sâmbătă, 20 mai 2017

Interviu acordat de Maria Milostivirii Divine(ultimul profet al lui Dumnezeu),pentru Radio Philadelphia

best-seller-combo
Primul interviu realizat cu Maria numită după Milostivirea Divină
(Acest interviu a fost realizat în data de 11 octombrie 2011, de Radio Philadelphia – n. tr.)
Maria (în continuare M): A fost un drum minunat, aţi dori să vă povestesc cum s-a întâmplat?
Reporter (în continuare R): Da, ne-ar interesa foarte mult. Cu dumneavoastră lucrurile s-au petrecut dintr-o dată sau treptat?
M: În primul rând, trebuie să spun că am fost o catolică delăsătoare, nu mă interesa cu adevărat religia, şi trebuie să mărturisesc sincer că eram pe cale de a-mi pierde credinţa. De ani de zile nu primisem sacramentele, incluzând aici şi Sfânta Spovadă, nu mă interesau toate acestea, pentru că viaţa mea avea o cu totul altă turnură decât mersul la biserică sau la Sfânta Liturghie... Eram o femeie de afaceri de succes.
Ce s-a întâmplat de fapt... Am vizitat pe cineva la spital, am intrat în biserică şi m-am rugat în faţa statuii Sfintei Fecioare, nu foarte mult timp... Asta s-a petrecut cu un an înainte... În timp ce mă rugam, Sfânta Fecioară a apărut la altar şi atunci... nici nu ştiu cum să spun... am fost şocată.
R: Eraţi singură atunci în biserică?
M: Da... o, nu... mai era cu mine o persoană.
R: Şi ea a văzut?
M: Da, şi acest lucru a fost de mare ajutor, deoarece am ştiut că nu doar eu am văzut-o. Când am văzut-o pe Sfânta Fecioară nici să mă mişc nu mai eram capabilă, atât de mult m-a impresionat. Şi am văzut că plângea... Eram şocată... Am ieşit în grabă din biserică, tremurând şi neştiind ce să fac. Apoi, peste câteva zile m-am reîntors, pentru a-i face o nouă vizită la spital acelei persoane, am fost de mai multe ori şi de fiecare dată am intrat în acea biserică. Cu fiecare ocazie – acum eram eu singură – am văzut diferite fiinţe umane apropiindu-se de mine dinspre statuia Sfintei Fecioare. Nu ştiam cine sunt... Am văzut o fetiţă ce purta un şal, un bărbat cu barba scurtă care purta pe cap ceva de genul unei căciuli de culoare închisă. Nu ştiam cine sunt, nici acum nu ştiu...
R: Putea fi oare Padre Pio?
M: Putea fi şi el... de atunci l-am văzut deja... dar putea fi el mai tânăr. Apoi, am văzut o călugăriţă care purta pe cap un văl dreptunghiular şi avea o alură atât de deosebită. Mă întrebam... cine sunt aceştia pe care îi văd? A fost cu adevărat şo-cant. Şi asta s-a repetat. Dar, ca să scurtez povestea, aceste viziuni se tot repetau de o vreme şi atunci, în cele din urmă, am mers, împreună cu câţiva prieteni la o grotă, un loc de pelerinaj, nu departe de locuinţa mea. Am auzit de la careva dintre ei că acolo există un grup de rugăciune al Rozarului, şi ceva m-a determinat să merg acolo. Iar când am ajuns şi am privit statuia Sfintei Fecioare, aceasta a devenit din nou vie. Şi imediat l-am zărit pe Papa Ioan Paul al II-lea şi pe călugăriţa cu vălul dreptunghiular, care acum ştiu că este Sfânta Faus-tina.
R: A, Sfânta Faustina...
M: Am văzut mai multe persoane, dar nu ştiam cine sunt... de atunci, mi s-a spus că unul dintre ei era Sfântul Benedict.
R: Sfântul Benedict? El este un sfânt cu o putere foarte mare.
M: Mai era acolo şi Sfântul Augustin... Eu niciodată nu mai auzisem de ei şi pentru mine nu reprezentau nimic. Ştiam că se petrece ceva cu mine, deoarece în acest timp au început să se întâmple şi alte lucruri ciudate. Am început să mă gândesc la răstignire, şi încet, treptat, mă simţeam foarte răscolită atunci când mă gândeam la răstignire. În cele din urmă, începusem să mă trezesc la 3 noaptea şi-mi curgeau lacrimile când mă gândeam la Isus răstignit pe Cruce. Nu ştiam care este problema mea, dar ştiam că sunt în deplinătatea facultăţilor mintale, pentru că sunt o femeie ocupată care-şi trăia viaţa pentru carieră. Am un loc de muncă foarte solicitant... şi ştiam că nu pot merge a doua zi la birou ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, pentru că trebuia să lucrez şi trebuia să-mi trăiesc viaţa pe cât de normal se putea, însă simţeam un tremur în interiorul meu, dar nu-mi era frică...
Apoi, în data de 8 noiembrie, am simţit un imbold ca la ora 15 să mă rog Rozarul. Nu ştiu de ce, dar ceva m-a determinat să pregătesc camera şi am început să mă rog... Şi atunci am primit primul mesaj de la Sfânta Fecioară.
R: Aţi văzut-o pe Sfânta Fecioară? A venit la dumneavoastră? Aţi auzit-o?
M: Da, dar nu am auzit niciun sunet, nimic de genul acesta, deşi buzele i se mişcau. Aveam la mine pix şi hârtie, nu ştiu de ce eram atât de pregătită, dar am simţit că ceva se întâmplă. Şi aceasta a fost ocazia când mi-a comunicat primul Ei mesaj. N-am avut nici cea mai vagă idee ce înseamnă... dar să vă citesc un fragment din acel mesaj:
„Copila mea, tu trebuie să faci o lucrare de mare responsabilitate şi nu trebuie să laşi pe nimeni să te oprească. Adevărul trebuie să iasă la lumină. Tu ai fost aleasă pentru a face aceasta. Copila mea, fii puternică. Ridică-ţi privirea la Dumnezeu şi roagă-L să te conducă, pentru a duce la bun sfârşit misiunea pe care ţi-am încredinţat-o. Toţi sfinţii sunt alături de tine şi te ajută în munca ta.”
Şi atunci m-am oprit, am privit cu atenţie şi i-am văzut din nou pe toţi...
R: Au fost aceeaşi sfinţi pe care i-aţi văzut în celelalte ocazii?
M: Da. Pe toţi! Atunci, m-am oprit şi am întrebat: „Într-adevăr, Tu eşti cea care îmi vorbeşti?” Am pus pixul jos şi am spus: „Într-adevăr, Tu eşti cea care îmi vorbeşti sau ce se întâmplă?” Apoi am auzit: „Ia creionul şi scrie, aşa este corect, şi transmite acest mesaj înainte de a fi prea târziu. Aceste mesaje sunt de la Dumnezeu şi trebuie să fie respectate. Am încredere în tine că vei avea grijă ca ele să ajungă în această lume necredincioasă într-un mod cât mai eficient. Este foarte important să rămâi tare, pentru Fiul meu. Ştiu că suferi cu El, pentru El şi prin El. Bucură-te, pentru că aşa este corect. Eşti binecuvântată, copila mea, pentru că ai fost aleasă pentru această îndatorire. Fii tare.”... Iar mesajul a continuat. Nu am înţeles de loc ce înseamnă acest mesaj. Aceasta s-a petrecut după amiaza la trei şi jumătate. Apoi, în noaptea ce-a urmat, dormeam adânc, dar m-am trezit brusc la ora trei noaptea şi am simţit ca şi cum aş fi fost ridicată din trupul meu... nu reuşesc să mă exprim altfel. Am aprins lumina, m-am uitat la ceas. Era lângă mine, din întâmplare, o icoană a lui Isus, deoarece acum sunt sigură că începuse deja convertirea mea şi cineva îmi dăduse această icoană. Era o icoană veche. Era pusă doar aşa, acolo, şi când am privit la ea, spre marea mea uimire, înfăţişarea Lui a prins viaţă şi gura a început să se mişte. Ştiam că vorbeşte, dar nu auzeam nimic. Era lângă patul meu un plic vechi, am luat în mână şi pixul... ştiam că vrea să îmi spună ceva. Acesta a fost primul Lui mesaj. Era, cred, ora trei dimineaţa, dormeam adânc, şi în următorul moment am primit acest mesaj. A fost cu totul ieşit din comun, nu aş fi putut să-l inventez. Citesc primul aliniat...
R: Vă rog.
M: „Iată, s-a apropiat timpul pentru a spune lumii că dreptatea Mea îi va lovi pe toţi cei care Mă resping.
Mila Mea nu cunoaşte limite pentru cei care urmează adevărul suferinţelor Mele de pe Cruce.
Se pot bucura aceia care pot să ţină piept ispitelor zilnice. Ceilalţi, care întorc spatele învăţăturilor Mele, sunt orbi la ceea ce am promis atunci când am murit pentru păcatele lor pe cruce. Simt o durere adâncă şi mă simt neconsolat din cauza faptului că păcătoşii, pe care îi iubesc şi pentru păcatele cărora Mi-am dat viaţa pe cruce, M-au abandonat.” Iar mesajul continuă...
R: Cum v-aţi simţit în momentul în care aţi primit acest mesaj şi aţi primit chemare pentru o asemenea slujire? Aţi mai spus cuiva sau atunci încă aţi păstrat tăcerea asupra celor întâmplate?
M: A doua zi dimineaţa l-am sunat pe cel mai bun prieten al meu şi i-am spus că ori am înebunit ori se întâmplă ceva. Am sperat, într-un fel, că toate acestea sunt semne ale unei nebunii, ceva de genul unui colaps, şi aş fi preferat, la vremea respectivă, această variantă, decât ceea ce mi se întâmpla. Nu ştiam ce să fac cu tot ceea ce se întâmpla cu mine. Şi nici nu voiam să ştiu. Totuşi, aveam un simţământ care mă zorea, ceva care mă atrăgea. Apoi, l-am sunat pe preotul care mă cunoştea de 20 de ani. A început să râdă, pentru că eu eram ultima persoană despre care şi-ar fi putut închipui aşa ceva.
R: Da. Exact asta face totul atât de surprinzător, că Dumnezeu v-a ales pe dumneavoastră. Gândesc că şi dvs. simţiţi la fel, pentru că aţi spus că era aproape de necrezut şi, totuşi, Sfânta Fecioară v-a apărut dvs., şi aţi primit aceste daruri. Aşadar, aţi trecut printr-o convertire reală prin intermediul acestora, iar Dumnezeu ne cheamă pe toţi la o adevărată convertire a inimii, nu-i aşa?
M: Da. De atunci am primit 250 de mesaje, dintre care unele nu sunt publice.
R: Aceste mesaje sunt destinate tuturor sau cele mai multe sunt personale?
M: Nu. Aceasta se întâmplă cu un motiv întemeiat, mesajele sunt destinate lumii, pentru că se vor întâmpla foarte multe, însă niciodată nu am primit date, dar i-am spus – acum că m-am întărit, pentru că în decurs de aproape un an am trecut prin tot felul de traume: „eu nu ştiu ce să fac cu acestea, nu vreau asta, ia-o de la mine”. Mă trezea în fiecare dimineaţă la ora trei, dar într-a cincia zi L-am rugat să nu o mai facă.
R: Vă mai treziţi la ora trei dimineaţa?
M: Nu. Doar foarte rar, când are să îmi comunice un mesaj foarte important. Într-un astfel de mesaj a spus că lumea se va schimba. Dar, să nu uitaţi – şi mi-e ruşine să mărturisesc acest lucru – că eu nu am citit niciodată Biblia şi nu ştiu nimic des-pre ea. În copilărie, nu aveam acasă Biblie, nu ne-au învăţat prea multe despre ea şi cred că cei mai mulţi catolici pot spune asta. Cumva, nu era important, să nu mă întrebaţi de ce. Isus mi-a spus că Milostivirea Lui îl determină să comunice lumii aceste mesaje. Nu revine imediat ca să judece lumea, pentru că dacă ar face aşa, ar fi foarte puţini oameni în Rai, ar fi un loc gol. Apoi mi-a mai spus : „Îţi dau ţie aceste mesaje, ca să aduci convertire la toate religiile existente în lume, ca acestea (mesajele) să facă apel la fiecare religie din lume ca să asculte Cuvân-tul Tatălui Ceresc.” Pentru că va veni din nou ca să ne salveze şi, de data aceasta, ne va da un avertisment. Ei... eu nu aveam nici cea mai vagă idee despre ce înseamnă acest avertisment. Mi-a spus că se va întoarce şi va da fiecăruia posibilitatea să se răscumpere în ochii Săi. „Nu te-ai fi gândit că Mă voi reîntoarce să salvez din nou pe toată lumea?” Pentru că El îi iubeşte pe toţi. Nu ştiam că la Garabandal au fost vizionari care au primit mesaje asemănătoare.
R: Da au fost. Începând chiar cu La Salette.
M: Fiecare om din lume Îl va vedea şi El îi va atinge cu iubirea Lui. Fără nicio excepţie. Toţi vor simţi această atingere. Te vei trezi într-o dimineaţă şi vei vedea o cruce pe cer – asta mi-a spus Isus – vei vedea două comete sau două stele şi se va petrece pe cer ceva de genul unei explozii. Fizic nu te va vătăma, dar foarte mulţi se vor înspăimânta crezând că vine sfârşitul lumii. Dar nu este aşa. Îţi vei vedea păcatele şi cu ce i-ai supărat pe alţii, aşa cum le vede El. Din păcate, pentru unii, pentru păcătoşii împietriţi, va fi foarte greu, ei vor suferi foarte mult în acest răstimp, vor trăi chinurile iadului, iar alţii, cu păcate mai puţin grave, vor trăi chinurile purgatoriului; şi a mai spus că aceasta va dura puţin, dar fără acest avertisment nu ne-am putea mântui.
R: Cu toţii vom vedea aceasta în acelaşi timp?
M: Nu pot să definesc aceasta, pentru că nu mi-a comunicat date. Am impresia că se va întâmpla dimineaţa, dar nu ştiu data. A spus că va fi în curând şi am observat că mesajele au devenit foarte urgente.
R: Atunci când spune „în curând” şi vă transmite aceste mesaje, auzim foarte des că aceasta este perioada de purificare care va fi urmată de perioada încercărilor. Credeţi şi dvs. aşa, Isus aceasta vă spune?
M: Întrucât nu am înţeles conţinutul multor mesaje atunci când le-am scris, nu am înţeles exact nici asta, dar am înţeles că va fi în curând. La mijlocul lunii ianuarie, Domnul Isus mi-a spus că 2011 este anul purificării. Nu am ştiut ce înseamnă. Eu m-am gândit că vom suferi din cauza crizei economice, nu prea am înţeles, dar a spus că aceasta se va întâmpla în curând. Am făcut următoarea greşeală: atunci când am început să notez unele mesaje – cu toate că le scriam corect – am început să le interpretez. De exemplu: dacă Domnul spune luni, atunci asta poate însemna chiar şi un an. Asta a fost problema mea. Ceea ce ştiu este că se va întâmpla în curând.
R: Dacă 2011 este anul purificării, asta înseamnă că ne apropiem de timpul în care va avea loc Marele Avertisment.
M: Aşa este.
R: V-a spus Domnul Isus în ce constă acest Mare Avertisment? Va aduce atingere întregii lumi?
M: Va fi atinsă fiecare persoană care are deja discernământ. Cred că de la vârsta de 6-7 ani în sus, fiecare persoană.
R: Va fi un eveniment de o mare anvergură.
M: Da. Va zgudui întreaga lume. Va atinge pe toată lumea.
R: Şi ce se va întâmpla cu ateii? V-a vorbit Isus despre ei? Şi ei vor fi atinşi?
M: Cu toţii. Nu contează cine sunt, aici incluzând şi ateii. Atunci nu vor fi judecaţi, ci vor căpăta timp ca să se răscum-pere în ochii Lui. Vor suferi o vreme, însă doar cei mai împie-triţi păcătoşi nu se vor întoarce. Mi-a cerut să mă rog în fiecare zi pentru ei.
R. V-a spus ce îi provoacă cea mai mare durere?
M: Da.
R: Şi ce este?
M: Ooo, ce-L răneşte cel mai tare – şi chiar este un mesaj pentru poporul american pe care îl voi citi imediat – este avortul. Nu prea cunosc eu aceste lucruri. Nu ştiu care sunt cele şapte păcate capitale. Dar a amintit de mai multe ori avortul.
R: În aceasta suntem întru totul de acord, pentru că lumea s-a întors cu susul în jos în ceea ce priveşte toate poruncile lui Dumnezeu, şi cu siguranţă are o asemenea înrâurire asupra Domnului Isus, atunci când întreaga mass-media vuieşte despre libertatea sexuală. Nu este de mirare că Sfânta Fecioară lăcri-mează.
M: Eu L-am văzut pe Isus cât de cumplit suferă. În viziuni L-am văzut plângând şi era atât de trist, încât mi se rupea inima.
R: L-aţi văzut împreună cu Mama Lui?
M: Niciodată împreună. I-am văzut separat. I-am văzut din toate părţile. Deşi a trecut doar un an, i-am cunoscut foarte bine. Deşi încep să mă obişnuiesc, prezenţa lor revarsă o lumină atât de puternică, încât mă extenuează. Dar îi simt durerea în mai multe feluri. Mi-a cerut să mă ofer ca jertfă pentru salvarea sufletelor. Nu am ştiut ce înseamnă aceasta, dar am spus da, apoi nu, apoi i-am cerut să aştepte. L-am sunat pe îndrumătorul meu spiritual şi l-am întrebat ce înseamnă aceasta, iar el mi-a explicat. Apoi, mi-am oferit un pic de timp înainte de a decide. Apoi, am mers la biserică, împreună cu îndrumătorul meu, şi m-am oferit Lui, iar acum sufăr în uniune cu El.
R: Asta înseamnă că purtaţi o cruce grea?
M: O,... nu, nu-i nici o problemă.
R: Aţi putea să ne împărtăşiţi mesajul pe care Isus l-a trans-mis poporului american?
M: Da. Dar vă rog să fiţi înţelegători, deoarece încă nu am avut timp să-l transcriu pe calculator.
R: O, înseamnă că l-aţi primit astăzi?
M: Da, la 3:30 după-amiaza. Am să citesc, atunci, mesajul:
„Multiubita Mea fiică, doresc să mă adresez poporului ame-rican. Mesajul Meu pentru ei este următorul. Voi, copiii Mei dragi, suferiţi mult în aceste timpuri. Sunteţi supuşi unei puri-ficări necesare pentru curăţirea sufletelor voastre. Păcatele cele mai mari cu care Mă chinuie America sunt avortul şi desfrânarea. Mulţi dintre copiii Mei au fost pervertiţi de înşelătorul care conduce sistemul vostru monetar şi cel politic, din spatele uşilor închise. Atât de mulţi dintre ei nu sunt conştienţi de aceste lucruri. Vă chem acum, să vă rugaţi pentru a scăpa de planurile viclene cu care acesta vrea să vă distrugă ţara. Rugăciunea, copiii Mei, va ajuta să se diminueze pedeapsa pe care Tatăl Meu o va trimite asupra lumii pentru păcatul avortului. Rugaţi-vă, rugaţi-vă şi uniţi-vă, ca să-L preamăriţi pe Tatăl Meu. Pentru că, unind toate religiile care Îl cinstesc pe Tatăl, Dumnezeu Creatorul lumii, puteţi să vă ajutaţi ţara.
Trebuie să vă rugaţi pentru iertare şi să aveţi încredere că rugăciunile voastre vor primi răspuns, la momentul hotărât de Tatăl Meu.”
Citesc după manuscrisul meu, de aceea mă mai opresc din când în când.
R. Nu-i nici o problemă.
M: „Îmbrăţişaţi-vă fraţii şi surorile de toate confesiunile, care cred în Dumnezeu Tatăl, şi rugaţi-vă toţi în unire pentru iertarea păcatelor ţării voastre. Copiii Mei, ţara voastră este atât de întinsă şi, de aceea, este foarte important ca Eu să pot salva cât mai multe suflete. Acest lucru pot să-l fac doar prin convertirea care se va produce în timpul Marelui Avertisment şi prin rugăciunile şi credinţa voastră. Întoarceţi-vă cu toţii la Mine. Nu faceţi discriminare faţă de religiile celorlalţi, încredeţi-vă doar în Dumnezeu Tatăl şi El va răspunde rugăciunilor voastre. Voi, dragii Mei copii, sunteţi atât de rătăciţi. Vi s-au prezentat atâtea lucruri confuze şi lucruri false despre existenţa lui Dumnezeu Tatăl. Voi folosiţi religia ca pe o faţadă, ca să vă puteţi descărca veninul asupra celor care sunt mai nefericiţi decât voi. A sosit timpul să acceptaţi Adevărul că doar prin iubirea voastră faţă de aproapele vă veţi putea întoarce în braţele Creatorului vostru, Dumnezeu Tatăl. Vă iubesc cu o compasiune sfâşietoare, care îmi străbate fiinţa. Mă străduiesc să vă salvez şi să vă conduc în era nouă şi minunată de pace care vă aşteaptă pe acest pământ. Pentru a intra în acest nou Paradis, sufletele voastre trebuie să fie libere de păcat. Rugaţi-vă pentru harul de a cere iertarea păcatelor voastre şi a păcatelor să-vârşite de conducătorii voştrii. Vă las în pace şi iubire.
Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos.”
R: O, acest mesaj este destinat Americii. Atunci când spune că: „vă iubesc cu o compasiune sfâşietoare”, ce expresie minunată...! Nu am mai auzit niciodată spus aşa...
M: Aceste mesaje... cu toate că unele sunt dure, sau unele surprinzătoare, toate sunt pline de iubire. Deşi uneori tremur atunci când le consemnez, simt acea mare iubire care se revarsă din ele. Pur şi simplu este de necrezut.
R: V-a spus Isus din ce va consta încercarea, strâmtorarea care va urma după purificare?
M: Da! Dar nu vă spun acum foarte multe despre asta, pentru că ştiu că, momentan, multe s-au diminuat deja, ceea ce este o veste foarte bună. Isus se bucură foarte mult de multele rugăciuni care sunt rostite în întreaga lume. A spus că deja se convertesc milioane şi rugăciunile multor oameni, care urmăresc zi de zi mesajele pe site-uri, au adus rezultate fantastice. Isus mi-a spus aceasta în câteva mesaje private.
Dar, prima dată va avea loc Avertismentul, iar după aceea vom avea câtva timp... cred că este vorba de câteva luni, dar nu mai mult de un an. Şi atunci, în acea fază, doar cei care se întorc la Tatăl Ceresc vor putea merge mai departe cu El. Atunci vor avea loc şi încercările, dar sper ca, datorită rugăciunilor, acestea să se atenueze.
R: Aşadar, spuneţi că mai întâi va avea loc Avertismentul, iar aceasta se va petrece curând. Nu ştiţi o dată...
M: Isus mi-a spus luna în care va avea loc dar nimic mai mult. Nu ştiu o dată concretă. Niciodată nu mi-a spus vreo dată concretă pentru nici un eveniment.
R: Isus v-a comunicat luna când va avea loc?
M: Da
R: Şi ne-o puteţi spune şi nouă?
M: Nu!
R: A, înţeleg, nu o puteţi face. Ştiu că adesea l-aţi amintit pe Tatăl Ceresc, dar cei mai mulţi oameni nu se roagă Tatălui Ceresc, ci mai degrabă lui Isus sau Sfintei Fecioare sau Duhului Sfânt. Dvs. spuneţi că oamenii ar trebui să se roage mai degrabă Tatălui Ceresc, şi de la El să ceară darul discernământului şi cel al înţelepciunii?
M: Abia mă obişnuisem cu faptul că primesc mesaje de la Isus, până când, odată, Sfântul Duh l-a anunţat pe Tatăl Ceresc. Tremuram, am fost atât de speriată atunci când am primit primul mesaj de la El. Încerc să îl găsesc... Este plin de iubire....
R: L-aţi văzut pe Tatăl Ceresc?
M: Da! Da!
R: Aaa, L-aţi văzut... L-aţi putea descrie pe Tatăl Ceresc sau cum aţi văzut-o pe Sfânta Fecioară?
M: Voi încerca să Îl descriu aşa, făcând o comparaţie cu felul în care Îl văd pe Isus. Eu, când mă gândeam la Dumnezeu, îmi închipuiam doar o singură persoană, nu trei, ca Sfânta Treime, aceasta nu ajungea până la înţelegerea mea. Aşadar, atunci când am început să văd şi o altă faţă, nu am ştiut cine este. Isus este destul de suplu, cu o piele mai închisă, cu un păr ondulat arămiu, este foarte iubitor, dar părul Tatălui Ceresc este mult mai închis la culoare, este creţ, are buzele mai proeminente, este foarte iubitor – nici nu reuşesc să Îl descriu – emană măreţie.
R: Pictorii îl portretizează de regulă cu un păr lung, cărunt...
M: Nu, nu este aşa! Nu este deloc aşa. Şi pe mine m-a surprins asta foarte tare. Acum, încerc să găsesc primul mesaj pe care l-am primit de la El. Ţin minte că eram foarte speriată, tremuram, pentru că Îi simţeam mânia. Oamenii spun că Dumnezeu nu se supără, dar eu asta am simţit în acea zi, că este foarte mânios. Cu toate acestea, i-am simţit iubirea, deşi supărarea Sa era evidentă. Pe mine m-a surprins foarte mult acest lucru, deoarece nu m-aş fi gândit niciodată că Dumnezeu se poate mânia, că Isus se poate mânia... dar, cu adevărat, ei ştiu să fie şi supăraţi.
R: Da, cred că este o mânie justificată, deoarece a revărsat atâtea haruri asupra noastră, a tuturor, şi, cu toate astea, noi Îl ignorăm şi Îl excludem din toate, mai ales aici, în America, dar bănuiesc că aşa este şi în alte părţi ale lumii.
M: Este atât de ciudat să mă aud pe mine vorbind despre asemenea lucruri, şi uneori mă întreb: Ce aş fi spus dacă aş fi auzit pe cineva vorbind aşa acum trei ani? Aş fi gândit că este lunatic. De aceea, ce mi-a fost greu, primind aceste mesaje, este această ignoranţă, această necredinţă, când oamenii spun că asta nu poate fi adevărat. Dar, bineînţeles, acum m-am schimbat, m-am întărit şi acum nu mă mai doboară aceste lucruri.
R: Îmi imaginez, dar mă gândesc că toate acestea se petrec cu un anumit scop. S-ar putea, ca dintre cei care acum ne ascultă, mulţi simt că încă nu L-au primit niciodată pe Dumnezeu în inimile lor şi s-ar putea să fi păcătuit într-o asemenea măsură sau să fi trăit o viaţă fără Dumnezeu, încât să creadă că nu au nici o şansă ca vreodată Dumnezeu să-i îmbrăţişeze.
M: Despre aceasta Isus mi-a spus că El iubeşte pe fiecare păcătos, detestă păcatul, dar iubeşte pe fiecare păcătos, chiar şi pe cel mai împietrit. Nu te respinge dacă ceri ceva de la El, ascultă pe toată lumea. Nu te va judeca, ci te va asculta. Deschide-ţi inima dacă vrei ca Isus să te asculte cu adevărat. Dacă eşti disperat, roagă-te Tatălui Ceresc, în numele Fiului Său, şi roagă-L pe Tatăl să-ţi asculte rugăciunea, pentru că El nu poate refuza nimic atunci când Îl rogi în numele Fiului.
 R: Aceasta este ca şi în rugăciunea Milostivirii: Pentru Pătimirea Sa dureroasă, Tată Ceresc, îţi ofer Trupul şi Sângele...
M: Mi-a spus, că mesajele pe care le transmite prin intermediul meu sunt o manifestare a Milostivirii Sale, iar rugăciunea Milostivirii a fost cu adevărat o profeţie, nu doar o rugăciune, ceea ce înseamnă că îşi va revărsa Razele Milostivirii asupra întregii omeniri; a însemnat că se va reîntoarce, pentru a ne salva, pentru ultima dată.
R: Aşadar, avem posibilitatea să ne schimbăm viaţa, inima şi să aducem pace în această lume. Fiecare trebuie să înceapă cu el însuşi şi să facă un pas înainte în acest sens.
M: Iar acum, El ne dă acest har, pentru a face aceasta într-un mod mult mai simplu.
R: Atunci când aţi primit aceste mesaje... şi ştiu că aţi primit deja peste 250, începând de anul trecut. Primiţi mesaj aproape în fiecare zi?
M: Am primit mesaje în fiecare zi. Unele dintre ele nu am voie să le spun, dar Isus m-a îndrumat încă de la început. Sunt multe lucruri pe care trebuie să le fac: trebuie să particip în fiecare zi la Sfânta Liturghie şi să primesc Sfânta Împărtăşanie, trebuie să particip de 3-4 ori pe săptămână la Adoraţia Euharistică, ştiu şi cât timp trebuie să petrec în rugăciune în fiecare zi. Trebuie să fiu foarte ascultătoare faţă de El, pentru că, prin această ascultare, pot salva suflete.
R: Aţi spus că lucraţi în domeniul afacerilor. Mai lucraţi încă?
M: Da.
R: Cum puteţi face faţă la toate aceste îndatoriri, deoarece oamenii spun adesea că „nu am timp pentru rugăciune”.
M: Este interesant, nu?
R: Da, dar dacă îl punem pe Dumnezeu pe primul loc în viaţa noastră, atunci El se îngrijeşte de toate, nu-i aşa?
M: Aşa este. Deşi, într-un anumit fel, este foarte greu, deoarece omul se comportă diferit în situaţii diferite. Pe de altă parte, eu cred că, dacă există un echilibru, nu putem fugi din lume, trebuie să trăim în lume, este important să comunicăm cu oamenii, sunt importante relaţiile dintre oameni. Dumnezeu nu vrea să părăsim totul, să ne închidem într-o biserică şi să ne petrecem acolo toată ziua. Isus mi-a spus că atunci când Îi vorbim peste zi cu cuvintele noastre, este şi aceasta tot o rugăciune şi încă una puternică.
R: Cu siguranţă, deoarece, atunci când ne întâlnim cu prietenii noştri, stăm de vorbă cu ei, nu-i aşa, iar El vrea să îi fim prieteni, de aceea este important să vorbim cu El, să ne facem timp pentru aceasta.
M: Da. Isus vorbeşte despre iubirea de aproapele, care constă în a fi plini de bunătate îndreptată către toată lumea, să nu înşelăm pe nimeni, să nu ne comportăm urât cu nimeni, să nu vorbim rău despre alţii. Isus este profund rănit atunci când vede că cineva se comportă urât cu semenul său. Isus are o asemenea sensibilitate, dar, cu toate acestea, este şi puternic şi hotărât.
R: Atunci când vorbiţi despre Avertismentul care va avea loc, şi simţiţi în inimă că nu este departe, aşadar, credeţi că trebuie să ne pregătim, pentru că 2011 este anul purificării? Şi, cu adevărat, am văzut cutremure, inundaţii, uragane şi multe altele care ne-au năpădit, nu doar aici, în America, ci şi în întreaga lume. Ce credeţi, acestea sunt „durerile facerii”?
M: Da, acestea sunt durerile facerii, deja de trei ani şi jumătate suntem în perioada încercărilor.
R: Chiar? Şi ce credeţi, acestea se vor intensifica?
M: Ştiţi, eu nu cred în sperieturi. Nu ştiu ce cuprinde Cartea Revelaţiei, deşi mi-au vorbit mai mulţi despre asta, încerc să nu mă bag în aceste lucruri, pentru că mi-e teamă să nu influenţez mesajele pe care le primesc. Dar, ceea ce aş vrea cu adevărat să vă spun este că Milostivirea lui Dumnezeu este nemărginită, El vrea să ne salveze, nu vrea să ne nimicească, dar răbdarea Lui este pe sfârşite. Aceasta dă posibilitate oamenilor să se convertească, să se roage, pentru că rugăciunea poate uşura intensitatea şi efectul încercărilor, iar de asta sunt sigură. Va fi o perioadă foarte grea, dar nu va dura mult timp.
R: Nu va dura mult, dar toată lumea va şti ce se întâmplă de fapt.
M: Da, toată lumea... şi, ceea ce se va întâmpla după aceea este că două comete se vor ciocni, va exista o explicaţie ştiinţifică şi va fi cercetat totul din punct de vedere ştiinţific.
R: Şi aceasta se va manifesta sub forma unei cruci?
M: Nu, întâi va apărea pe cer Crucea.
R: Aaa, întâi va apărea o cruce şi aceasta va fi o cruce luminoasă, strălucitoare?
M: Nu ştiu exact acest lucru, dar Isus a spus că acest timp trebuie să fie un timp al meditaţiei, al introspecţiei, un timp în care să ne rugăm pentru noi înşine, pentru familiile noastre, pentru prietenii noştri, cerând harul răscumpărării păcatelor noastre. Aceasta va uşura suferinţa pe care o vom îndura în timpul Avertismentului. Oamenii nu vor suferi fizic, în timpul Avertismentului, însă vor suferi din cauza păcatelor lor. Din nefericire, mulţi nu vor reuşi să supravieţuiască acelui şoc şi vor muri din cauza spaimei. Deşi nu avem de ce să ne fie teamă, lor le va fi foarte frică. Isus doreşte ca noi să ne rugăm pentru aceste suflete, deoarece, pentru acestea este El îngrijorat cel mai tare.
R: Am putea spune că, dacă trăim în comuniune cu Dumnezeu, dacă facem tot ceea ce ne stă în putinţă, dacă trăim aşa cum Isus ne cere, dacă acordăm timp pentru rugăciune, dacă ne rugăm pentru ţara noastră, pentru politicieni, pentru cei care plănuiesc şi contribuie la atrocităţile îndreptate împotriva lumii, atunci nu avem de ce să ne temem, nu-i aşa?
M: Nu, doar că nu trebuie să ne fie frică, dar aceasta va fi pentru credincioşi o ocazie plină de bucurie.
R: Trăim într-o perioadă captivantă, avem posibilitatea să ne schimbăm viaţa şi să ne întoarcem inima către Dumnezeu.
M: Suntem foarte norocoşi că trăim în aceste timpuri, deoarece – aşa cum însuşi Isus a spus – „în secolele trecute, oamenii nu au primit acest mare dar al Milostivirii, ci au murit în păcatele lor, fără să fi primit acest dar minunat. Sunteţi foarte norocoşi că aveţi posibilitatea să trăiţi în aceste timpuri.”
R: Aşadar, chiar şi omul cu inima cea mai împietrită va avea posibilitatea să se schimbe?
M: Da.
R: Maria, acum suntem în legătură directă pe părintele Neil şi ar vrea să vorbească cu dvs. Doriţi să vorbiţi cu el?
M: Fireşte.
R: Părinte Neil, bine aţi venit la emisiunea noastră, intitu-lată: „Când Duhul te conduce”.
Fr. Neil: Mulţumesc că mi s-a oferit această posibilitate!
R: Stăm de vorbă cu Maria numită după Milostivirea Divi-nă. Aveţi vreo întrebare pe care doriţi să i-o puneţi?
Fr. Neil: Da. Vă salut, Maria! A fost o bucurie să vă ascult. Preot fiind, m-am gândit, aţi putea să ne împărtăşiţi şi nouă, dacă a fost dificil să găsiţi un conducător spiritual care să fie gata să colaboreze cu dvs., să vă îndrume?
M: Primul lucru pe care l-am făcut a fost să caut un preot. Din prima zi am căutat un conducător spiritual. Am găsit pe unul care, codindu-se, m-a trimis la un altul care, la rândul lui, m-a trimis la un al treilea şi a continuat, tot aşa, până la al cincilea. Al cincilea preot a izbucnit în lacrimi şi a spus că nu îşi poate asuma îndrumarea mea, pentru că nu are suficientă putere pentru asta. Următorul preot la înştiinţat pe arhiepiscop despre toate acestea, care a acceptat să cerceteze mesajele. Acest arhiepiscop în vârstă a decis că o persoană ca mine nu poate primi mesaje de la Isus, că nu sunt o vizionară tipică şi, în câteva luni, a renunţat la mesaje, fiindcă a găsit în primul mesaj ceva ce l-a contrariat. În primul mesaj, Isus a folosit cuvântul „disperare” şi el a spus că Isus niciodată nu ar folosi un asemenea cuvânt: „disperare”. L-am întrebat pe Isus despre asta şi El mi-a răspuns că acest cuvânt exprimă o îngrijorare accentuată. Dar preotul a spus că nu mai revine asupra mesajelor până ce Marele Avertisment nu se va fi petrecut, apoi, va porni din nou cercetarea lor.
Fr. Neil: Din cele 250 de mesaje pe care le-aţi primit, au fost şi mesaje care vă erau destinate doar dvs. personal şi pe care nu le-aţi împărtăşit altora?
M: Da, există mesaje pe care nu le fac publice.
R: Există şi mesaje care sunt destinate preoţilor? Este vreun mesaj dintre acestea pe care ni-l puteţi împărtăşi, destinat preoţilor care acum ne ascultă?
M: Sunt expresii pe care Isus le foloseşte referitor la ei, care sunt speciale: îi numeşte slujitori sfinţiţi. Isus ştie că se confruntă cu vremuri foarte grele, că le va fi pusă la încercare credinţa, într-o asemenea măsură, cum nici nu şi-ar fi putut imagina.
R: Aceasta a fost înaintea atacului forţelor celui rău împotriva preoţilor, înainte de scandalul sexual?
M: Se petrece deja. Nu va fi o perioadă uşoară, deoarece va fi şi o încercare prin care vor voi să interzică toate religiile, nu doar pe cea creştină. Vor încerca să interzică propovăduirea Cuvântului lui Dumnezeu în mod public. Dar nu pot spune mai multe despre asta, pentru că sunt lucruri pe care nu le pot face publice. Aceasta este o încercare la care creştinii de pretutindeni vor trebui să-i facă faţă, însă nu numai creştinii, ci şi musulmanii, budhiştii, evreii, toate religiile, pentru că ei nu vor suporta nicio religie.
Fr. Neil: Aceasta va duce către o religie mondială, despre care scriu unii?
M: Da, aşa este! De exemplu, eu trăiesc în Europa şi, conform constituţiei europene, nu este permis să se predea religie în şcoli.
R: În Europa nu este voie să se înveţe religie în scoli?
M: Nu.
R: E groaznic.
M: O, nu. În Irlanda, unde trăiesc – da, nu-mi este frică să spun că trăiesc aici – trebuie plătit pentru ca ai noştri copii să poată învăţa religie la şcoală.
R: În şcolile de stat?
M: Mulţi părinţi sunt împotrivă ca în şcolile de stat să li se predea copiilor religie, indiferent despre ce religie este vorba.
R: Dacă stăm să ne gândim, şi aici, în America, l-au exclus de pretutindeni pe Dumnezeu. În şcolile de stat copiii nu mai au voie să cânte colinde de Crăciun.
M: În Irlanda au fost îndepărtate statuile din biserici.
R: Statuile din bisericile catolice?
M: Da, multe statui au dispărut. Trăim vremuri întunecate.
R: Cine a îndepărtat statuile?
M: Nu ştiu. Preoţii care sunt acolo se străduiesc din răsputeri, dar acum, în Europa, este o mare întunecime spirituală. Nu este corect, din punct de vedere politic, ca să pomeneşti de Isus, de Dumnezeu.
R: Irlanda a fost o ţară credincioasă...
M: Da, aşa este, Irlanda a fost o ţară credincioasă în Europa, dar mi-e teamă că nu mai e.
R: Isus, când vede toate acestea, nu este de mirare că ne dă mesaje atât de groaznice în ceea ce priveşte încercările care ne stau în faţă.
M: Aşa este.
Fr. Neil: Sunteţi supusă adesea atacurilor spirituale? Aveţi perioade de întuneric?
M: M-am aşteptat la această întrebare. Da, sigur. Acum, că înţeleg mai multe, fireşte că sunt supusă la astfel de atacuri.
R: Sunteţi permanent supusă la atacuri? Eu bănuiesc că da.
M: Da, bineînţeles. Numai că acum sunt capabilă să le rezist, acum sunt foarte puternică şi primesc multă protecţie. Aceasta nu înseamnă că nu sunt supusă acestor atacuri, ci că acum pot să le fac faţă mult mai bine decât la început, când a fost groaznic, dar acum sunt mai puternică.
R: Dvs. ştiţi când sunteţi atacată datorită chemării pe care aţi primit-o?
M: Acum ştiu să mă bucur deja, în ciuda tuturor acestora. Mai demult atacurile mă terorizau. Acum, vă spun doar aşa, sub formă de glumă, că acum aproximativ două săptămâni, am avut parte de un atac neîndurător, şi, într-o seară, am privit la Isus şi El la mine şi am spus – zâmbind, aşa, pe jumătate – de ce se întâmplă toate acestea cu mine, de ce tot timpul eu sunt ţinta? Iar El atunci a început să râdă şi, fireşte, am râs şi eu.
R: Este o dovadă că suntem în luptă, nu-i aşa? Maria, îl mai avem cu noi pe părintele Neil Bockline şi mai avem 3 minute la dispoziţie înainte de a încheia emisiunea. Am putea să le dăm ascultătorilor adresa site-ului unde se găsesc toate mesajele?
M: Da, fireşte! www.thewarningsecondcoming.com (în româneşte, mesajele se găsesc pe http://profetieavertisment.ro/ – n.tr.)
R: Îi îndemn pe toţi cei care ascultă acum această emisiune, să intre pe acest site şi să citească acele mesaje, deoarece sunt importante. Părinte, mai avem 2 minute la dispoziţie şi aş dori să ne rugăm acum. Aţi putea spune a binecuvântare specială asupra Mariei Milostivirii Divine? Aşa cum am auzit, trebuie să îşi ducă crucea, şi nu-i este uşor, cu tot ceea ce trebuie să se confrunte. Mulţi spun: „şi eu aş vrea să o văd pe Sfânta Fecioară, mi-ar place să vorbesc cu Tatăl Ceresc”, dar ea a primit o chemare specială, care nu este uşoară. Maria, mă bucur foarte mult că azi aţi fost împreună cu noi.
M: Şi eu mă bucur. Aţi fost buni cu mine şi vă mulţumesc frumos! Ştiu că poate fi dificil, şi vă mulţumesc!
R: Cu plăcere! Părinte Neil. Ştiu că sunteţi un preot deosebit, de aceea, vă rog să spuneţi asupra ei o binecuvântare specială. Se poate?
Fr. Neil: Fireşte. „Doamne Isuse, cu umilinţă Te rog, să reverşi şi în continuare asupra Mariei puterea şi harul iubirii Tale, al milostivirii, al inspiraţiei, al înţelepciunii, al perseverenţei, căreia i-ai încredinţat această grea misiune. Iubeşte-o şi în continuare, alină-i durerile, pentru ca întotdeauna să fie conştientă că face Voia Ta şi că Tu din iubire ai pătimit pentru noi. Prin faptul că a spus «da» acestei misiuni, să aibă şi ea puterea de a suferi împreună cu Tine, iar întunericul îndoielilor să nu-i clintească niciodată credinţa şi, din harul care izvorăşte din sacramente şi prin iubirea Ta, să rămână în continuare pe această cale şi să rămână deschisă în a împărtăşi aceste mesaje, pentru ca noi toţi să ne deschidem inimile, urechile şi să conştientizăm că, într-adevăr, timpul este foarte scurt. Dar nu trebuie să ne fie teamă, ci trebuie să ne reîntoarcem la Tine cu toată fiinţa noastră, cu sufletul, cu trupul şi cu raţiunea noastră. Şi să ne binecuvânteze pe toţi Atotputernicul Dumnezeu: Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt. Amin.”
R: Mulţumesc Maria, mulţumesc părinte Neil, că aţi fost alături de noi. Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu