joi, 16 ianuarie 2020

Maria Julianna, 1 ianuarie 2020




Domnul Isus...
“Dragii Mei copii! Aduceți mulțumire că ați prins acest an nou! Mulți nu au reușit să-l prindă. Au trecut pentru totdeauna în locuința morților. Dintre ei, foarte mulți au ajuns în purgator fiindcă au crezut în Mine, și din când în când au făcut fapte bune, dar nu și-au practicat religia. În spatele acestor lucruri stă faptul că nu M-au iubit pe Mine. Dacă M-ar fi iubit, nu ar fi rezistat fără Mine. S-ar fi străduit să-și  spele des sufletele în sacramentul spovedaniei și s-ar fi grăbit la Mine, la sfânta Liturghie, să Mă primească în sufletul lor în preasfânta Euharistie. Deoarece au neglijat acest lucru, nu pot intra în rai. Trebuie să-și ispășească păcatele acum în purgatoriu. Deși suferă cumplit, aduc mulțumire marii Mele Îndurări, că nu i-am lăsat să se piardă.
       Copiii Mei! De aceea vă spun toate acestea, că nu ajunge buna intenție. Aceasta trebuie transformată în fapte. Străduiți-vă să mergeți regulat la sfintele sacramente, pentru că numai așa veți fi permanent pregătiți! De fapt asta am cerut de la voi.
      Copiii Mei! Viața voastră pe pământ e scurtă. Nu știți ce aduce ziua de mâine. Oricând puteți ajunge să stați înaintea Feței Mele. Acolo vă arăt toată viața voastră. Vă veți vedea toate gândurile, cuvintele, faptele. De aceea ați primit timpul, ca să ajungeți la o viață de sfințenie și să-i conduceți și pe alții acolo. De aceea am murit pentru voi pe cruce. Dacă pentru Mine, mântuirea voastră a fost atât de importantă, că am acceptat moartea în chinuri, pentru voi, de ce nu este importantantă sfințenia vieții voastre? Dacă M-ați pune în centrul vieții voastre, dacă nu ați lăsa ca orice sau oricine să fie mai presus de Mine, atunci ați fi fericiți. Pentru că dacă ați muri în orice moment, v-ați ridica direct la Mine în rai.
     Fiecare om simte în adâncul sufletului, unde va ajunge sufletul lui după moarte. Cine trăiește în sfințenia vieții, acela tânjește după marea întâlnire cu Mine. Împreună cu sfântul Pavel spunem: "căci pentru mine a trăi este Cristos, iar a muri este un câştig. Dar dacă a trăi în trup îmi este de folos pentru lucrare, nu ştiu ce să aleg". Sunt constrâns de acestea două: am dorinţa să mă despart [de viaţa aceasta] şi să fiu cu Cristos, şi aceasta ar fi cu mult mai bine. (Fil. 1: 21-23)
       Cei care trăiesc în păcat, se tem de moarte. Cu cât este mai grav păcatul, cu atât se tem mai tare.Nici nu vor să audă despre moarte. Deși cine se naște, acela trebuie să și moară. Aici pe Pământ sunteți doar pelerini. Toată viața voastră sunteți pe drum. Drumul odată se sfârșește. Ar fi bine și folositor dacă ați ține minte aceasta totdeauna. Atunci, veți fi pregătiți mereu pentru ceea ce va fi când ajungeți. Depinde de faptele voastre, unde. Depinde doar de voi. Ați primit voință liberă și rațiune.
       Cei care încă nu-și  trăiesc viața în sfințenie, aceia trebuie să se schimbe cât mai repede, pentru că se adună nori negri. Deja păcatul este prea mult. Atenționarea nu mai poate aștepta mult. Aceasta o spune iubirea și harul Meu debordant.  De aceea, pentru că vreau să vă salvez pe toți.
Aveți grijă! Nu ascultați de satan care este prințul lumii. În viață nu trebuie să degustați plăcerile vieții, ci timpul trebuie folosit inteligent pentru că se termină repede. Iubiți-L pe Dumnezeu din toată inima voastră așa încât să-i îndepliniți legile! Iubiți-vă unii pe alții curat și sfânt în Mine! Dumnezeu Însuși este iubire. Doar în El puteți iubi cu adevărat. Niciodată nu păcătuiți! Acesta(păcatul) vă desparte pe voi de Mine, Cel care v-am obținut mântuirea voastră. Doar în Mine să aveți mântuire veșnică. Doar atunci sunteți în uniune cu Mine, dacă trăiți în sfințenie. Pentru aceasta vă binecuvântez cu iubirea nemărginită și veșnică a inimii Mele, în numele Tatălui, al  Fiului și al Sfântului Duh.
Confirmare biblică: 1 Tesaloniceni, cap 2, versetul 13: ”Cuvântul lui Dumnezeu”
sursa:https://jezusuzenete.hu/2020-januar-1-az-ur-jezus/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu