marți, 28 ianuarie 2020

Mesaje cerești din Kadarkút, 23 OCTOMBRIE 2012


Tatăl  Ceresc: Soarta lumii - 2.
Tatăl  Ceresc: Dragii Mei copii ispășitori! Astăzi vă fac cunoscută soarta lumii, partea a doua: revenirea în glorie a lui Isus și Lumea Nouă.
Fiul Meu Sfânt atunci va veni, când în lume va fi cea mai mare negare de Dumnezeu, cel mai mare întuneric al păcatului și cea mai mare suferință a omenirii. Aceasta se va întâmpla neașteptat și subit. După cele 3 zile de întuneric, după ce Pământul va fi curățat, El va pune piciorul pe noul Pământ. Va sosi pe nori luminoși, în mare glorie și împreună cu oastea îngerilor și a sfinților.
Isus a împuternicit-o pe Maica Sfântă să pregătească a doua venire a Fiului Său Sfânt cel viu în inimile voastre. De aceea cere în apariții și profeții ca toată lumea să se întoarcă încă de acum spre Dumnezeu, să exerseze căința păcatelor, să se convertească, să-și lase de tot păcatele și să-și curețe inima. Domnul Isus a împuternicit-o de asemenea pe Mama Lui să zdrobească capul lui Satan, să-l înlănțuiască și să-l arunce în adâncul de foc al iadului, să fie acolo timp îndelungat  și să nu vă mai ispitească. La Maria Magdolna , aleasa ei de 19 ani, așa i-a arătat aceasta, că șarpele cel vechi și rău a fost așezat sub călcâiul Maicii Sfinte și Ea a trebuit să îl zdrobească. Copiii Mei, aceasta va duce la triumful Inimii Neprihănite a Maicii Sfinte care coincide cu  venirea glorioasă a Fiului Ei Sfânt.
Maica voastră cerească este între voi ca Maica celui de-al doilea Advent și așteaptă împreună cu voi acest mare eveniment. Cu aparițiile Ei în toate colțurile lumii și cu mesajele Ei, își recurtează oastea din cei mici, din cei smeriți și din cei cu inima curată. Din aceste suflete se pregătește o iesle scumpă pentru nașterea, venirea lui Isus a doua oară în glorie.
De ce vine Isus? Ca să realizeze planul lucrării Lui de salvare și să împlinească în Lumea cea Nouă iubirea, puritatea, dreptatea și pacea.
Când vine Isus? Nu ascultați de profeții falși care vă dau date și vor să vă sperie. Timpul numai Eu îl cunosc. Vă spun și de ce întârzii. Planul Meu inițial era începutul celui  de-al doilea mileniu, dar atunci mulți s-ar fi pierdut. Am ascultat rugămințile Mamei voastre Cerești și a Sfântului Meu Fiu și am mai dat răgaz de convertire făpturilor Mele. Datorită ispășirilor în continuă creștere în timpul celor 12 ani trecuți (mesajul a fost scris în 2012), foarte mulți copiii ai Mei s-au întors la Mine, multe, multe mii care în 2000 ar fi căzut în iad. Atât pot să vă spun, că este foarte aproape a doua venire a Domnului Isus în glorie. Chemați-L! Spuneți împreună cu slujitoarea Mea ( Eva - nota traducătorului ) de 3 ori cu voce tare: Maranatha! Maranatha! Maranatha!
Acum aș dori să vă prezint Lumea cea Nouă mai detaliat decât știți din mesajele de până acum. Cu câțiva ani în urmă, aleasa Mea Eva și o altă aleasă a Mea, Magdi, au primit o sarcină comună. Magdi a primit harul viziunii pentru această lucrare și Eva darul vocii interioare. Lui Magdi i-am prezentat Lumea cea Nouă prin ilustrații abstracte și simbolice, oameni din bețișoare, triunghiuri, linii ondulate, steluțe, linii curbe, desene cu corăbii, căsuțe, năvoade, pești. Nu știa ce înseamnă toate acele imagini. I-a spus Evei prin telefon și ea și-a imaginat cam ce ar putea însemna, dar nu i-a putut da niciun sfat. S-a așezat la biroul ei, în fața caietului și a creionului ei, s-a rugat lui Isus al ei și El imediat a început să îi dicteze despre Lumea cea Nouă, mesaje frumoase și interesante. Pentru cei care i-au citit jurnalul până acum, nu va fi o noutate. Pentru început spun doar atât, că după 3 zile de întuneric, înaintea ochilor copiilor Mei care au ieșit din ascunzătoare, se va arăta lumea cea nouă nespus de frumoasă și Domnul Isus se va coborî între ei în gloria dumnezeiască, înconjurat de sfinți și îngeri. Veți vedea un drum luminos – denivelat, drumul ce duce spre sfințenie, dar încă nu avansează toată lumea pe el. La capătul drumului, corăbii cu multe etaje îi așteaptă pe aceia care au ajuns la sfințenie. Acestea îi transportă pe Marea Vieții Veșnice în Rai. Așadar în Lumea cea Nouă nu este moarte, ci la sfârșitul vieții, Sfânta Treime îi duce în Rai. Ceea ce am înșirat mai sus trebuie să le primiți ca simboluri.
Să vedem ce a spus Domnul Isus despre Lumea cea Nouă. Așa îi vorbește alesei Mele:
,,Eva Mea! Aici totul este minunat. Peisajul se scaldă în lumina soarelui. Câmpuri verzi proaspete, cu flori parfumate. Apă pură strălucitoare, vârfuri înalte, mare albastră, spumantă. La început oamenii vor fi puțini, apoi din ce în ce mai mulți. Eu sunt regele lor, iar mama Mea este regina lor. Lângă fiecare om se află îngerul lui păzitor. Deci se vor împlini cuvintele: o turmă, un păstor. Eu sunt capul acestei turme, iar Papa  păstorul principal. Eu îl însoțesc pe Papă mereu între copiii Mei, iar lumina Mea le umple inimile. Oamenii vor fi din ce în ce mai mulți. Satele și orașele strălucesc de curățenia sufletului. Familiile trăiesc în pace și împreună se roagă, umblă la Sfânta Liturghie. Doar căsătorii  sacramentale există.  Copiii nu se educă așa cum s-a întâmplat înainte de purificarea lumii. Ei văd pilde bune la adulți: credința, smerenia, sinceritatea și iubirea mare. Este adevărat că aici nu există păcat, dar locuitorii Lumii Noi nu progresează în mod egal în viața lor spirituală. Cel care avansează îl educă și pe celălalt. Cine este mai avansat, pășește deja pe calea strălucitoare și denivelată ce duce spre sfințenie. Cei care urmează această cale, concurează unii cu alții în bunătate, smerenie, dragoste. Dar întotdeauna există cei care rămân în urmă care nu au încă o inimă înflăcărată. Sunt peștișori care înoată în apă călduță. Dar pentru ce este năvodul Meu? Îi pescuiesc și îi conduc spre marea cale luminoasă și îi ud cu Apa Vieții spre a fi și ei sfinți. Așa cum am spus, acest drum este denivelat. Se pot împiedica în denivelările slăbiciunilor: iubirea de confort, rămășițele egoismului și puțină vanitate. Dacă vor cădea, îngerii lor păzitori și Noi, Sfânta Treime, îi vom ridica. Și copiii sunt între ei. O, ce mult îi iubesc! Sufletul lor este încă sensibil. Voi, oamenii zilelor de azi, urmați exemplul copiilor mici, nevinovați: ei sunt sinceri, nu sunt supicioși, îi iubesc pe toți, au o inimă deschisă. Până când nu veți fi ca și copiii, nu veți intra în Împărăția Cerului.
La sfârșitul drumului luminos, la sfârșitul vieții pământești, o corabie glorioasă, frumoasă, așteaptă sufletele oamenilor deveniți sfinți. Sfânta Treime, ca stea călăuzitoare, le arată drumul către corabie. Se îmbarcă și Noi conducem corabia, membrii Sfintei Treimi. Corabia navighează printre  valurile albastre, înspumate, ale unei mări nesfârșite, în Apa Vieții Veșnice, și plutește spre Rai. Ei coboară și sunt conduși înăuntru de Tatăl Meu prin poarta de aur.
Altă dată, lui Magdi,nu i-am arătat drumul luminos spre lumea nouă, ci un pod mare care se află  între viața pământească și viața veșnică. Fiecare om traversează acest pod. La piciorul pământesc al podului stau aceia care încă sunt atașați de lucrurile pământești: mâncăruri gourmet, băuturi fine, lucruri la modă, divertisment, confort deosebit. Cei care au pornit pe pod deja le pasă mai mult de sufletele lor, gustă renunțarea, sacrificiul. În mijlocul podului sunt adevărații Mei urmași în renunțarea de sine, sacrificii. La piciorul ceresc al podului, sfinții Mei devin una cu Mine și Tatăl . În Lumea cea Nouă este o unitate desăvârșită în Biserică. Biserica este Trupul, Eu sunt Capul, iar copiii Mei sunt restul trupului. Fiecare parte a corpului se simte una cu Capul, astfel încât oamenii sunt una în Mine și de asemenea, una cu Tatăl. Înlocuitorul Meu, Papa se bucură de această unitate. Toți oamenii o adoră pe sfânta Treime, un singur Dumnezeu. Aceasta îi învață pe copii, și acasă, și la școală. Sub îndrumarea Sfintei Treimi, Sfântul Părinte acordă o atenție deosebită educației și dezvoltării credinței lor. Papa are multe ajutoare care monitorizează activitatea școlilor și îi raportează rezultatele. Lumina harului Sfintei Treimi strălucește asupra tuturor oamenilor și îi determină să devină sfinți. Astfel mulți oameni avansează pe drumul luminos și pe mare așteaptă nenumărate corăbii cu multe punți.
Dragii Mei Ispășitori! Din Lumea cea Nouă, majoritatea copiilor Mei ajung în Rai și foarte puțini în purgatoriu. Adversarul Meu înlănțuit face spume de supărare că nu poate să captureze niciun suflet dintre ei.
Dragii Mei Copii! Acum Eu vorbesc, Tatăl vostru Ceresc. Așa-i că tânjiți după lumea cea nouă? Atunci pregătiți-vă sufletele. Acolo va ajunge rămășița oamenilor, curajoasă și curată, și toți sfinții care au murit  și au ajuns în Rai. Acolo vă veți întâlni negreșit cu aparținătorii voștri mântuiți, prietenii voștri și cu toți cei dragi .
Am arătat fiicei noastre vizionare, în vârstă de 19 ani ( Magdi în 2012 a avut 19 ani, n.t. ), că Lumea cea Nouă va avea un climat ideal, oamenii își vor înțelege reciproc limba, nu va exista bătrânețe, boală, nici moarte. Micuții Mei, nu va exista moarte căci Cuvântul Scripturii se va împlini: va exista o primă înviere și după ce va fi trecut mult timp, va fi cea de-a doua mare înviere universală, înainte de judecata finală. Prima oară vor învia cei adormiți în Cristos, care vor coborî cu El în Lumea cea Nouă și voi, rămășița care încă trăiți, vă veți transforma. Deci aproape că veți învia unii după alții, în ordinea atingerii sfințeniei vieții. Atunci va fi prima înviere. Apoi după mult, mult timp, înaintea judecății finale, vor învia ceilalți adormiți  care vin din purgator și din iad. După ce trece timpul îndelungat, mai vine peste umanitate o ultimă încercare. Satan se eliberează și îi va prigoni pe sfinții care trăiesc în paradisul pământesc . Dar Maica Sfântă le va arăta refugiul sigur unde se pot pregăti pentru judecata finală.
Dragii Mei Copiii! Mulțumesc că M-ați ascultat până la sfârșit și acum îmi iau rămas bun de la voi. Ridicați-vă capetele pentru că am să merg în jurul vostru și pe fruntea fiecăruia am să desenez un cerc auriu și în el o cruce aurie. Aceasta înseamnă că răscumpărarea omenirii se va împlini în curând. Vă binecuvântez cu darul unei pregătiri sufletești perfecte în numele Tatălui, Fiului și Duhului Sfânt. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu