joi, 29 noiembrie 2018

Maria Julianna, 25 septembrie 2018


Domnul Isus ...
"Sunt aici, între voi. Am rămas cu Sfântul Meu Trup și Sânge. Mă cobor în mijlocul vostru la fiecare Liturghie  pe altar și intru în inima tuturor celor care Mă primesc.
Dragii Mei copii! Dacă ați ști cât vă iubesc, ați muri de bucurie! Cu drag vă hrănesc cu sfântul Trup și Sânge. Eu v-am adus Cuvântul Tatălui Meu pentru a vă da vederea clară, învățătura care vă conduce la mântuire. Am luat asupra Mea păcatele voastre și am murit pentru voi pe cruce pentru a ispăși mânia legitimă a Tatălui Meu  pentru că datorită păcatelor voastre ați devenit proscriși în această vale de lacrimi. La fel cum Dumnezeu i-a expulzat pe Adam și Eva din Paradis datorită păcatelor și nu au mai putut rămâne acolo, tot așa și voi trăiți în exil, în această vale de lacrimi datorită păcatului originar . Păcatul originar  înseamnă că în firea voastră se află tendința de a păcătui. Rădăcina tuturor relelor sunt simțămintele . Când Eva și Adam au mâncat din rodul copacului interzis, au observat că erau goi. Până când nu au mâncat din el au fost inocenți,  dar după ce au mâncat din fruct, s-au trezit în ei simțămintele și, prin urmare, și-au dat seama că sunt goi. De aceea s-au acoperit cu frunze de smochin .  
Copiii mei! Vedeți ce face neascultarea din om... Dacă Eva ar fi respins minciunile  șarpelui, a lui  Satana, toată omenirea ar fi fost inocentă și curată astăzi și ar fi trăit fericită în Grădina Paradisului. În schimb, umanitatea este sclava simțămintelor și  întreaga lume este plină de păcat. Murdăria respingătoare, mizeria inundă totul și nu este vorba doar de imoralitate,  ci și de dorința de putere, lăcomia de bani, de închinare la mammon, de crimele care domnesc peste întreaga omenire.
Voi, cei care urmați învățătura Mea binefăcătoare din harul Meu, din puterea Mea, îl puteți nega pe Satana. Voi alcătuiți o insula mică, o altă lume, Raiul care este printre voi în această lume păcătoasă și mizeră. Eu sunt armura voastră protectoare, sunt Cel ce poposesc în inima voastră prin Euharistie. Eu domnesc ca Rege pe tronul inimilor voastre. Sunt bucuria și toată fericirea voastră.
Copiii mei! Nici în Rai, nici pe Pământ, nu există fericire fără Dumnezeu fiindcă Dumnezeu Însuși este Plinătate, este izvorul și întruparea tuturor lucrurilor bune. Dumnezeu însuși este Fericirea Veșnică, Iubirea și Pacea.
Priviți Întruparea mea! Este însoțită și înconjurată doar de bucurie. Câtă bucurie a avut Maria când îngerul i-a spus că Ea va fi Mama Mântuitorului! Cu o bucurie înnoită l-a lăudat pe Dumnezeu așa cum citim în Magnificat. După ce îngerul i-a spus lui Iosif această veste bună, cu mare fericire s-a pregătit să o ia de soție pe Maria și să pregătească un adăpost pentru Copilul Dumnezeiesc, care sunt Eu – și în curând m-am născut. Dar vai! În zadar s-au pregătit ei de venirea Mea în Nazaret  pentru că imediat a venit porunca că trebuie să meargă în Betleem pentru recensământ. Mama Mea încă nici nu m-ă adusese pe lume:  tronam sub inima Ei, Eu  Cuvântul veșnic, în taină, și așa, în trei, sărăcăcioși, pe spatele asinilor au pornit spre Betleem. Deja acolo au experimentat exilul: numai lor nu li s-a găsit loc de cazare. Din acest motiv, tatăl meu adoptiv, Iosif, a transformat un staul, deși în condiții foarte sărăcăcioase, într-un loc care totuși oferă acoperiș pentru Sfânta Familie. Aici am văzut lumina zilei , aici m-am născut. Totul înota în lumină, aici au coborât îngerii. Tatăl Meu a căzut în extaz și doar atunci s-a trezit când Eu străluceam în raze de lumină pe pământul sărăcăcios. Împreună cu Mama Mea m-au adorat prosternându-se și nu au îndrăznit să Mă atingă conștientizând nevrednicia lor. Atunci i-am vorbit Mamei Mele în suflet să Mă atingă liniștită, să Mă ia în brațe, să Mă îmbrace, să Mă hrănească și să Mă îngrijească. Atunci Ea M-a îmbrățișat la sânul ei feciorelnic și mi-a vorbit cu cuvinte din Cântarea  Cântărilor ( Biblie ) : "L-am găsit pe Acela pe care sufletul îl iubește cu adevărat. Îl păstrez și nu-I dau niciodată drumul . ”
Și voi, dragi copii, care Mă primiți in inima voastră, cu aceste cuvinte să Mă adorați și niciodată să nu Îmi dați drumul pentru că Eu sunt fericirea voastră nepieritoare, mântuirea și viața veșnică. Oh, dacă ați ști  ce bucurie și fericire mare vă așteaptă dincolo în Rai, ce loc minunat a pregătit Tată Meu pentru voi  de la începutul începuturilor, ați muri de dorința și bucuria ca să fiți cât de repede acolo!  Această Împărăție s-a deschis înaintea voastră datorită suferinței și morții Mele pe cruce.  Dacă Eu nu v-aș fi răscumpărat, niciodată nu ați fi putut intra acolo pentru că Sfânt Sângele Meu a spălat păcatele voastre și lacrimile Sfântei Mele Mame au obținut pentru voi harurile pe care azi le-ați primit de la mine, pentru că Ea este Mijlocitoarea tuturor harurilor  și fără Ea nu m-aș fi putut naște. Dacă Ea și Iosif nu m-ar fi îngrijit, nu aș fi crescut și nu aș fi putut fi Mântuitorul vostru. De aceea, cer de la voi să respectați fiecare  viață concepută. Primiți-o și ajutați-o (viața concepută)  pentru că Tatăl Meu are un plan veșnic cu fiecare. Dacă mama mea ar fi spus îngerului „nu“, atunci astăzi nu am avea Mântuire – desi Ea a primit toate harurile necesare  ca să fie  concepută fără de păcat, pentru că doar așa a fost demnă să fie Maica celei De-a Doua Persoane Dumnezeiești .
Vai, acelor mame care au primit atatea haruri și își omoară fetușii (embrionii )! Vă spun vouă: este un păcat foarte grav și mare va fi socoteala ce trebuie dată pentru acest păcat în ziua judecății.
Dragi Mei copii ! Acum bucurați-vă și înnoiți-vă inimile căci am coborât în inimile voastre. Sunt între voi și voi sunteți cei care așteaptă viața veșnică, a cărui germen îl purtați deja aici și acum în inimile voastre.  Astfel vă binecuvântez pe voi cu dragostea deplină și infinită a inimii Mele, în numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt ".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu