vineri, 10 ianuarie 2020

Mesaj de la Isus al Îndurării Divine, Campusul parohial St Rosalie's, Hampton Bays, New York, 4 august 2019


15:00 dupa amiază, Campusul parohial St Rosalie's, Hampton Bays, New York
 
Isus al Îndurării Divine:
Fiul meu, vin astăzi la tine, pentru prima dată în câțiva ani, ca Isus al Îndurării Divine și o fac în această Oră Sacră pentru a-ți reaminti ție, precum și tuturor urmașilor Îndurării Divine, că aceasta este Ora cea mai Sacră din zi; ora în care am trecut din viața Mea trăită pe pământ  cu voi și m-am întors în brațele Tatălui Meu, doar ca să mă întorc la voi acum ca Fiul și Mântuitorul, precum și ca Iisus al vostru al Îndurării Divine, căci chiar în timpul acestei ore din zi Eu manifest, în mod deosebit tuturor copiilor lui Dumnezeu, Dragostea și Îndurarea Tatălui din Cer,  tuturor celor de aici de pe Pământ.
Vă rog să meditați la înfățișarea Mea ca Iisus al Îndurării Divine și să contemplați Razele Milostivirii și Iubirii pe care le revărs din Inima Mea Iubitoare pentru voi toți, copiii Mei, căci Razele Roșii vin din Iubirea Sacrificială a Fiului Tatălui  și Razele Apelor Vii vă dau hrana care vă este de folos prin jertfa Mea; Apele hrănitoare și vii ale Duhului Sfânt care sunt transmise omenirii tot mai puternic acum, când vă aflați în profunzimea vremurilor de pe urmă .
........
 Atât de complex este planul mântuirii omenirii de către Tatăl prin Fiul Său, încât fiecare ultim detaliu a fost planificat pentru a ajunge la împlinirea Scripturii așa cum a planificat-o Dumnezeu ca omenirea să poată renaște  la Marea Transformare care va culmina în timpul acestor Vremuri Finale dezvăluind tuturora un Rai Nou și un Pământ Nou. Mulțumiri Domnului și Creatorului tău.
Prin misiunea Mea ca Mântuitorul Tău al Îndurării Divine, vă chem pe voi toți, frații și surorile Mele, să vă alăturați Mie și Tatălui din Cer și să deveniți Războinici Puternici ai Rugăciunii  în timpul acestor Timpuri de pe Urmă pentru a învinge dușmanul a tot ceea ce este bun.
Am stabilit Îndurarea Divină prin binecuvântata și sfânta Mea fiică care a dezvăluit omenirii misiunea de Îndurare pentru voi toți. Amintiți-vă că v-am vorbit în urmă cu un deceniu și am spus să vă rugați Mie după cum urmează:
„O, Iisuse al Îndurării Divine, ascultă rugăciunile mele către Tine, căci eu sunt aici să fac voia Ta!”
Vreau ca această rugăciune simplă să înainteze de la tine prin întreaga lume către cei care Mă urmăresc și urmăresc Îndurărea Mea Divină pentru mântuirea sufletelor.
Prin această simplă cerință și rugăciune - „O, Iisuse al Îndurării Divine, ascultă rugăciunile mele către Tine căci eu sunt aici să fac voia Ta!”, - voi răspunde tuturor fiilor și fiicelor Mele, când veți veni la Mine în rugăciune și când vă veți întreba ce cer de la fiecare dintre voi să faceți în aceste Timpuri de pe Urmă pentru a învinge tot răul din lume și pentru a crea un Rai Nou și un Pământ nou.
Opriți-vă și  gândiți-vă, și meditați la evenimentele care au avut loc în lumea voastră în aceste vremuri - haosul și confuzia; diviziunile din interiorul Bisericii Mele; furia și ura care sunt alimentate de vrăjmașul meu etern. Toate aceste evenimente tragice se petrec deoarece zilele răului sunt scurte, iar el vă atacă pe voi și Biserica Mea acum mai mult decât a făcut-o vreodată până acum.
Din cauza urgențelor acestor vremuri de sfârșit, ofer Îndurarea Mea divină tuturor fiilor și fiicelor mele, pentru a urma instrucțiunile Mele de a deveni Războinicii Puternici ai Rugăciuii Timpurilor de Pe Urmă și pentru a vă asigura că vă veți alătura fraților și surorilor voștri atunci când pleava(neghina) este separată de grâu la Marea Recoltare a Vremurilor de pe Urmă .
Prin urmare, vă rog individual să vă consacrați sufletele voastre Mie, Isus al Îndurării Divine printr-o spovedanie sinceră și solemnă cu unul dintre preoții Mei credincioși; urmată de participarea la următoarea Liturghie de Duminică și primirea Sfintei Euharistii în 24 de ore de la mărturisirea și penitența ta și de a repeta anual acest exercițiu în Duminica Îndurării Divine.
Vă rog să vă dedicați Novenei Îndurării Divine și Adorației Euharistice, să vă spovediți frecvent și să primiți cu reverență Sfânta Euharistie. Dacă faceți ceea ce vă cer, veți fi înrolați spiritual în armata Mea de Războinici Puternici ai Rugăciunii  pentru a vedea întreaga umanitate prin Timpurile de Pe Urmă .
În plus, dacă faceți ceea ce vă cer, veți fi răsplătiți cu un loc în Paradisul Etern care a fost promis de Tatăl din Ceruri.
Vă rog în continuare, când vă rugați aceste cuvinte către Mine ca Isus al Îndurării Divine „O, Iisuse al Îndurării Divine, ascultă rugăciunile mele către Tine, căci eu sunt aici să fac voia Ta!”- să discerneți faptele bune pe care le voi aștepta de la voi. De asemenea, prin faptele voastre bune și munca voastră bună, se vor întâmpla multe minuni în aceste Timpuri de Pe Urmă, care vă vor proteja pe voi și pe cei dragi vouă de atacurile vrăjmașului Meu etern.
Înaintați, frații și surorile Mele, în rugăciune și meditație. Chemați-Mă personal pe Mine, Mântuitorul vostru. Faceți ceea ce vă rog și voi răspunde la chemarea voastră, căci eu sunt Mântuitorul vostru, Iisus al vostru al Îndurării Divine.
Dacă ați ascultat cuvintele Mele, vom împărtăși paradisul pe Tărâmurile Veșnice cu Tatăl din Cer, Maica voastră Cerească, toți Îngerii și Sfinții și frații și surorile voastre în Hristos. Toate acestea vă promit.
În cele din urmă, vă rog să repetați această rugăciune puternică după fiecare decadă a Rozariului și după fiecare decadă a Coronița Îndurării Divine:
„O, Iisuse al Îndurării Divine, ascultă rugăciunile mele către Tine căci eu sunt aici să fac voia Ta!”
-          Mesaj de la Isus al Îndurării Divine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu