase și trebuie excluse din acest program de vaccinare.

Supraviețuitoarele vaccinului anti HPV trebuie identificate, recunoscute și tratate medical în mod corespunzător.

Trebuie încetat cu sacrificarea copiilor sub sloganul  ”pentru un bine mai mare”!

Niciodată profitul nu poate fi mai important decât sănătatea copiilor noștri!

Mai jos veți găsi și alte linkuri în limba engleză referitoare la acest subiect:






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu