sâmbătă, 11 mai 2019

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, 26 APRILIE 2019


Poporul Meu, Popor iubit, vă binecuvântez.
CINE ÎMPLINEȘTE VOINȚA MEA REPARÂND ȘI IUBIND PERMANENT, FĂRĂ A SE ÎNDEPĂRTA DE MINE ȘI IA HOTĂRÂREA FERMĂ DE A ÎNCEPE O VIAȚĂ UNITĂ CU MINE, ACEL COPIL AL MEU SE NAȘTE DIN NOU...
ACEST NOU NĂSCUT ESTE CEL PE CARE ÎN ACEASTĂ REVELAȚIE ÎL CHEAMĂ CASA NOASTRĂ.
Poporul Meu, dacă doriți să pătrundeți în Înțelepciunea Mea, trebuie să deschideți ochii spiritului, să vă mențineți gândul la Mine, să-Mi supuneți mintea Mie pentru ca tot actul și fapta să fie în Voința Mea.
MAMA MEA VĂ IUBEȘTE ȘI MIJLOCEȘTE PENTRU VOI ÎN FAȚA PREASFINTEI NOASTRE TREIMI. Ea dorește ca niciunul dintre copiii Ei să nu se piardă, fiecare dintre voi este în însăși Inima Ei.
COPII, DORIȚI SĂ IRADIAȚI IUBIREA MEA? Fiți rodnici, atrageți suflete către Mine, iradiați-Mă, creaturile iradiază ceea ce au. Fiecare este diferit de celălalt, dar copii Mei au ceva în comun care îi ține într-o constantă deosebire: sunt unitate, fraternitate și le place binele comun în mijlocul unei omeniri care caută numai binele personal.
Ideologiile vin și pleacă. Satisfacerea instinctelor a făcut ca omenirea să dorească răul și să respingă binele. Morala a fost retrogradată. Societatea liberă de reguli este ceea ce primează în acest moment: plăcerea, bucuria... Aderarea maselor este obiectivul majorității fără a interveni conștiința pe care Poporul Meu o pierde tot mai mult.
Copiii Mei, nu vă alăturați modernismelor, Legea este unică și conține Poruncile care nu se pot transforma. CUFUNDAȚI-VĂ ÎN PREASFÂNTA MEA INIMĂ ȘI ÎN INIMA IMACULATĂ A MAMEI MELE, CUFUNDAȚI-VĂ ÎN IUBIREA NOASTRĂ INFINITĂ PENTRU CA SĂ FIȚI ASEMĂNAREA IUBIRII NOASTRE PENTRU FIECARE DINTRE FRAȚII VOȘTRI.
Iubiții Mei, diavolul vă înșeală în mod repetat pentru ca să Mă ofensați; vă prezintă noutăți subtile în religie pentru a vă detașa de păcat când încălcați Legea Dumnezeiască. Nu primiți noutățile din teama de a fi repudiați, ci dimpotrivă, rămâneți fermi și astfel veți fi posesorii Vieții Veșnice.
Nu vă odihniți, fiți sârguincioși în convertire, pregătiți-vă spiritual pentru a înfrunta tot ce vine pentru Poporul Meu, mai ales persecuția, nu doar a celor ce nu cred, ci și a acelor fii ai Mei, care din teamă, din lipsă de credință, vă predau în mâinile celor care nu Mă iubesc.
IUBIȚILOR, PREGĂTIȚI-VĂ PENTRU AVERTISMENT, ESTE MILOSTIVIREA MEA EVIDENTĂ ȘI PALPABILĂ PENTRU OMENIRE. ȘI CHIAR ȘI AȘA, UNII MĂ VOR ALUNGA CU MAI MARE FORȚĂ DUPĂ AVERTISMENT.
Omenirea nu se pregătește, nu perseverează în virtuți pentru a fi asemănători cu Mine. (vezi Mt 11,29) Nu se gândește la momentul în care va trebui să înfrunte greutatea propriei conștiințe, ceea ce în decursul vieții a disprețuit sau nu le-a recunoscut ca fiind ofense aduse Mie.
V-AM AVERTIZAT, V-AM IMPLORAT SĂ VĂ SCHIMBAȚI ACUM, ÎNAINTEA TIMPULUI CARE NU E TIMP, CI UN VAI!
Epidemiile se multiplică până devin pandemii, bolile eradicate revin așa precum omul M-a eradicat și l-a ales pe satana ca dumnezeul lui.
Înainte de aceasta, elementele (apa, focul, aerul și pământul) se revoltă  împotriva omului care nu trăiește în acord cu Voința Mea.
Iubiții Mei, nu totul este durere pentru copiii Mei.
MIRACOLUL DEJA ANUNȚAT CĂ VA AVEA LOC LA UN POPOR MIC DIN EUROPA ȘI ÎN ALTE LOCURI DE APARIȚII MARIANE, DUPĂ AVERTISMENT, VA FI UN SEMN AL IUBIRII NOASTRE DUMNEZEIEȘTI ȘI EXTRAORDINARE PENTRU OMENIRE CA SĂ AVEȚI CERTITUDINEA CĂ IUBIREA MEA ȘI A MAMEI MELE NU SE EPUIZEAZĂ.
DIN PORUNCĂ DUMNEZEIASCĂ, DE ASEMENEA, SE VA DA UN SEMN ȘI PENTRU COPII MEI DIN AMERICA, LA CERRO DEL TEPEYAC, ÎN SANCTUARUL MAMEI MELE, SUB IPOSTAZA DOAMNEI NOSTRE DE GUADALUPE, ÎMPĂRĂTEASA AMERICII, ÎN MEXIC. MAMA MEA DE GUADALUPE ARE O MARE LEGĂTURĂ CU VENIREA ÎNGERULUI MEU DE PACE LA OMENIRE.
BOLNAVII CARE SUNT PREZENȚI LA LOCUL MINUNILOR SE VOR VINDECA. MARI BINECUVÂNTĂRI VOR PRIMI SUFLETELE  CARE CRED ÎN ORIGINEA DUMNEZEIASCĂ A ACESTUI MIRACOL.
LA AȘA MARE DOVADĂ A IUBIRII MELE, POPORUL MEU TREBUIE SĂ-ȘI DUBLEZE RUGĂCIUNILE, SĂ PRACTICE IUBIREA MEA ȘI APOSTOLATUL CĂCI DUȘMANUL SUFLETULUI ȚINE OBIECTIVUL LUI: SĂ FURE SUFLETELE.
Iubitul Meu Popor, pământul continuă să se cutremure și natura să vă alerteze, rămâneți în alertă.
Rugați-vă pentru Statele Unite, suferința continuă în această națiune.
Rugați-vă pentru Chile, suferă din cauza puterii naturii.
Rugați-vă pentru India, este cufundată în instabilitate.
Rugați-vă, vulcanii se trezesc.
IUBITUL MEU POPOR, MAMA MEA VĂ PROTEJEAZĂ, VĂ IUBEȘTE. MENȚIN LEGIUNILE MELE CEREȘTI PESTE OMENIRE DIN IUBIRE.
Binecuvântarea Mea este peste fiecare dintre voi, copiii Mei.
Vă iubesc.
Al vostru Isus

BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Fraților, trebuie mai mult decât un ”MULȚUMESC” PREASFINTEI TREIMI, mai mult decât un ”TE ADORĂM”, trebuie să mulțumim permanent în fața acestei binecuvântări infinite pentru care nu suntem merituoși.
Iubitul nostru Domn, Isus Cristos, mi-a menționat că aceleași cerințe și binecuvântări de la Miracolul care ne-a fost anunțat precedent, se vor menține și la Sanctuarul din Guadalupe pentru ca Poporul Lui Dumnezeu să recunoască ORIGINEA LUI DUMNEZEIASCĂ . Fotografiați-l ca să vă amintiți și să aveți în spiritul vostru conștiinta că trăiți Cerul de dinainte.
ACEST MIRACOL DE IUBIRE DUMNEZEIASCĂ NE FACE SĂ NE DORIM ȘI SĂ NE PROPUNEM SĂ FIM MAI MULT AI LUI DUMNEZEU ÎN FIECARE MOMENT DIN VIAȚA NOASTRĂ ȘI CU AJUTORUL DUHULUI SFÂNT, SĂ MENȚIEM CREDINȚA FERMĂ. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu