miercuri, 8 ianuarie 2020

Maria Julianna, rugăciune prin Duhul Sfânt, 17 decembrie 2019

17 decembrie 2019, Rugăciune prin Duhul Sfânt...

         Prea adoratul meu, Isus! Prosternat, Te binecuvântez și Te ador pe Tine care ești cu adevărat prezent în Preasfântul Sacrament. Miliarde de armate de îngeri sfinți Te înconjoară în toate tabernacolele de pe Pământ. Adorația și preamărirea lor nu se oprește nici o clipă. Acolo unde ești prezent, peste tot Te adoră noaptea și ziua. Chiar și atunci când biserica e goală, Tu ești acolo în Tabernacol. Demn ești Tu să Te adore, Cel care ești Domnul și Dumnezeul Cerului și pământului.
        Totul s-a făcut prin Tine. De aceea, Tatăl a creat pentru că și-a revărsat iubirea, și această iubire L-a determinat să făurească această minunată planetă pe care o numim Pământ. Cel mai mic fir de floare și tot ce se află pe ea, laudă și preamărește iubirea protectoare nemărginită a lui Dumnezeu. Nu se poate exprima încuvinte omenești cât de mare este iubirea Ta pentru noi care umple Raiul și pământul. Nu este nici o despicătură unde să nu fii Tu prezent. Tu reverși asupra noastră pacea Ta. Dacă ne deschidem inimile, coboară în noi lumina, harul. Dar dacă ne închidem, vom fi privați de acea bucurie și fericire care ne-o dă prezența Ta. Numai în Tine există fericire. Acolo unde Tu ești, acolo este și Raiul.
     Adoratul Meu Isus! Mulțumesc că ne-ai mântuit și putem intra în Împărăția Ta. Mulțumim că ne-ai curățat de păcate datorită dragului Sfânt Sânge nevinovat vărsat pentru noi. Întreaga veșnicie va fi puțină pentru a-Ți aduce mulțumire.
      Te rog, să-mi dai acea iubire pe care ai simțit-o pentru mine când Te-ai urcat pe cruce. Aprinde inima mea în flăcări ca să ard de tot, prefăcându-mă în cenușă de iubirea ce Ți-o port! Întotdeauna să trăiesc numai pentru Tine, pe Tine să Te preamăresc și să Te laud în veci. Te glorific în veci!
        O blândul meu, Isus! Fă-mă și pe mine așa de smerit și ascultător cum ai fost Tu! Eu vreau să corespund numai Ție! Chiar și atunci când aceasta m-ar costa viața. Tu ai spus: Nimeni nu are mai mare iubire decât acela care își dă viața pt prietenii săi. Tu pentru mine Ți-ai dat viața. Pe mine m-ai determinat să Ți-o ofer pe a mea Ție. Împlinind poruncile Tale, să trăiesc doar pentru Tine. Să Te slujesc prin aceia pe care îi aduci înaintea mea. Dragul meu Isus, eu vreau să Te văd pe Tine în oricine! Tot ceea ce fac din grație altora, Ție Îți fac. Recunoștință și glorie să-Ți fie Ție, Tatălui și Duhului Sfânt pentru tot, acum și-n veci. Amin.

https://jezusuzenete.hu/2019-december-17-ima-a-szentlelek-altal/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu