sâmbătă, 8 iulie 2017

Mesajul din 8 mai primit de Maria Julianna

IX8 mai 2017. Acasă, în ora îndurării, Domnul Isus spune...
Dragii Mei copii! Acestea sunt ultimele ocazii în care vă vorbesc. Timpul este scurt. În curând va izbucni prigoana şi războiul nuclear şi doar foarte puţini vor supravieţui. Pe copiii Mei îi voi adăposti în siguranţă, fiindcă Eu sunt mai puternic decât armele distrugătoare: Eu sunt Atotputernic. Încredeţi-vă în Mine! Pe mulţi îi voi lua în Împărăţia Mea, cei care şi-au împlinit slujirea aici pe Pământ. Iar cei pe care i-am ales să Mă slujească în fraţii lor vestind Evanghelia şi în noua lume, pe aceia îi răpesc şi la timpul potrivit îi aşez înapoi.
Copiii Mei! Acum încă sunteţi înainte de toate cele care în curând vor urma, de aceea vă cer ca încă de pe acum să vă rugaţi pentru prigonitorii voştri pentru ca să se convertească. Cereţi asupra voastră şi asupra altora harul de a Mă alege pe Mine şi  de a vă salva de la osânda veşnică înainte ca sufletul să părăsească trupul vostru.
Micuţii Mei! Calamităţile naturale ce se desfăşoară în lume sunt semne ale sentinţei Mele pline de mâhnire care se prăvăleşte asupra lumii din cauza păcatelor care sunt mai grave şi mai multe decât cele de pe vremea Sodomei şi a Gomorei sau a Babilonului. Această lume se distruge pentru că singură se condamnă şi face totul ca să se autodistrugă. Într-un război nimeni niciodată nu poate fi învingător. În cazul acesta, se poate vorbi doar de perdanţi. Dar cea mai mare pierdere este atunci când sufletul se osândeşte şi niciodată nu se mai poate converti, căci  pierde pentru totdeauna Izvorul Vieţii, pe Dumnezeu, Cel care l-a creat. Rugaţi-vă pentru oamenii care în curând vor muri în masă, ca  măcar în ultima clipă, când voi apărea înaintea lor în lumina Mea de slavă şi-i voi întreba dacă Mă acceptă ca Răscumpărător al lor, să decidă lângă Mine. Această ultimă şansă o dau aproape la toată lumea, în afară de cei cărora au primit-o de mai multe ori în timpul vieţii, însă întotdeauna au respins-o. Ei sunt aceia care Îl blasfemiază pe Duhul Sfânt, adică, se împotrivesc adevărului cunoscut (adevăr pe care îl cunosc bine, dar se luptă împotriva lui– n tr.), aşadar îi apasă un păcat veşnic. Dar toate acele suflete care au primit puţin, vor da seamă de puţin, de aceea le mai dau o ultimă ocazie de a decide lângă Mine, dacă aşa vor.
Copiii Mei! Staţi acum în faţa unui mare foc ce va cuprinde întreaga lume. Veţi lăsa aici totul, chiar şi trupul vostru. Veţi duce cu voi doar faptele voastre de aceea vă spun din nou: acceptaţi jertfe pentru mântuirea sufletelor şi rugaţi-vă pentru voi şi pentru toată lumea.
Întărire din Sfânta Scriptură: Lc 1, 45: “Fericită este cea care a crezut cele spuse ei de Domnul.”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu