sâmbătă, 24 noiembrie 2018

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, 22 OCTOMBRIE 2018


Iubitul Meu Popor:
CÂND VENIȚI LA MINE VĂ PRIVESC DE PARCĂ AR FI PRIMA OARĂ DACĂ INIMA ESTE CĂITĂ ȘI UMILITĂ PENTRU OFENSELE COMISE ÎMPOTRIVA PREASFINTEI NOASTRE TREIMI.
Căutați-Mă înainte de a fi târziu! Va veni fiul nedreptății luându-Mi locul și, ducându-i în eroare pe cei care nu Mă cunosc, vă va face persecutori ai fraților voștri și slujitori ai răului.
Iubitul Meu Popor:
ÎN ACEST MOMENT TRĂIȚI PREAMBULUL ANUNȚAT...
Cei care slujesc elitei, care trimit directivele fiului nedreptății, și-au propus să-i confuzeze pe ai Mei pentru a se îndepărta de Mine.
Fiul nedreptății dă ordine pentru ca supușii lui să cauzeze instabilitate în lume prin înfruntarea directă cu Legea Divină, să se ridice împotriva Sacramentelor, disprețuind ceea ce este Divin, atașându-se de cele omenești.
Oamenii de bună voință, cei care trăiesc în spirit și adevăr, cei care sunt îndeplinătorii Cuvântului Meu, ai iubirii față de Dumnezeu și față de aproapele strigă permenent la Mine zicând: ”DOAMNE, VINO, GRĂBEȘTE-TE! S-AU ÎMPLINIT REVELAȚIILE, TRIMITE AVERTISMENTUL”.
Gunoiul este prea mult: ceea ce ar trebuie să fie pur, a fost invadat de impuritate și impurul a venit deghizat, bine primit, apludat și consimțit, făcând o reverență în fața lupilor cu piei de miel. (Cfr. Mt 7, 15).
Iubitul Meu Popor:
SEMNALELE NU ÎL INTERESEAZĂ PE OM, NU ÎL PUNE PE GÂNDURI, SEMNELE LE TRATEAZĂ CU NEGLIJENȚĂ, dar apare neliniștea între națiuni și sunt confuzi din cauza zgomotului mării și al valurilor, nu cu mică frecvență, ci cu mare regularitate.
RĂUTATEA SE ÎNCRUSTEAZĂ ÎN INIMILE CELOR CARE NU IAU ÎN SERIOS CUVÂNTUL MEU, CELOR CARE NU PRACTICĂ O VIAȚĂ DE RUGĂCIUNE, CELOR CARE NU SUNT CARITATIVI ȘI RESPECTUOȘI CU APROAPELE. Omul este egoist. Cel care are dorește să aibe mai mult și nu se gândește la cel care nu are, la cei care mor de foame, din lipsa medicamentelor, din cauza condițiilor insalubre.
Gândul omului slăbește odată cu libertinajul: unele dintre Templele Mele nu mai sunt case de rugăciune, au fost transformate în locuri de rușine și ipocrizie, lăsându-le în slujba răului, unde oamenii frenetici de atâtea desfrânări și muzică țipătoare se deschid insinuărilor diavolului.
Poporul Meu să rămână atent la tot ceea ce se întâmplă în jurul său; nu trebuie să vă atașați de modernisme, ci trebuie să vă lipiți de Doctrina Mea și de Legea Mea căci în ea se află Veșnica Noutate aplicabilă în toate timpurile. LEGEA DIVINĂ NU ESTE DATĂ PENTRU UN TIMP SPECIFIC, CI PENTRU TOATE TIMPURILE OMENIRII, NU I SE VA SCOATE NICI O LITERĂ ȘI NICI NU I SE VA ADĂUGA ALTA. (Cfr. Mt 5,18)
Iubitul Meu Popor, luați aminte la Avertizările Mele iubitoare ca să vă convertiți, fugiți de chemarea răului, a imoralității.
Mintea omului este atrofiată de cele lumești, gândul zboară în interiorul furtunii și așa se simte bine, rațiunea nu este folosită pentru a distinge binele de rău, ci dimpotrivă, pentru a participa la noi forme de depravare.
Ușurința cu care povestesc oamenii de aventurarea în ceea ce este interzis a făcut ca egoul uman să ceară alimentare,  alimentare care nu este din Cuvântul Meu, ci aceea care face să crească în voi răutatea. Sunt puțini acei copii ai Mei care se hrănesc cu cele sfinte, sunt puțini cei care Mă iubesc cu Spirit de Adevăr.
Mă sfâșiați, copii, atunci când vă apropiați de Mine și Mă primiți fără a cunoaște cine Sunt, fără o căință anterioară, fără să Mă iubiți! Sunteți ignoranți! Câți se condamnă pentru aceste atitudini, pentru ușurința cu care Mă tratează, și sunt atâția care își fac propria condamnare!
IUBITUL MEU POPOR, EVENIMENTELE NATURALE DEVIN TOT MAI PUTERNICE ÎN MOD SURPRINZĂTOR ȘI IREGULAT.
Ați uitat că înainte de a veni Avertismentul voi veți vedea fapte surprinzătoare în Natură? Ați uitat că va fi confuzie?
Ați uitat că oamenii se vor muta dintr-o țară în alta căutând ajutor?
Ați uitat că vremea nu va mai fi aceeași, că în locurile unde se se evidențiau anotimpurile clar nu va mai fi așa, ci două  vor fi anotimpurile în majoritatea țărilor și unde era frig va fi căldură și unde era căldură va fi frig?
Omul, alterat de câte înghite, de câte primește în creierul lui, de contaminarea celor care sunt expuși în toate aspectele, va fi atât de violent că nu se va controla, atacând tot ce apare înaintea lui.
PENTRU UNII CUVINTELE MELE SUNT NEBUNIE, PENTRU ALȚII ÎNDURARE...
FIECARE IA MĂSURA LUI, EU TRIMIT PENTRU TOȚI.
AȘA CUM SOARELE STRĂLUCEȘTE PENTRU TOȚI, IUBIREA MEA ESTE PENTRU TOȚI: DREPȚI ȘI NEDREPȚI.
SOARELE A FOST CREAT PENTRU A LUMINA ZIUA ȘI CUVINTELE MELE VĂ SUNT DATE PENTRU A LUMINA SUFLETELE.
Nu vă rușinați cei care Mă iubiți, Eu nu Mă voi rușina cu voi.
Rugați-vă și fiți practicanți ai rugăciunii. Oferiți rugăciuni pentru Italia, va trăi dezolare. În rugăciunile voastre nu uitați de Statele Unite, cauză de scandal în lume.
Iubitul Meu Popor:
NU AȘTEPTAȚI PENTRU A VĂ CONVERTI....CE VA FI CU MINE, DACĂ COPIII MEI NU DORESC SĂ VINĂ LA MINE?
Iubiți-o pe Mama Mea, Ea vă ascultă și vă sfătuiește, vă iubește și mijlocește pentru fiecare dintre voi, până și pentru cei care nu O iubesc și nu O respectă.
Fiți creaturi de pace, nu doar în fața fraților voștri, ci în profunzime.
Fiți iubire, nu doar în fața fraților voștri, ci în cea mai adâncă parte a inimii.
SUNTEȚI POPORUL MEU ȘI POPORUL MEU ESTE VIȚA MEA DE VIE PE CARE O ÎNGRIJESC CU SPECIALĂ DEDICARE....
IUBIREA MEA SE VARSĂ PESTE VOI.
Al vostru Isus.
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL INSTRUMENTULUI

Fraților, să ne amintim:
”Și vor fi semnale...”, dar câți le vor recunoaște?
Ne spune Domnul: fiți iubire în tot locul și pentru toți frații voștri, ne cheamă să fim adevărați, este ca și cum ne cheamă să trecem de la finit la infinit, de la opresiune la libertate, de la plantă la esență, de la moarte la viață și viață în abundență.
Suntem atenționați încă o dată de responsabilitatea de a fi copii ai lui Dumnezeu; astfel vom reuși să depășim gândul aderent că tot ceea ce este pentru lume este bine. Poporul lui Dumnezeu știe că adevărata libertate o va afla alegându-L pe Dumnezeu: ADEVĂRATUL BINE.
Suntem chemați să fim atenți la acțiunile nefaste pe care le exercită din umbră fiul pierzării peste Omenire. Ce se va întâmpla când va ieși în față? Tentaculele sale lucrează zi și noapte pentru a-i deconcentra pe oameni și a-i îndepărta de Dumnezeu ca haosul să domnească pretutindeni.
Scopul anticristului este să se apropie complet de lume, să preia puterea în toate mediile în care se mișcă omul. Mare parte dintre frații voștri nu văd acum răul din spatele moderniștilor, când anticristul se va demasca și se va năpusti împotriva Omenirii, iar persecuția va fi atât de crudă precum este și el.
Fraților, acțiunea răului are rădăcini foarte vechi, dar în acest moment lupta spirituală este ultima lui bătălie. De aceea facem parte din Poporul lui Dumnezeu, atenți pentru a nu cădea în rău.
S-o iubim pe Preasfânta noastră Mamă și să fim ca Ea, discipoli ai lui Cristos.
Să rămânem atașați de Adevărata Doctrină din Sfânta Scriptură. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu