duminică, 12 mai 2019

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL CĂTRE LUZ DE MARIA, 30 APRILIE 2019


Copii ai Lui Dumnezeu,
ÎN NUMELE PREASFINTEI TREIMI VĂ ÎMPĂRTĂȘESC PACEA DUMNEZEIASCĂ, INDISPENSABILĂ PENTRU TOATĂ OMENIREA CA CEL RĂU SĂ NU VĂ ÎNDEPĂRTEZE DE CALEA LA CARE VĂ CHEAMĂ IUBIREA DUMNEZEIASCĂ.
Trebuie să mențineți pacea pentru a nu cădea pradă tentației satanei care vrea să vă facă să cădeți rapid pentru a vă învinge cu mare ușurință.
ESTE NECESAR CA POPORUL REGELUI ȘI DOMNULUI NOSTRU, ISUS CRISTOS, SĂ ÎNȚELEAGĂ: ACEST TIMP ESTE DECISIV și de aceea cel rău își folosește toate dibăciile, toate armele lui mârșave pentru a murdări mintea copiilor Lui Dumnezeu. Pe cei ce îi găsește lâncezi în credință, îi provoacă ca să cadă în acte nefaste și astfel, îi pune cu mai mare ușurință în lanțuri pentru a fi sclavii lui.
Domnul și Regele nostru, Isus Cristos, vă iubește pe toți și nu dorește să vă compromiteți cu cel rău. Nu cădeți în cursele satanei; acest timp, acest timp este decisiv. Nu uitați de Milostivirea Divină, chiar dacă marea cu cele mai mai furtuni se agită și valurile ajung până sus la barca în care se află fiecare dintre copiii Lui Dumnezeu. În om trebuie să existe marea faptă de milostivire, acel ”dați și vi se va da” (vezi Lc 6,38); cine nu iartă se transformă în propriul său dușman interior, în propriul său ocnaș al morții.
Iubiții Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos, este necesar să vă ridicați în spirit, nu pentru a ști mai mult, ci pentru a simți cu sufletul, să aveți privirea curată și să vă rugați la Dumnezeu pentru aceia care nu-i iartă pe semenii lor. Vă veți pierde sufletul dacă nu vă căiți la timp. Dacă omului îi place să semnaleze, să se semnaleze pe el însuși. Convertiți-vă fiecare în acel bun samaritean care mergând pe drum îl găsește pe acel frate căzut la pământ, leșinat, pe care l-a uns și l-a dus la adăpost pentru a se vindeca. (vezi Lc 10, 25-37).
POPOR AL LUI DUMNEZEU, AVEȚI O DATORIE PENTRU CRISTOS, REGELE UNIVERSULUI:
SCHIMBAȚI-VĂ, TRANSFORMAȚI-VĂ VIAȚA!
AVEȚI TIMP ÎNAINTE DE A COBORÎ PESTE VOI PEDEPSELE. NU UITAȚI CĂ IUBIREA DIVINĂ ESTE INFINITĂ, MILOSTIVIREA DIVINĂ ESTE INFINITĂ PENTRU CEI CE SE ÎNDREAPTĂ.
ACEASTA ESTE ÎNȚELEGEREA LA CARE VĂ CHEAMĂ CERUL: PĂCĂTOȘII TREBUIE SĂ SE CĂIASCĂ. VOI ÎN SPECIAL, RĂMÂNEȚI ATENȚI, SĂ NU VĂ GĂSIȚI ÎNTRE EI.
Regele și Domnul nostru, Isus Cristos, Regina și Mama noastră nu doresc să vă provoace teamă, ci vă alertează pentru a avea cunoștință și să nu dormiți în păcat. Profeții transmit Cuvântul din Casa Paternă pentru a vă menține pregătiți în acest timp. Dacă nu v-ar alerta, evenimentele v-ar găsi dormind când vor veni și Iubirea Dumnezeiască nu dorește aceasta pentru copiii Ei.  
Popor al Lui Dumnezeu, bucurați-vă în pocăință, aceea pe care o puteți primi cu libertate, cu spirit generos de pocăință.
Iubiți copii ai Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos, sunt atâția oameni care cer Cerului să coboare acum restriștea și....vor fi drepți cei care o cer? Căci va veni suferința pentru toată omenirea, nu numai pentru unii, ci și pentru păcătoși și pentru nepăcătoși. În acele momente toți vor fi încercați în credință, de aceea rugați-vă pentru o credință de neclintit!
Aceasta este sarcina Poporului Lui Dumnezeu: rugați-vă unii pentru alții cerând o credință de neclintit, aceea care nu vă face să-L abandonați pe Cristos în durere, în încercări, în dificultăți, în mijlocul persecuțiilor, în omoruri, în foamete.....Credință! Credință! Credință! Oștirile Cerești strigă în auzul oamenilor: credință în Dumnezeu!
Universul îl încearcă pe om, soarele se întunecă și îl încearcă pe om. Apa mărilor și apa ploii îl încearcă pe om; de aceea credința trebuie să fie de neclintit, omul Lui Dumnezeu nu este înșelat. În acest timp, omenirea trebuie să se pregătească pentru a se muta dintr-un loc în altul în fața evenimentelor neîndurătoare.
Rămâneți atenți, sacrificiul plăcut lui Dumnezeu este cel ce doare cel mai mult. În Avertisment vă veți vedea exact așa cum sunteți; de aceea nu trebuie să așteptați, convertiți-vă acum!
Din univers ajunge o mare și neașteptată amenințare pentru omenire, credința este indispensabilă.
Iubirea Dumnezeiească v-a revelat marea Ei Milostivire prin ”Miracolul pentru Americi”; rămâneți în pace, credința este indispensabilă. Regele și Domnul nostru, Isus Cristos, i-a dat Profetului Lui data miracolului pentru a vă anunța ca să vină înainte cei ce pot căci condițiile nu vor fi cele de acum, dar pentru a vă vindeca trebuie să înflorească credința și pocăința pentru relele comise.
POPOR AL LUI DUMNEZEU, IUBITUL ȘI DRAGUL NOSTRU, ÎNGERUL DE PACE, VA VENI ÎN OMENIRE PENTRU A AJUTA ȘI AVERTIZA POPORUL LUI DUMNEZEU. COPIII LUI DUMNEZEU NU AU FOST ABANDONAȚI NICIODATĂ.
Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă pentru Africa de Sud, suferă din cauza omului fără milă.
Rugați-vă pentru Japonia, natura o lovește cu putere.
Rugați-vă pentru Columbia, suferă.
Rugați-vă pentru Anglia, omul se înfurie.
Copii ai Preasfintei Treimi, nu respingeți Chemările Casei Tatălui în aceste timpuri în care Biserica are nevoie de toate rugăciunile pentru a rămâne în picioare.
ÎNCEPEȚI O LUNĂ FOARTE SPECIALĂ, LUNA REGINEI ȘI MAMEI NOASTRE. ESTE ESENȚIAL CA ÎN TOATE TEMPLELE DIN LUME, ÎN TOATE CĂMINELE ÎN CARE SE POATE, SĂ VĂ RUGAȚI SFÂNTUL ROZARIU PENTRU PACE ÎN LUME.
ÎN ZIUA DE 13 MAI TREBUIE SĂ VĂ CONSACRAȚI DIN NOU REGINEI ȘI MAMEI NOASTRE PENTRU CA SUB PROTECȚIA ȘI AJUTORUL EI, SĂ FIȚI MAI PUTERNICI ÎN IUBIRE, ÎN SPERANȚĂ ȘI ÎN CARITATE.
PRIMIȚI ACEASTĂ CERERE, ESTE DE MARE IMPORTANȚĂ.
Suntem Însoțitorii voștri de Drum și Îngerii voștri Păzitori.
Tuturor oamenilor de bună voință...
CIN ESTE CA DUMNEZEU?
Sfântul Arhanghel Mihail
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Fraților, să ne grăbim în practicarea virtuților, să fim lumină pentru ceilalți ca prin intermediul luminii înțelegerii, să ajungem să atingem gloria Învierii și să fim sarea pământului pentru a nu permite gândurilor să se descompună, pentru că sarea reușește să conserve ceea ce trebuie conservat. Știm că vor veni spirite care îi vor face pe mulți  să se lepede de credință și îi vor confuza, protejându-se de ideologii înșelătoare care par a fi bune, dar nu sunt de la Dumnezeu.
Să ne lipim de doctrina sănătoasă...
Să nu primim modernismele...
 Să nu uităm că o casă, oricât de mică ar fi, dacă se găsește pe un deal, se vede din tot locul și lumina ei nu va putea fi stinsă pentru a nu fi văzută, ci ea, prin Harul Lui Dumnezeu, va străluci și nu va putea fi ascunsă.
Fraților, este important să luăm foarte în serios acest timp, foarte în serios; chiar dacă alți frați nu o fac, noi da, și astfel, ajungem să atragem suflete și reușim ca unitatea să predomine prin caritate. Amin.


Consacrare:

Mamă și Regina Ultimelor Timpuri, sunt fiul Tău (fiica ta), primește-mă. Îți predau viața mea și pun în Mâinile Tale voința mea, tot ceea ce am și tot ceea ce sunt, aspirațiile mele, dorințele și proiectele mele.
Îndepărtează de mine atașamentul de cele materiale ca să caut cele ce nu se văd pentru că sunt spirituale. Îți consacru azi viața mea, Regină și Mamă, și mă predau în deplină libertate Potecției Tale în aceste timpuri atât de grele în care trăiesc. Fii tu Arca care mă salvează ca să nu naufragiez în mijlocul purificării. Razele Mâinilor Tale să lumineze mintea mea, gândurile mele și amintirile mele pentru a fi vindecate, durerile mele pentru a le oferi și căderile mele pentru ca Tu să mă ridici. Luminează conștiința mea pentru a nu concura cu credința mea, dar să fie lumină una pentru alta. Mă consacru Ție și mă predau Ție în libertatea copiilor lui Dumnezeu. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu