vineri, 9 noiembrie 2018

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, în 10 OCTOMBRIE 2018


Îmi împărtășește Domnul:
Fiica Mea, pasul sever al îndeplinirii Revelațiilor ultimelor timpuri nu va mai fi unul ilar, de neîncredere, de scandal pentru unii și de întristare pentru alții văzând că timpul trece și ceea ce s-a anunțat nu s-a împlinit.
Copiii Mei trebuie să înțeleagă că timpul omului nu este Timpul Divin.
Poporul Meu refuză constant să se convertească, se îndepărtează de Mine formând de fiecare dată o distanță mai mare față de Trinitatea Noastră, și cu o repetată nebunie și încăpățânare l-a luat pe diavol ca și dumnezeul său, alungându-Mă din viața sa.
CEEA CE A REVELAT MAMA MEA ȘI AM REVELAT ȘI EU INTRUMENTELOR MELE ADEVĂRATE, SE PRECIPITĂ PESTE OMENIRE. FIECĂRE CUVÂNT PE CARE L-AM EXPRIMAT ÎN MESAJE PENTRU CA POPORUL MEU SĂ SE CĂIASCĂ SPIRITUAL, ESTE PE PUNCTUL DE A SE ÎMPLINI.
VOI PRIVIȚI CU NEÎNCREDERE SAU ÎNTRISTARE ACESTE REVELAȚII. TOT LA FEL VEȚI PRIVI ÎNAINTEA OCHILOR VOȘTRI, PAS CU PAS, ÎNDEPLINIREA A TOT CEEA CE A FOST ANTERIOR ANUNȚAT.
Biserica Mea a ajuns să emită judecăți, a ajuns să dicteze norme care nu se găsesc în Legea Divină. Omul s-a răzvrătit împotriva Preasfintei Noastre Treimi, împotriva Mamei Mele Preasfinte și împotriva tuturor copiilor Mei care încă se împotrivesc  desfrânării, frivolității, continuând să lupte din greu pentru a deveni mai conștienți de ceea ce înseamnă a fi creștin adevărat. Voi să nu fiți prinși de influențele nefaste și demonice ale masoneriei care sunt închistate în cercurile înalte și care schimbă Cuvântul Meu pentru a fi mai liberali în toate aspectele, renunțând la Darul conștiinței care le dictează ce este bine și ce nu este bine.   
VĂ CHEM DIN NOU SĂ VĂ SPIRITUALIZAȚI INTERIOR PENTRU CA SIMȚURILE VOASTRE FIZICE SĂ ACȚIONEZE ÎN CONCORDANȚĂ CU SIMȚURILE VOASTRE INTERIOARE, SPIRITUALIZATE. CORPUL VOSTRU SPIRITUAL TREBUIE SĂ SE RIDICE ȘI SĂ FIE GHIDAT DE DREAPTA CUNOȘTINȚĂ PENTRU CA ACEASTA SĂ VĂ AJUTE ÎN DISCERNĂMÂNTUL DINTRE BINE ȘI RĂU.
Încă o dată trebuie să vă spun că economiile lumii vor cădea una câte una, vor cădea și aceia care și-au pus încrederea lor în zeul banilor; vor fi într-o stare teribilă de disperare încât unii nu vor suporta.
Acum vă spun, copiii Mei, că cel sărac se va simți bogat, nu-i va lipsi mai mult decât are nevoie și nu are, dar cel bogat și ostentativ se va simți sărac, îi va lipsi ceea ce a arătat si nu va mai reuși să aibe mai mult.
Iubitul Meu Popor, intensitatea cu care Natura biciuie Pământul și locuitorii lui este o dovadă în plus că Poporul Meu ține cu respect la distanță Voința Mea.
Întinăciunea domnește peste tot, dar încă am creaturi care mijlocesc pentru cei care nu cred, care nu Mă iubesc și nu Mă așteaptă.
Voința Mea este salvarea….
Voința Mea este mai mult decât să pronunțați rugăciuni…
”Voința Mea este ca toți oamenii să se salveze și să ajungă la cunoașterea Adevărului” (I Ti 2,4) și acea cunoaștere vă va face liberi, dar liberi cu adevărat…
Fiți liberi, îndepărtați-vă de împietate, de uciderea inocenților, de imoralitate, de perturbarea sexuală, de nemulțumirea față de tot și pentru tot, de revolta celor care nu Mă ascultă și nu doresc să se schimbe întrucât așa și-au propus.
ÎN ACEST TIMP, COPIII MEI CARE NU ȘI-AU PROPUS CONVERTIREA VOLUNTAR, VOR FI PRINȘI DE RĂU…
OMUL TREBUIE SĂ SE DEDICE UNEI SCHIMBĂRI SPIRITUALE TOTALE ȘI ABSOLUTE.
Copiii Mei, NU MAI ESTE TIMP. VEȚI AUZI SAU VEȚI TRĂI DEZASTRELE NATURII CĂCI ÎNDEPLINIREA PROFEȚIILOR MAMEI MELE ÎȘI VOR CONTINUA CURSUL LOR, CUM S-A ÎNTÂMPLAT DE-A LUNGUL ISTORIEI ȘI ACEASTĂ GENERAȚIE VA VEDEA  APOGEUL EI. DE ACEEA VĂ CHEM SĂ GRĂBIȚI PASUL PENTRU CĂCI MERGEȚI ÎNCET.
Vă chem să vă uniți, să unificați și să intensificați fraternitatea, vă chem să adunați Mesajele în care Mama Mea și Eu v-am dat medicamentele naturale necesare pentru ca să înfruntați marile peste, plăgi, boli și contaminări. Nu numai Natura se revoltă împotriva omului, ci și cei cu interese meschine și egoiste care s-au pus în cârdășie pentru a extermina mare parte din Omenire.
PĂCATELE, ÎN ACEST MOMENT, SUNT ATÂT DE TERIBILE ÎNCÂT ÎMI PROVOACĂ SILĂ ȘI O PROFUNDĂ DURERE PRIVIND LA COPIII MEI CARE COMIT PĂCATE ȘI NU SE CĂIESC CU PROMTITUDINE, CEEA CE VĂ VA ADUCE SUFERINȚĂ DUBLĂ, ÎNTR-UN  MOD VIOLENT.
Nu menționez date, asta stă în puterea Tatălui Meu, dar vă avertizez de apropierea Purificării.
Păcatul Omenirii este atât de mare și atât de oribil! Voința Noastră Divină suferă cu cei ce suferă din cauza permanentelor persecutări care au loc când se dorește să se reducă la tăcere păcatul.
SUFLETE BINECUVÂNTATE, NU VĂ DESCUMPĂNIȚI, PRIVIȚI-MĂ ÎN VOI, NU MĂ CĂUTAȚI AFARĂ, EU MĂ GĂSESC ÎN INTERIORUL VOSTRU, APROPIAȚI-VĂ DE MINE.
Nu-Mi place ca al Meu Popor să fie asemeni unui bâtrân care poartă mereu același păcat. Știți că doresc să fiți IUBIRE, în principal IUBIRE FAȚĂ DE APROAPELE. Cine nu iubește pe fratele lui, este departe de a fi numit creștin. Acela care nu iubește, este ipocrit pentru că cine nu iubește și nu iartă pe fratele lui sau pe metrul său pătrat (aproapele lui), cu atât mai puțin Mă va putea iubi pe Mine. ”Eu Sunt Cel Care Sunt” (Ex 3,14) și pentru ca să Mă iubiți, trebuie să vă eliberați de greutățile ce vă împiedică să ajungeți la Mine.
Iubitul Meu Popor,
SUNTEȚI ÎN VÂRFUL ICEBERGULUI ȘI ICEBERGUL SE TOPEȘTE PUȚIN CÂTE PUȚIN. DE ACEEA ÎNGERII ȘI ARHANGHELII MEI SIGILEAZĂ POPORUL MEU, DEȘI NU DE ACEEA VEȚI FI LIBERI DE PERSECUȚII ȘI PENTRU ASTA NU AR TREBUI SĂ SE PREVADĂ MOMENTUL NECESAR PRECIS. DA, VEȚI FI CUSTODIAȚI DE MAMA MEA PENTRU CA GREUTATEA SĂ FIE MAI MICĂ. DE ACEEA ESTE NECESARĂ CĂINȚA VOASTRĂ.
Fiți fraterni. Va veni un moment în care va trebui să vă reuniți în mici comunități și voi o știți. Cu Iubirea Mea prezentă în voi transformați caracterul, învățați să nu răniți și să iertați pe frații voștri pentru ca în aceste momente de duritate voi să fiți cei care aduc Consolarea și Iubirea Mea fraților voștri.
Răutatea omului va cauza invazii în țările mari, prima oară, și unii dintre cei consacrați Mie vor suferi pănă la saturație și vor trebui să fugă pentru a-și păstra viața.
ÎN MIJLOCUL ATÂTOR PĂCATE CE ÎMI PROVOACĂ SILĂ, CÂND AJUNGEȚI ÎNAINTEA MEA CĂIȚI, VĂ PRIVESC CA ȘI PRIMA DATĂ, VĂ IERT ȘI CONTINUI SĂ VĂ IUBESC.
IUBIREA MEA E INFINITĂ.
NU UITAȚI SĂ O IUBIȚI PE MAMA MEA, NU UITAȚI
Vă binecuvântez în Numele Tatălui, în Numele Meu și în al Duhul Nostru Sfânt.
Amin.
Al vostru Isus
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL INSTRUMENTULUI
Fraților, să reținem:
”Cel care nu a cunoscut, dar a făcut lucruri care merită lovituri, va primi puține; cui i s-a dat mult, mult i se va cere, iar cui i s-a încredințat mult, i se va cere și mai mult.” (Lc 12,48). Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu