duminică, 19 ianuarie 2020

Maria Julianna, mesajul din 8 ianuarie 2020

În ora harului, Domnul Isus...
Dragii Mei copii! Pregătiți-vă pentru că în curând revărs Duhul Meu Sfânt, Cel care vă va arăta starea sufletului. Atunci veți vedea cu ochii Mei toată viața voastră. Fiecare gând, cuvânt, faptă. În acel ceas, când nici nu vă gândiți.
     Trăiți permanent gata pregătiți! Starea de a fi permanent pregătiți înseamnă iubirea înflăcărată și încrederea totală în Mine. Credeți cuvintele Mele care se împlinesc la timpul lor!
Dată fixă nu vă spun fiindcă unii și-ar amâna convertirea. Așadar, din semne trebuie să vedeți că profețiile se împlinesc. Judecata Mea stă să cadă asupra lumii. Elementele, forțele naturii se revoltă împotriva păcatelor omului. Acum, încă în timpul vostru, se împlinesc cuvintele sfântului Petru: 
Domnul nu întârzie [împlinirea] promisiunii, după cum consideră unii întârzierea, ci el este îndelung răbdător faţă de voi, întrucât nu vrea să se piardă cineva, ci ca toţi să ajungă la convertire. Dar ziua Domnului va veni ca un hoţ; [în ziua aceea], cerurile vor dispărea cu vuiet, principiile elementare se vor distruge în foc, la fel şi pământul cu toate lucrurile care vor fi găsite.
Deci, dacă toate acestea se vor distruge astfel, cât de sfântă şi evlavioasă trebuie să fie purtarea voastră, aşteptând şi grăbind venirea zilei lui Dumnezeu în care cerurile vor fi distruse în foc, iar principiile elementare, arzând, se vor topi! Dar noi aşteptăm, după promisiunea lui, ceruri noi şi un pământ nou în care va locui dreptatea.
Învăţătura autentică a sfântului Paul
De aceea, iubiţilor, întrucât aşteptaţi acestea, străduiţi-vă să fiţi găsiţi în pace, fără cusur şi fără prihană! Să consideraţi ca o mântuire îndelunga răbdare a Domnului nostru, aşa cum v-a scris şi iubitul nostru frate Paul, după înţelepciunea care i s-a dat. 2 Petru, cap 3, ver 9-15.
      Dragii Mei copii! Acestea sunt cuvintele sfintei Scripturi care trebuie să se împlinească. Lumea nu a fost încă niciodată atât de pregătită să se autodistrugă. Satan se folosește de aceasta: pe cine poate, ispitește sau agită. Puterea păcatului s-a extins mult. De Dumnezeu nu au nevoie, aleargă după plăcerile pământești, adună nimicul și la sfârșit cad în damnare.
       Dragii Mei copii! Aduceți-Mi mulțumire pentru că vă chem! În fiecare zi, rugați-vă TE DEUM! Eu Însumi v-am inspirat să Îmi răspundeți cu DA. Bucurați-vă că puteți sta înaintea Feței Mele și că Mă puteți sluji.
Fiecare putere a voastră și fiecare minut al vostru, Eu vi-l planific ca să vă sfințiți și să-i ajutați și pe alții să se mântuiască. Cu cuvintele sfântului Pavel, vă atenționez: Cine stă în picioare, să aibă grijă să nu cadă”. Păziți-vă neîncetat curățenia sufletului!
Hrăniți-vă dragostea pentru Dumnezeu în sufletele voastre, gândindu-vă deseori  la învățăturile Mele și la suferința Mea! Întotdeauna Eu, Întâiul Născut al Lui Dumnezeu, Cuvântul Întrupat, stau înaintea ochilor voștri! Să nu considerați niciodată un preț prea mare, jertfă sau suferință pentru salvarea sufletelor! Uitați-vă la Mine, pe Cruce! Nimeni nu a suferit mai mult ca Mine. Toată această jertfă am adus-o pentru voi, fiind fără păcat, din iubire pentru voi, pentru că vreau să fiți acolo unde sunt Eu și să vedeți gloria Mea.
      Pe Mine Mă ofensează mult păcatul și Mi-e silă de el, dar cel mai mult este spre paguba omului pentru că acesta îl desparte de Mine, Cel care i-am obținut mântuirea, și de tot harul pe care i l-am dat și pe care încă vreau i-l dăruiesc. De aceea, micuții Mei, despărțiți-vă categoric de orice ispită, de orice păcat! Nu stați de vorbă cu satan! Doar pe Mine să Mă priviți, pe Muntele Tabor împreună cu cei trei discipoli, în trupul Meu Glorios, când s-a auzit glasul Tatălui Ceresc : „Acesta este Fiul Meu iubit, de El să asculatați”. În toate clipele vieții voastre să fiți cu Mine pe muntele Tabor! Priviți gloria Mea și tânjiți ca toată veșnicia să Mă vedeți, să Mă adorați, să Mă iubiți, să Mă glorificați, să Mă lăudați și să-Mi aduceți mulțumire.
      Gândiți-vă la ceea ce a spus sf apostol Pavel:  „Toată suferința pământului nu poate fi comparată cu slava care va veni, în care vom fi părtași”. Nu cârtiți dacă vă vizitez cu încercări, dezamăgiri și suferințe! Acestea au un țel dublu. Sfințirea sufletului, educarea spre viziunea clară și smerenie. Uitați-vă la Mine, pe cruce! Mai mult ca Mine, nimeni nu a fost umilit.
În suferințele voastre, gândiți-vă că și Eu în suferința Mea cumplită și moartea Mea pe Cruce, am salvat sufletele. Pe toți aceia care Mă urmeză, i-am chemat să se unească cu Mine în suferință, în umilire și în ascultare.  Dacă faceți aceasta, Tatăl Meu așa vă va privi, ca pe Mine, iubitul Său Fiu, Cel care își continuă prin voi viața și lucrarea puternică a mântuirii Mele.  Datorită vouă, salvez suflete.
         Amintiți-vă pentru ce v-am chemat: „Cine vrea să Mă urmeze, să renunțe la sine, să-și ia zilnic crucea și așa să Mă urmeze.”  Renunțarea de sine nu înseamnă împlinirea dorințelor voastre și atașamentul vostru față de ele. Ea vă face liberi să Îmi predați viața voastră Mie și în fiecare situație a vieții, dar în principal, în lucrurile grele, în suferințe, repetați împreună cu Mine cuvintele Mele: Tată, nu așa să fie, precum Eu doresc, ci cum voiești Tu”.  Așa vreau să vă văd, copiii Mei! Dacă Îmi urmați pilda și dați ascultare chemării Mele, veți ajunge foarte bogați în împărăția Mea.  Fiecare va da seamă de talantul primit. Acelora cărora le-am încredințat mult, vor răspunde de mult. De aceea, voi, copiii Mei, în toate lucrurile bune,  trebuie să fiți înainte mergători cu pilda voastră.
       Dragii Mei copii! Așa priviți la viața voastră, ca la o jertfă sfințită Mie pentru că pe toți aceia pe care i-am ales și i-am chemat, îi fac asemeni Mie. Am devenit o jertfă pentru voi. Nu doar pe cruce, ci încă din momentul concepției Mele când am ispășit păcatele tuturor oamenilor până la sfârșitul lumii. Pe preoții Mei și pe cei sfințiți Mie, i-am chemat pe această cale. Iar aceasta se cheamă calea Crucii.
       Privirea Mea blândă se odihnește peste voi, iubirea inimii Mele vă îmbrățișează și întotdeauna vă dorește numai binele vostru. Pacea Mea o dau vouă, și vă conduc să recunoașteți și să faceți întotdeauna voia Mea. Primiți binecuvântarea Mea venită din inimă și plină de iubire în numele Tatălui, și Fiului, și sfântului Duh.

Întărire din sfânta Scriptură: „1După şase zile, Isus i-a luat pe Petru, pe Iacób şi pe Ioan, fratele lui, i-a dus deoparte pe un munte înalt 2şi i s-a schimbat înfăţişarea înaintea lor: faţa lui a strălucit ca soarele şi hainele lui au devenit albe ca lumina. 3 Şi iată că le-au apărut Moise şi Ilíe, care vorbeau cu Isus! 4 Petru, luând cuvântul, i-a spus lui Isus: „Doamne, e bine că suntem aici! Dacă vrei, voi face aici trei colibe: una pentru tine, una pentru Moise şi una pentru Ilíe”. 5 Pe când mai vorbea încă, iată că i-a învăluit un nor luminos şi iată că un glas din nor spunea: „Acesta este Fiul meu cel iubit, în care este plăcerea mea; ascultaţi de el!” ( Matei 17 ,1-5)
Filipeni, cap 2, din versetul 19: „trimite”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu