luni, 24 iulie 2017

Mesaj dat Mariei Julianna în 30 mai 2017

 Acasă, în ora îndurării Domnul Isus spune...
 “Dragii Mei copii! Sunt printre voi cu Sfântul Meu Trup şi Sânge, care cu adevărat este hrană şi băutură. Sunt prezent în Biserica Mea până la sfârşitul lumii. Să nu care cumva să creadă aceia care se pregătesc să Mă calce în picioare, că Mă pot răpi de la copiii Mei! Cei care fac aceasta, se exclud singuri de la har, de la sfinţenie şi o fac spre osânda lor. Dar cei însetaţi de Mine, aceia for fi îndestulaţi fiindcă le voi purta de grijă în ascuns. Îi voi conduce pe preoţii Mei sfinţi, care vor celebra Sfânta Litughie aşa cum s-a celebrat în bisericile Mele.
Micuţii Mei! Planul este gata, mai e doar o chestiune de timp ca să se împlinească. Dar şi planul Meu este gata, fiindcă vă răpesc pe voi din mâinile duşmanilor voştri. Vă pregătesc loc în Inima Mea îndurătoare şi în refugii, ca să vă hrănesc la fel ca şi acum: cu Sfântul Meu Trup şi Sânge, cu al Meu Cuvânt nefalsificat şi curat şi cu iubirea Mea. Nu vă fie frică de ei! Nu vă pot dăuna, doar lor înşişi. Ei vor trebui să dea socoteală pentru toate faptele lor. Chiar dacă vă ucid, nici atunci să nu vă fie frică, deoarece voi veţi veni în fecirea veşnică, însă ei nu vor vedea niciodată Faţă Mea slăvită.
Asupra lumii se aşterne întunericul, pentru că acum Mă răstignesc din nou. Duşmanul a pătruns în Biserica Mea care, prin aparenţa unei uniri false şi inducând în eroare masele, progresiv Mă ia de la voi, Mă fură din Sfântul Sacrament. Atunci când aceasta se va întâmpla, asupra lumii se va năpusti o asemenea ditrugere, cum nu a mai fost de când lumea stă în picioare. Mânia justă a Tatălui Meu loveşte Pământul, deoarece pe cel mai mare bine, pe El, unicul Său Fiu preaiubit, pe care L-a dat oamenilor ca să-i salveze, din nou Îl alungă, Îl răstignesc, Îl calcă în picioare. De atunci încolo nu mai pot mijloci pentru voi înaintea Tatălui Meu şi trebuie să suportaţi consecinţele păcatelor voastre. Feriţi-vă de ipocriţi, lupi îmbrăcaţi în blană de miel, cei care atentează la viaţa voastră şi care vă fură mântuirea.
Pentru aceasta vă binecuvântez, micuţii Mei dragi, cu binecuvântare întăritoare ce se revarsă din Inima Mea plină de iubire, în numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh.”

Întăriri din Sfânta Sriptură: Mc 12,38: „Feriţi-vă de cărturari...” Mc 15,24: „apoi L-au răstignit”; 37: „Dar Isus, scoţând un strigăt puternic, şi-a dat duhul.”; Col 1, 25: Cuvântul lui Dumnezeu”.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu