vineri, 21 iulie 2017

Mesaj dat Mariei Julianna în 25 mai 2017

IXAcasă, în ora îndurării, Domnul Isus spune...
Dragii Mei copii! O mare prigoană creştină este în desfăşurare, voi avea foarte mulţi martiri. Trăiţi pregătiţi de moarte! Aceasta am cerut în Evanghelie: veghere continuă, deoarece nu cunoaşteţi nici ziua, nici ceasul. Ţineţi învăţătura Evangheliei! Transpuneţi-o în fapte, străduiţi-vă spre sfinţenia vieţii şi atunci moartea vă va găsi pregătiţi! Oricât de subit ar veni ea, prin prigoană sau boală, acceptaţi-o că vine din mâna Mea. Şi Eu am murit pentru voi. Rugaţi-vă doar pentru ca sufletul vostru să fie cu Mine pentru veşnicie, aşa cum am cerut de la Tatăl în rugăciunea Mea de Mare Preot: „ Părinte, vreau ca cei pe care mi i-ai dat să fie acolo unde sunt şi Eu spre a vedea slava Mea.” Timpul este aici. V-am spus deja totul. Acestea sunt încă minutele harului, pe care le-am dat ca să mergeţi să luaţi sacramentele şi să trăiţi în permanenţă pregătiţi. Vegheaţi pentru ca să nu fiţi luaţi prin surprindere atunci când sufletul va zbura din trupul vostru şi va sta în faţa scaunului Meu de judecată. Eu cunosc gândurile, cuvintele şi faptele fiecăruia şi voi cere socoteală pentru tot ce a făcut pe Pământ.
Copiii Mei! Viaţa voastră în această lume este un examen. Oare aţi trecut proba, aţi transpus în fapte poruncile Mele, Cele Zece Porunci şi porunca de căpătâi care vorbeşte depre iubire? Dacă le-aţi făcut pe toate acestea, nu aveţi de ce să vă îngrijoraţi deoarece aunci aţi trecut de judecată. Dar cei care au tot amânat căirea de păcate, convertirea şi întorcând spatele învăţăturii Mele au slujit răutatea, au de ce să le fie teamă. Rugaţi-vă pentru aceştia pentru ca să le salvez sufletele de la osânda veşnică.
Am spus în Evanghelie: „Povara Mea este uşoară, jugul Meu este dulce.” Povara trebuie înţeleasă ca fiind crucea, iar jugul este cel care leagă doi boi ca să tragă plugul  într-o singură direcţie în pământul arabil. E un har deosebit ca Eu, Omul-Dumnezeu, Răscumpărătorul şi Dumnezeu Mântuitor, vă ofer jugul Meu şi prin asta leg viaţa voastră de voinţa Mea veşnică, fiindcă planul Meu este de fapt sfinţirea voastră şi, dacă vă lăsaţi conduşi de Mine, atunci veţi atinge repede sfinţenia vieţii, ceea ce înseamnă că  veţi ajunge cu siguranţă în viaţa veşnică. Fiţi recunoscători pentru această chemare, şi anume că puteţi merge alături de Mine pe calea vieţii, că vă călăuzesc şi vă dau harul de a fi fericiţi încă de aici de pe Pământ şi în Rai pentru o veşnicie.
Pentru asta vă binecuvântez,  micuţii Mei dragi, cu binecuvântare întăritoare cu iubirea nemărginită ce se revarsă din Inima Mea iubitoare, în numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh.”

Întăriri din Sfânta Scriptură: Mt 24,2: (Isus spune) Adevăr vă spun” 9:Atunci vă vor da la tortură şi vă vor ucide; veţi fi urâţi de toate neamurile din cauza numelui Meu.”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu