joi, 8 noiembrie 2018

Mesajul Tatălui Ceresc dat lui John Leary în 30 octombrie 2018


De la Tatăl Etern
Fiul Meu, ascultă și scrie:
Vă recomand ca acest mesaj să fie comunicat tuturor și peste tot pe unde ați predicat în Statele Unite și Canada.
Amintește-ți noaptea când Padre Pio te-a adus în Rai pentru a vedea Sfânta Familie. A fost o învățătură pentru tine și pentru cei care te-au auzit. A fost, de asemenea, un semn pentru a vă reaminti noaptea când Preaiubitul meu Fiu Isus s-a născut în lume.
Amintește-ți cum a scris Evanghelistul Meu Matei, prin inspirația divină a Duhului Sfânt, cum s-a oprit steaua peste locul în care s-a născut Copilul Meu, Fiul Isus. A fost un semn pentru Magi. Astăzi este un semn pentru tine, pentru toți Creștinii și pentru toate națiunile.
Sfânta Familie este un simbol, un model pentru fiecare familie și ar trebui să le urmăm exemplul. Vă recomand ca fiecare familie care primește acest mesaj să aibă o reprezentare a Sfintei Familii în casa lor. Poate fi o icoană sau o statuie a Sfintei Familii sau o iesle permanentă într-un loc central din casă. Reprezentarea trebuie să fie binecuvântată și consacrată de un preot.
Așa cum steaua, urmată de Magi, s-a oprit deasupra ieslei, tot așa osânda din cer nu va lovi familia Creștină, devotată și protejată de Sfânta Familie. Focul din cer este o pedeapsă pentru păcatul oribil al avortului și a culturii morții, a perversiunilor sexuale și a lăcomiei (poftelor) în ceea ce priveşte identitatea bărbatului și a femeii. Copiii Mei caută mai mult păcatele lor depravate decât viața Veșnică. Blasfemiile și persecuțiile din ce în ce mai mari ale oamenilor Mei drepți Mă ofensează. Brațul Justiției Mele va veni acum. Ei nu aud Îndurarea Mea Divină. Acum trebuie să las să se întâmple multe urgii pentru a salva cât de mulți oameni pot de la sclavia lui Satan.
Trimiteți acest mesaj tuturor. Vi l-am dat pe Sfântul Iosif, reprezentantul Meu pe pământ, ca protector al Sfintei Familii care are și autoritatea de a proteja Biserica care este trupul lui Hristos. El va fi protectorul vostru în timpul încercărilor din acest timp. Inima imaculată a fiicei Mele Maria și Inima Sfântă a Fiului Meu Preaiubit Isus, cu inima Castă și Pură a Sfântului Iosif, vor fi scutul casei tale, a familiei tale și al Refugiului tău în timpul evenimentelor viitoare.

Cuvintele Mele sunt binecuvântarea Mea față de voi toți. Oricine va acționa conform Voinței Mele, va fi în siguranță. Dragostea puternică a Sfintei Familii se va manifesta tuturor.

Eu SUNT Tatăl tău, aceste cuvinte sunt ale Mele!
(Mesajul Parintelui Michel Rodrigue)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu