sâmbătă, 20 mai 2017

Nu uitaţi de pregătiri!

coverseal
Stim ca aceasta perioada de pregatire care ni s-a acordat se va termina (poate in cateva luni...). Să fim prevăzători cât mai avem timp: Crucifix, Biblie, Pecetea(înrămată pusă pe perete în casă), lumânări sfințite, apă sfințită (stropiți prin casă), Sf Rozar, sacramentalii: Medalia Mântuirii, Medalia Sf.Benedict, scapulare, ulei sfințit (faceți semnul crucii pe tocul de la uși și ferestre), sare sfințită, relicve binecuvantate... și apă, alimente, pături, medicamente... citiți vă rog mesajele:

Perioada dupa Marele Avertisment
29.09.2011 la 20:45
............................................ Si voi să vă pregătiți căminele, să aveți suficiente lumânări sfințite, apă și mâncare pentru câteva săptămâni. Perioada de după va fi grea, dar nu trebuie să vă fie teamă. Mai bine să fiți ușurați, pentru că suferința poate fi oferită în schimbul vieții veșnice, pe care o vor primi acele scumpe suflete care vor îmbrățișa acest mare dar.....
Iubitul vostru Isus, Mântuitorul și Salvatorul omenirii

Bucurați-vă, atunci când va părea că cerul explodează, pentru că veți ști că Eu vin
02.10.2011 la 15:00
Draga Mea fiică, tiparele vremii nu vor mai fi aceleași și acesta este încă un semn că timpurile se schimbă. Vor veni și alte schimbări. Soarele va începe să pulseze și să se rotească în vreme ce lumea se va pregăti pentru Avertisment.
Va apărea Crucea Mea, mai întâi. Oamenii vor fi speriați, dar aceasta este dată ca semn, pentru ca să vă pregătiți în sufletele voastre și să cereți răscumpărarea păcatelor pe care le-ați comis. Făcând aceasta nu veți suferi în timpul Avertismentului.
........Atât de neașteptat va fi acest eveniment încât întreaga lume se va opri în mare șoc. Când își vor reveni încet, mulți nu vor fi siguri, legat de cele întâmplate. Când Eu voi veni, va veni și satana și demonii din iad și vor încerca să devoreze sufletele copiilor Mei. De aceea vă îndemn să stropiți prin casă cu Apă Sfințită și să aveți lumânări binecuvântate pretutindeni. Trebuie să vă protejați.......................................
Mântuitorul vostru, Isus Cristos
Sunt îndurerat pentru pierderea copiilor Mei, care nu vor să aibă nimic de a face cu Mine
Joi, 22 septembrie 2011 la ora 21:30
.........................................................
Pentru cei care Mă cunosc și Mă iubesc, vă rog, pregătiți-vă pentru acest mare dar al Meu. Procurați-vă lumânări binecuvântate și apă sfințită și fiți pregătiți, pentru că astfel vă puteți uni în rugăciune cu sfinții din Rai, ca să ajutați la salvarea sufletelor din lumea întreagă....
Eu sunt Isus Cristos, Regele și Mântuitorul întregii omeniri
Tatăl Veșnic va împiedica noua ordine mondială de la persecuția finală asupra copiilor Săi
Vineri, 08 iulie 2011 la ora 15:30
.............................. Când vă vor controla banii, vă va fi greu să vă apărați dreptul la proprietate, mâncare și sănătate, cele trei lucruri pe care le vor avea sub control, dacă nu începeți să vă faceți auzită opoziția acum. ..........
Planificați-vă provizii alimentare acum
Planificați-vă provizii alimentare acum. Cultivați și cumpărați semințe, care vă vor ține în viață. Cumpărați monede de argint sau de aur, astfel încât să puteți cumpăra ceea ce vă este necesar. Cel mai important, găsiți locații unde să vă puteți întâlni ca grup pentru a oferi Sfânta Jertfă a Liturghiei. Pentru că în timp, bisericile voastre vor fi arse până în temelii.
...................Să aveți lumânări binecuvântate în casa voastră. Strângeți-le acum pentru că ele vă vor ține în lumina care vă va apăra. Dacă nu doriți să deveniți sclavi ai acestei doctrine îngrozitoare, atunci trebuie să planificați acum.
Cumpărați butelii de gaz (sobe), pături, alimente uscate și conserve, tablete de purificare a apei, lumânări, împreună cu icoane, pentru a vă susține pe voi și familiile voastre în timpul Marii Pedepse, care va urma după Avertisment.
Rugăciunile atenuează deja impactul Marii Pedepse, dar voi, copiii Mei, trebuie să fiți în alertă în orice moment. Dacă sunteți atenți în pregătirile voastre veți fi capabili să supraviețuiți marelui bombardament dirijat, care va fi mai rău decât ceea ce s-a întâmplat evreilor sub domnia lui Hitler, discipolul satanei.
.................................
Al vostru iubit Isus, Mântuitorul Omenirii, Salvatorul Lumii

666 va fi integrat ca un număr ascuns într-un cip, pe care veți fi obligați să-l acceptați, la fel ca pe o orice altă vaccinare
Vineri, 01 iunie 2012 la ora 20:15
............................................
Dacă veți primi Pecetea Mea de Protecție, dată vouă de către Tatăl Veșnic, nu va trebui să acceptați semnul.
Nu veți fi atinși. Casele voastre nu vor fi văzute, percheziționate și nu vor fi ținta lor, pentru că vor fi invizibile în ochii armatei satanei.
Va trebui să ascundeți alimentele care trebuie să vă ajungă pentru câțiva ani. Va trebui să cultivați recolte proprii, să faceți rezerve de apă și să țineți în jurul vostru Obiecte Sfințite.
.....................................................................
Cu cât mai repede vă veți pregăti, cu atât mai multe haruri veți primi ca să măriți rândurile voastre în toată lumea.
.............................................................
Mântuitorul Vostru, Isus Cristos

Mama Mântuirii: Când se va anunța, anticristul va declara că este un creștin devotat
Vineri, 23 august 2013 la ora 14:09
............................ Copii, singura voastră speranță este rugăciunea, pentru a vă susține în această perioadă.
Vă îndemn să păstrați toate obiectele sfinte, rozariile, lumânările binecuvântate, apa sfințită, o copie a Bibliei și Liturghierul zilnic, ca și cartea cu Cruciada de Rugăciuni. Trebuie să țineți Pecetea Dumnezeului celui Viu în casele voastre și, dacă este posibil, chiar asupra voastră. Medalia Mântuirii, pe care v-am dat-o, îi va converti pe aceia care o poartă iar aceștia vor beneficia de Îndurare din partea Fiului Meu. Acum îți cer, copila mea, să fie făcută Medalia Mântuirii și să fie confecționat Scapularul Peceții Dumnezeului cel Viu.
.....................................
Mama voastră, Mama Mântuirii

Sufletelelor împietrite nu li se va părea ușor Marele Avertisment
Vineri, 30 septembrie 2011 la ora 21:15
.......................................
Îi rog acum pe toți cei care Mă urmează să se protejeze de satana. Trebuie să stropească în fiecare colț al căminului lor cu Apă Sfințită, să poarte medalia sfântului Benedict și întotdeauna să aibă la îndemână și un Rozar. Totodată rugați-vă și la Sfântul Arhanghel Mihail. ..............................
Iubitul vostru Isus

Mulți dintre voi care susțineti că Mă slujiți pe Mine nu sunteți vrednici să stați înaintea Mea și să vă declarați a fi slujitorii lui Dumnezeu
Sâmbătă, 31 august 2013 la ora 20:45
Mult iubita Mea fiică, cu ceva timp în urmă v-am spus tuturor să plantați semințe pentru a vă hrăni pe voi și familiile voastre în timpul prigoanei. Fac acest lucru cu un motiv anume. Trebuie să plantați chiar și numai câteva semințe – semințe pure care nu au fost contaminate de om. Ulterior Eu voi înmulți roadele pe care acestea le vor da și toți vor avea de mâncare suficient, atunci când lumea va experimenta marea foamete. Acele zile nu sunt departe și ele vor veni dintr-o serie de motive.
Culturile vor fi contaminate prin intervenția fermierilor lacomi. Recoltele rezultate nu vor fi bune de mâncat. Apoi, războiul va însemna că puțini oameni vor mai putea lucra pământul. După acesta va veni focul, care va fi vărsat, asupra celor patru colțuri ale pământului și totul va deveni sterp. Aceste încercări teribile vor fi cauzate de răspândirea răului, însă mulți oameni vor supraviețui dacă se încred în Mine. Trebuie să vă pregătiți acum, ca și când ar veni un război peste voi și așa cum ați face-o atunci când alimentele sunt raționalizate. Să aveți apă din belșug, pentru că tot ceea ce voi înmagazinați, Eu voi înmulți.
Vă rog să nu credeți că vă cer să vă părăsiți căminele, pentru că acest lucru nu este necesar. Un pic de pregătire, într-ajutorându-vă, este tot ceea ce e necesar...............................
Mântuitorul vostru, Isus Cristos

Ridicarea grupurilor sataniste și controlul lumii
Sâmbătă, 20 noiembrie 2010 la ora 07:20
..................... căci controlând posibilitatea voastră de a face bani nu se vor mulțumi doar să controleze accesul vostru la acești bani. Nu, ei vor să controleze ce mâncați, ce beți și unde trăiți. Acum trebuie să faceți următorii pași necesari pentru a vă proteja.
Căutați adăposturi
Vă rog, căutați-vă adăposturi ca grupuri de credincioși. Vă voi trimite lumina ca să vă ajute să supraviețuiți. Începeți să vă produceți singuri alimentele. Adunați alimente, cât de multe puteți și puneți-le deoparte. Începeți să planificați ca și când ați aștepta o furtună. Să știți că întunericul se va lăsa în așa mare măsură, încât trebuie să vă pregătiți pentru a putea supraviețui.
....................................
Mântuitorul vostru iubitor, Isus Cristos

Noua ordine mondială - planul controlarii banilor si alimentelor voastre
Duminică, 17 aprilie 2011 la ora 09:00
...................... Banii voștri nu vor ma avea nicio valoare. Veți avea acces la hrană și alte necesități vitale doar prin Semnul despre care v-am vorbit. Vă rog insistent să nu acceptați Semnul pentru că prin el sunteți pierduți pentru Mine! Acest Semn vă va distruge nu numai trupește dar și sufletește. Rămâneți în afara acestuia. Dacă veți vrea să scăpați de obligația de a fi marcați cu Semnul, care este Semnul Fiarei, începeți de pe acuma să vă asigurați necesarul de hrană, pături, lumânări și apă.................
Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu