luni, 19 noiembrie 2018

Maria Julianna, 13 septembrie 2018, Domnul Isus ...


"Dragi copii, Inima mea se frânge din iubire, atât de mult doresc să fie mântuiți toți oamenii! Vreau să îi adun pe toți sub aripile mele ca o cloșcă pe puii ei. Vreau să-i protejez de damnațiune pentru că acesta este cel mai rău lucru pe care voi nici nu vi-l puteți imagina. Dacă vă ajung cândva suferințele,  abia așteptați să treacă.  Dacă aveți o boală de lungă durată, pur și simplu gemeți sub ea.
Nu vă puteți imagina ce înseamnă iadul. Acesta(iadul) este separarea finală de Mine și de aici derivă chinul teribil al sufletului, agonia și răzbunarea , chinuirea de către diavoli , care durează pentru totdeauna, focul etern și viermii care nu dorm și nu pier .
Copiii Mei! Inima Mea este plină de dorință, și strig către voi: Întoarceți-vă la Mine cât mai trăiți pe acest pământ! Veniți cu toții la Mine ca să vă mai pot salva. Dacă voi nu doriți , Eu sunt neputincios. Eu vă trimit harurile, dar voi trebuie să le primiți. Dacă voi nu faceți asta, dacă nu colaborați împreună cu Mine, atunci Eu trebuie să respect voința voastră liberă dată de la Dumnezeu și de aceea voi trebuie să mergeți în acel loc pe care singuri vi l-ați ales încă de pe acest Pământ.  
Copiii mei! V-am dezvăluit vouă binele și răul. V-am adus totul la cunoștință. Nimeni nu poate decide în locul vostru. Eu plâng cu lacrimi de sânge pentru fiecare dintre sufletele damnate. Vă implor, rupeți-vă de păcatul care vă desparte de Mine! Iubiți-L pe Dumnezeu în așa fel încât să păstrați poruncile Lui. Iubiți-vă aproapele ca pe voi înșivă .
Copiii mei! Separarea a început. În curând, grâul va fi separat definitiv de pleavă, cele utile de cele inutile. Îngerii Mei sfinți adună grâul în hambar și ard pleava. Străduiți-vă să trăiți astfel încât să găsesc în voi un rod bun, fapte duhovnicești și fizice ale milostivirii ca pentru aceasta să vă pot mântui. Dar dacă faceți doar rod  rău, ura veșnică va fi răsplata voastră .
Dragi Mei copii ! Vă iubesc. Am luat asupra Mea păcatele voastre, am murit pe cruce pentru voi. V-am răscumpărat, dar dacă voi nu vreți, nu vă pot mântui. Vă spun din nou: Întoarceți-vă la Mine până nu este prea târziu. Primiți binecuvântarea Mea cu dragostea deplină a inimii Mele în numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt ".
Confirmări biblice: Mt 24,2: "  Dar el, luând cuvântul, le-a zis: „Nu vedeţi toate acestea? Adevăr vă spun: nu va rămâne piatră peste piatră care să nu fie dărâmată”. Și Domnul spune despre acest citat : Acest verset nu s-a referit atunci  doar la Ierusalim, ci pentru toată lumea de azi . Un război uriaș vine. Salvați toate mesajele, imprimați-le, nu tărăgănați. Nu cunoașteți ziua și ceasul, dar este foarte aproape. " 21 Atunci va fi o nenorocire atât de mare cum nu a fost de la începutul lumii până acum şi nici nu va mai fi. 22 Şi, dacă n-ar fi scurtate zilele acelea, niciun om nu s-ar salva; însă, datorită celor aleşi, zilele acelea vor fi scurtate. "
 " 33 La fel şi voi, când veţi vedea toate acestea, să ştiţi că este aproape, la uşă!"
Când Domnul vorbea despre sufletele damnate și despre iad, vorbirea Sa a fost extrem de dureroasă și îndoliată. Am simțit în El o pierdere (de suflete ) imensă. Cu toată puterea Sa, vrea să salveze oamenii, dar aceștia sunt surzi și orbi, nu recunosc și nu acceptă harurile.  Dulcele nostru Domn este neputincios cu ei pentru că aceste suflete Îl refuză și acest fapt Îl doare cel mai mult.
Domnul Isus a mai spus: În primul rând să-I aducem mulțumire Lui pentru noi și familiile noastre  căci suntem acolo unde Dumnezeu ne-a pus  și doar după aceea să cerem  harului pocăinței asupra păcătoșilor. A cerut aceasta  pentru că nu ne putem imagina ce har mare este să fim aleși: anume, că putem fi catolici, că putem crede , iubi pe Dulcele Domn, că ne putem ruga și împărtăși. Toate acestea se datorează puterniciei harului Bunului Dumnezeu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu