duminică, 7 mai 2017

Milostivirea Mea acoperă toate rasele, culorile și religiile

Imagini pentru isus induratorul
Vineri, 02 decembrie 2011 la ora 22:35
Draga Mea fiică, fii puternică și gândește-te la vestea cea bună, când Milostivirea Mea îi va aduce pe mulți dintre copiii Mei iubiți, înapoi în Inima Mea Preasfântă.
Acele suflete sărmane și nefericite care și-au dedicat viața răului, au nevoie de suferința ta pentru a putea fi salvate. Deși acest lucru este foarte greu de înțeles și din punct de vedere uman, este greu de acceptat, tu trebuie să ai încredere în Mine. Propria ta suferință și suferința discipolilor Mei devotați ajută la salvarea sufletelor. Nici una dintre acestea nu este în zadar. De asemenea, acest sacrificiu este un dar pentru Mine. Ține minte, suferința voastră diminuează povara Mea.
Obosit de propria-Mi suferință, fiica Mea, abia aștept să-i îmbrățișez în sfârșit pe copiii Mei, uniți toți împreună cu Tatăl Meu Veșnic.
Gândește-te la acest lucru astfel: cât de mare este bucuria când un membru iubit al unei familii emigrează și apoi întoarce acasă după mulți ani! Câtă fericire! Gândește-te la dorul părinților pentru fiul sau fiica lor pe care nu i-au văzut de mulți ani și cât de mult înseamnă pentru ei această reuniune.
Eu vă iubesc pe toți, copii, cu o pasiune constantă. Aștept mult reunirea noastră ca să vă pot îmbrățișa strâns în brațele Mele pe fiecare dintre voi și să vă țin aproape de inima Mea. Familia Mea este gata să fie în sfârșit reunită, pentru prima oară de când a fost creat Paradisul pentru Adam și Eva.
Revărs Dragostea și Milostivirea Mea pentru ca să-i învăluie pe toți copiii Mei din fiecare colț al lumii, acoperind oamenii de orice nație, culoare a pielii, religie și pe toți păcătoșii.
Așteptați din timp acest mare moment. În sfârșit ura cumplită, suferința, neliniștea, neîncrederea, lăcomia, violența și alte rele vor dispărea pentru totdeauna. Imaginați-vă cum va fi asta, copii, o nouă și minunată eră de dragoste și pace în lume.
Să nu lăsați pe nimeni să piardă această viață de fericire fără de sfârșit. V-ar plăcea ca vreunul dintre frații sau surorile voastre să nu fie incluși? Pentru că dacă ei vor fi excluși, vor suferi întunericul veșnic din focul iadului pentru eternitate. Aminti-vă asta, copiii Mei. Pentru eternitate. După aceea, nu mai este cale de întoarcere.
Rugați-vă ca toate sufletele să poată moșteni acest Paradis. Rugați-vă pentru sufletele celor pentru care vă îngrijorați. Rugați-vă pentru toate sufletele.
Isus, Salvatorul vostru și Mântuitorul tuturor oamenilor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu