vineri, 23 noiembrie 2018

Singurul obstacol în calea lui Satan este Euharistia, mesaj primit de Maria Magdalena în 16 noiembrie 2018

L-am văzut pe Satana ridicându-se din adâncul iadului în lumea noastră. Puterea lui s-a arătat în întregime, fiind în mijlocul unei biserici în apropierea altarului. Preoții au ridicat săbii și sulițe, dar totul era zadarnic. În vârful armelor erau pete de sânge. Am crezut că era Sângele prețios al Domnului Isus, dar nu a fost pentru că (sângele ) nu putea să-l înfrâneze pe Satana. Oamenii s-au speriat și au fugit care pe unde a putut. Dar Satan i-a capturat pe fiecare în parte și i-a vrut numai pentru el. El a căutat un lucru misterios cu orice preț, numai să-l găsească. Nu  a contat pentru el cât de mulți oameni au murit pentru acel lucru. Chiar dacă știau sau nu despre existența acelui lucru, el încă îl căuta. Printre acei oameni au existat și medici și oameni de știință. Pe nimeni nu a cruțat. Pe mine nu m-a observat de parcă Domnul m-ar fi ascuns de cei diabolici.
Isus: "Copiii mei, deja Satan este în toată puterea sa. El nu numai că domnește asupra lumii, ci este deja și deasupra Bisericii. A reușit să ajungă la cel mai înalt nivel al ierarhiei ecleziastice. Există un singur obstacol în calea lui Satan, iar acesta este Trupul și Sângele Meu mistic. Cu toată puterea sa, el caută unde mai poate găsi în lume ostii și sfânt Sânge netransubstanțiate (netransformate ). Această viziune anticipează, ceea ce se pregătește în mod misterios „ în spatele cortinei. ”  Copiii Mei, ei lucrează la eliminarea transubstanțierii peste tot în lume. Noul an Bisericesc aduce multe schimbări în liturghie. Dacă ei schimbă cuvintele Mele, să știți că a sosit timpul. Oh, cât de puțini vor recunoaște semnele schimbării! Nici pentru catolicii credincioși nu va fi clar ceea ce se întâmplă neobservat înaintea lor. Doar oamenii cu inimă curată vor percepe impactul reformei. Mulți nu vor crede în chemarea lor deoarece oamenii consideră că este imposibil ca acest lucru să se întâmple. Copiii mei, singura Mea jertfă veșnică, poate să înfrâneze puterea lui Satana. Dacă ei elimină jertfa Mea, atunci se va dezlănțui iadul în toate părțile lumii. Dar nu vă temeți pentru că voi avea grijă să nu rămâneți fără Euharistie.
Deasupra răului întotdeauna binele va învinge. Rugați-vă pentru preoții care sunt obligați să comită păcatul în numele ascultării! Dar cine totuși se va ridica, va fi înlăturat  de pe cale. Servitorii Mei credincioși vor fi într-o situație tensionată pentru că vor experimenta pe pielea lor că nu pot împiedica acest lucru (păcatul ). Vor fi mulți martiri printre aceia care își vor ridica vocea pentru adevăr. Copiii Mei, luați în serios toate apelurile mele, care servesc intereselor voastre. Pregătiți-vă sufletele, pentru că acum trebuie să vă bazați pe credința voastră în fiecare moment, astfel încât să puteți recunoaște semnele la timp".


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu