sâmbătă, 15 iulie 2017

Mesajul din 13 mai dat de Domnul Isus Mariei Julianna

IX De jubileul centenar al apariţiei de la Fatima, Domnul Isus spune...

Deschide Sfânta Scriptură: Matei 24,4: “Isus, răspunzând le-a zis” ; 9: “Atunci vă vor da la tortură şi vă vor ucide; veţi fi urâţi de toate neamurile din cauza numelui Meu.” 23,34-37: “pe profeţi îi vor ucide”.

Dragii Mei copii! A sosit ceasul. Trăiţi pregătiţi de moarte! Doar un singur lucru este sigur: moartea. Dacă vă vor prigoni, o vor face din cauza Mea, dar pe Mine M-au prigonit mai înainte de voi.
Copiii Mei! Se împlinesc toate cele pentru care v-am pregătit. Va veni foarte subit, de aceea să nu vă mire şi să nu cădeţi în deznădejde. Gândiţi-vă la cele ce v-am spus în Sfânta Scriptură: “Sluga nu este altminteri decât Stăpânul. Dacă pe Mine M-au prigonit, şi pe voi vă vor prigoni.” Nu vă spun nimic nou, doar ceea ce stă scris în Sfânta Scriptură şi vi le repet ca să scot în evidenţă actualitatea Evangheliei, fiindcă toate acestea sunt pe cale să se petreacă acum: Cea de-a Doua Mea Venire în slavă, catastrofele de nivel mondial, un incendiu global nemaivăzut până acum, care se va petrece din cauza războiului mondial. Acestea se găsesc în Noul Testament: 2Petru 3, 10-12. Iară prigoana, aşa cum a fost specific acestor două mii de ani, continuă şi acum. Pregătiţi-vă! Se desfăşoară atât prigoana cât şi războiul mondial şi se va extinde tot mai mult. Trăiţi pregătiţi de moarte! Foarte mulţi vor muri pentru credinţa lor. Dar rugaţi-vă în mod special pentru aceia care îşi părăsesc credinţa şi trec la alte religii, ca de exemplu cea islamică.
Vă binecuvântez cu binecuvântarea Mea întăritoare, în numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh.”
 Întăriri din Sfânta Scriputră: 1Tes 1,8: „Cuvântul Domnului”; Evrei 2,3: „Domnul a propovăduit”; Mc 14,42-49: „a sosit ceasul”, „ Scripturile trebuie să se împlinească”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu