sâmbătă, 17 noiembrie 2018

MESAJUL SFINTEI FECIOARE MARIA DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA 18 OCTOMBRIE 2018


Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate:

CU FIECARE PRIVIRE A FIULUI MEU CĂTRE OMENIRE, SE EXTINDE IUBIREA LUI PENTRU ACELE SUFLETE CARE SUNT DISPUSE SĂ-L PRIMEASCĂ.
Iubirea Fiului Meu este atât de infinită încât este nesecată, atât de mare încât merge după păcătoși în așteptarea căinței lor.
Fiul Meu vă cheamă permanent să fiți conștienți de realitatea în care trăiți, de nenorocirea pe care o alegeți, de viitorul spre care vă îndreptați acceptând prin liberul arbitru noutățile neînfrânate ale grupurilor care încearcă să se impună în societate.
Omenirea a disprețuit darurile și virtuțile care se află în omul creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu (Cfr. Gen 1,27), s-a îndepărtat prin liberul arbitru de tot ceea ce îl poate duce la salvarea sufletului său. 
Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate,
NU VĂ DESCUMPĂNIȚI, CONTINUAȚI ÎN FORȚĂ DÂND TOTUL CHIAR DACĂ SUNTEȚI DISPREȚUIȚI, JIGNIȚI. NU PRIVIȚI LA VOI ÎNȘIVĂ, CI OFERIȚI CU IUBIRE, SUPĂRĂRILE ȘI BUCURIILE PENTRU SALVAREA SUFLETELOR.
Copiii Mei sunt martorii Iubirii, ai Credinței, ai Speranței, ai Carității și îndeplinători ai Legii lui Dumnezeu și ai Sacramentelor. Copiii Mei sunt acțiune, sunt încântați să vină în ajutorul fraților lor.
Copii, mențineți unitatea. În acest moment, dușmanul sufletului lovește Omenirea în disperarea lui pentru a atrage sufletele, căci știe că în confuzia ce  va veni poate să-i amețească pe cei ce sunt călduți ori și-au bazat credința într-o creatură umană și nu în Dumnezeu. De aceea vă chem să aprofundați chemarea pe care fiecare o are ca și fiu al lui Dumnezeu,  măreția de a fi copiii ai lui Dumnezeu. Nu trebuie să vă atașați de lucrurile lumești care vă îndepărtează de Adevărul lui Dumnezeu.
IUBIȚI COPII, NU VĂ PIERDEȚI SUFLETUL ÎN ACTE SAU ACȚIUNI CARE VĂ ÎNDEPĂRTEAZĂ DE VIAȚA VEȘNICĂ, FACEȚI PASUL ACUM, DECIDEȚI-VĂ SĂ VĂ DĂRUIȚI CHEMĂRII FIULUI MEU.
UNII CRED CĂ AU TOT TIMPUL LA DISPOZIȚIE PENTRU A LUA O DECIZIE PENTRU SALVAREA LOR ÎN ULTIMA ORĂ.
ASTA NU ESTE AȘA, IUBIȚI COPII!
CÂT TRUDIȚI ÎN CELE LUMEȘTI!
Primiți atâtea de la Preasfânta Treime și voi cât vă opuneți pentru a vă dărui Îndurării Infinite…!
Unii poartă Sfântul Rozariu la gât, în buzunar, în mână și,
Câți sunt cei care se dăruiesc așa cum enunță fiecare mister?
Câți trăiesc adevărata viață în Dumnezeu?
Câți iartă?
Câți trăiesc în mizerie spirituală, spunându-I Preasfintei Treimi EU TRĂIESC ÎN FELUL MEU SPIRITUALITATEA fără a trăi o viață adevărată în Dumnezeu?
În câte dimineți i-ați cerut lui Dumnezeu: dă-mi timp, mâine voi lăsa tot ceea ce trebuie să las și mă voi îndrepta? Și vine acea dimineață, și din nou vă repetați pentru că trăiți prinși de un viciu, păcat, apucături rele de care nu doriți să vă debarasați?...
IUBIȚI COPII, NU MAI ESTE TIMP, S-A SCURS, ȘI FIECARE ZI TREBUIE SĂ O TRĂIȚI CA ȘI CUM AR FI ULTIMA.
Cunoașteți câte calamități se petrec în lume, știți despre schimbările de climă, despre fenomenele atmosferice, de mișcarea permanentă a pământului. Acestea se întâmplă constant, vulcanii erup. Copii, conștientizați că fenomenele se întâmplă în acest timp, unul după altul și ele vă cheamă să vă opriți și să priviți semnele acestui timp.
Marile încercări se apropie și doresc ca ele să vă găsească pregătiți. Ca Popor al lui Dumnezeu, nu veți fi abandonați de Voința Divină și nici de Mine.
Apoi, în culmea suferinței, va veni Îngerul Păcii să ajute Poporul lui Dumnezeu, să vă ia de mână pentru a putea continua și a nu vă pierde, deoarece înaintea marilor încercări unii copii ai Mei vor simți că nu pot continua. Iubitul nostru Înger al Păcii cu Divinul Cuvânt exprimat în Sfânta Scriptură vă va reînvia credința în Preasfânta Treime și Poporul lui Dumnezeu va dobândi puteri noi și va fi un singur Popor în Iubirea Divină.
Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate, în rugăciunile voastre cereți ajutor pentru țările care suferă și pentru cei care îndură foametea. Nu uitați să vă rugați pentru Mexic, nu-i lăsați din rugăciunile voastre pe frații voștri din Venezuela și din Nicaragua.
Iubiți copii, nu așteptați, nu spuneți: mâine voi face ce nu am făcut azi. Trebuie să fiți deciși pentru salvarea sufletului. Nu puteți aștepta să vă convertiți într-un viitor. Dumnezeu vă vorbește sub atâtea forme și încă sunteți orbi din pricina încăpățânăării, uitând din comoditate, că grâul și neghina nu vor fi împreună, ci vor fi separate.
DECIDEȚI-VĂ ACUM SĂ FIȚI AI LUI DUMNEZEU ȘI PENTRU DUMNEZEU. DĂRUIȚI-VĂ! DUMNEZEU VĂ VA MODELA CU IUBIRE ȘI ÎNDURARE, DAR DĂRUIȚI-VĂ ACUM!
 Ca Mamă a omenirii, vă chem cu dor să fiți deciși și să vă convertiți, să priviți semnele acestui moment, să vă îndepărtați de ocaziile de păcat, să fiți Iubire cu aproapele și să fiți îndeplinători ai Voinței Divine. Atâția sunt cei care continuă ca și cum s-ar juca cu Dumnezeu... Nu vă desprindeți total de legăturile care vă țin, îndepărtați de adevărata dăruire. Este momentul lui ”da, da” și nu lui ”nu, nu” (Cfr. Sant 5,12).
Copii iubiți ai Inimii Mele Imaculate, rugați-vă cu inima.
Vă binecuvântez. Vă iubesc.
Mama Maria

BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL INSTRUMENTULUI
Fraților, la salvarea sufletului este ceea ce ne cheamă Mama nostră în acest Mesaj. Să fim atenți față de uneltirile răului. Suntem avertizați pentru că diavolul nu caută unitatea și nici Iubirea, nu dorește să se răspândească Voința Divină, disprețuiește și urăște oamenii care în fiecare moment doresc să rămână mai aproape de Cristos, îi rănește pe cei care se se întorc la unirea cu Preasfânta Treime, urăște pe copiii Mamei noastre Preasfinte.
De aceea, fraților, Mama noastră ne alertează pentru ca să ne convertim, nu așteptați.
De aceea, ne amintește că nu suntem singuri, că așa cum Poporul lui Dumnezeu mergea prin deșert, acest Popor al lui Dumnezeu va fi ajutat permanent și ni-l amintește pe Îngerul Păcii care va veni în momentul în care omenirea va fi lipsită de pace.
Să nu ni se împietrească inimile, să-i cerem Mamei noastre să mijlocească pentru ca să rămânem atenți la Chemările Cerului. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu