marți, 7 mai 2019

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL CĂTRE LUZ DE MARIA în DUMINICA FLORIILOR, 14 APRILIE 2019


Popor al Lui Dumnezeu,
ÎN  PROFUNDĂ ADORAȚIE A REGELUI ȘI DOMNULUI NOSTRU, ISUS CRISTOS, (vezi I Tim 6,15) LEGIUNILE CEREȘTI RĂMÂN PROSTERNATE ÎN FAȚA INFINITEI IUBIRI DIVINE, CEL DĂTĂTOR DE MILOSTIVIRE PENTRU CREATURILE UMANE.
RESPINGEREA LUI DUMNEZEU DE CĂTRE OM ESTE ÎNTRECUTĂ DE MILOSTIVIREA DIVINĂ CARE AȘTEAPTĂ CONVERTIREA CELOR CARE NU-L IUBESC CA ȘI EI SĂ-ȘI MÂNTUIASCĂ SUFLETUL.
Pentru o mare parte dintre copiii Lui Dumnezeu, Săptămâna Mare nu are vreo semnificație anume. Este ceva uitat, o ocazie de a merge în vacanță și de a intra în contact direct cu păcatul, este ocazie pentru distracție.
DACĂ CREATURA UMANĂ ȘI-AR PĂSTRA SĂNĂTATEA MINȚII, AR GĂSI ÎN ACEASTĂ COMEMORARE OCAZIA DE A MEDITA FIECARE MOMENT ÎN CARE REGELE ȘI DOMNUL NOSTRU, ISUS CRISTOS, NE-A DEZVĂLUIT IUBIREA SA DUMNEZEIASCĂ PENTRU COPIII LUI, această Iubire pe care omul o va plânge că a uitat-o, în momentul în care va conștientiza și va avea în fața lui realitatea păcatelor sale.
OMENIREA NU VA MAI FI ACEEAȘI; EXISTĂ ”UN ÎNAINTE” ȘI ”UN DUPĂ” PENTRU ACEASTĂ GENERAȚIE.
SUBESTIMAREA VALORII PATIMII, MORȚII ȘI ÎNVIERII DOMNULUI ȘI REGELUI NOSTRU, ISUS CRISTOS, CONTINUĂ SĂ TÂRASCĂ OMUL CĂTRE MĂCELUL SPIRITUAL, OBIECTIVUL DIAVOLULUI.
Omenirea se găsește la cea mai mare răscruce de drumuri. Condamnând din nou pe Regele și Domnul nostru, Isus Cristos (vezi Lc 23, 13-25) s-a condamnat pe ea însăși. Lumea e mistuită de rău și de aceea se despart cei ce sunt ai Lui Cristos de cei ce nu doresc să fie ai Lui, cei ce înving încercările pentru a rămâne cu Regele Cerului și al Pământului de cei ce s-au dăruit răului.
POPOR AL LUI DUMNEZEU, CRISTOS, REGELE UNIVERSULUI, VĂ CHEAMĂ SĂ PRIVIȚI FIECARE ÎN INTERIORUL SĂU unde numai creatura umană însăși își cunoaște faptele și acțiunile sale, acelea care strigă: RĂSTIGNEȘTE-L!, acelea care locuiesc în interiorul creaturii umane și trăiesc într-o liniște aparentă, dar în realitate, omul în interiorul său poartă ceea nu dorește să recunoască, puțin de la cei care au strigat: RĂSTIGNEȘTE-L!, de la cei care L-au trădat, care L-au abandonat.
Din ignoranță, omenirea lasă în urmă evenimentul Crucii sau îl amintește și nu îl trăiește. Omul nu reușește să trăiască plenitudinea interioară, calea întâlnirii în drumul spre Emaus, misticul drumului spiritual. De aceea omenirea merge către ceea ce a dezvoltat, către propriul drum în care nu L-a invitat pe Regele și Domnul nostru, Isus Cristos.
ÎN SĂPTĂMÂNA MARE NU AR TREBUI SĂ SE COMEMOREZE, CI SĂ SE TRĂIASCĂ ÎN CEL MAI INTIM LOC AL INIMII OMULUI, ÎN CREDINȚĂ, ÎN SPERANȚĂ ȘI ÎN CARITATE DUREREA ȘI SUFERINȚELE FIULUI LUI DUMNEZEU PE DRUMUL CRUCII.
Popor al Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos, este timpul când trebuie să rămâneți în alt climat pentru ca să nu vă fie alterată credința; trebuie să rămâneți într-un microclimat necontaminat pentru ca speranța să nu se piardă. Trebuie să purificați și aerul pe care-l respirați astfel încât caritatea să fie o virtute proprie fiilor Lui Dumnezeu, să nu fiți prefăcuți, ci să fiți ”naturali” și atunci fapta, acțiunea și reacția vor fi în manieră Dumnezeiască.
ÎN ACEASTĂ ZI CÂND REGELE ȘI DOMNUL NOSTRU, ISUS CRISTOS, ESTE ACLAMAT ȘI I SE ADUC URALE RIDICÂND RAMURILE, MEDITAȚI CA SĂ NU ACLAMAȚI APOI CEEA CE ESTE CONTRAR LEGII DUMNEZEIEȘTI, PENTRU A NU-L OVAȚIONA APOI PE ANTICRIST.
Popor al Lui Dumnezeu, cruda realitate a omenirii nu poate fi descrisă, ororile pe care le suferă Biserica Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos, face ca noi martiri să-și ridice vocea și să împărtășească Cuvântul pe care Regele nostru și Regina și Mama nostră îl dau omenirii pentru a vă alerta de potențialul  pericol  în care se mișcă și către care vă târăște diavolul.
Biserica Lui Dumnezeu care ne-a fost încredințată pentru a o apăra de strategiile răului nu este definită și privită cum se cuvine, e privită cu lupa personalității și nu a sufletului fiecăruia în parte care vă ajută pentru a discerne sub lumina Duhul Sfânt.
Instrumentele fidele care transmit Cuvântul pe care-l primesc de la Regele și Domnul nostru, Isus Cristos, de la Regina și Mama noastră sau de la acest Mesager al Preasfintei Treimi, vor fi martiri vizibili în fața negării celor care nu sunt cu totul înstrăinați de criza credinței a Bisericii. Cine poartă Lumina Lui Dumnezeu în mâinile lui pentru a trezi pe frații lor, este asediat!
MEDITAȚI ÎN TIMPUL ACESTEI SĂPTĂMÂNI MARI: INIMA SĂ VĂ BATĂ ÎN RITMUL DUMNEZEIESC, RESPIRAȚI ÎN RIMTUL DUMNEZEIESC; PRIVIȚI, ASCULTAȚI, SIMȚIȚI, MERGEȚI ÎN RITMUL MAMEI ÎNDURERATE PENTRU CA APOI LA FEL CA ȘI REGINA ȘI MAMA NOASTRĂ, SĂ ATINGEȚI BUCURIA DE A FI CREATURI NOI, ÎNVIATE ÎN REGELE ȘI DOMNUL NOSTRU GLORIOS, ISUS CRISTOS.
Rugați-vă, pământul se mișcă și omul îngenunchează.
Credința crește trăind în Cristos, pentru El și în El...
Speranța se menține practicând Iubirea...
Caritatea se cultivă îndeplinind  Voința Lui Dumnezeu...
Și în toate acestea, cine este expertă? Este Regina și Mama voastră.
ÎNSOȚIȚI-O PE REGINA ȘI MAMA VOASTRĂ. OBSTACOLELE PE CARE LE ÎNFRUNTĂ ADEVĂRAȚII  COPII ÎNDEPLINĂTORI AI LUI DUMNEZEU, NU SE LASĂ AȘTEPTATE. MARI BĂTĂLII VOR EXISTA ÎN ACEEAȘI CASĂ A LUI DUMNEZEU.
Vă protejez.
CINE ESTE CA DUMNEZEU?
Sfântul Arhanghel Mihail

BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Fraților, ne găsim în fața Iubirii iubirilor...
Cristos - Iubire, Patimă, Moarte și Înviere - triumfă peste moarte și ne cheamă ca și noi să triumfăm peste moartea noastră cotidiană, aceea care ne-o aduce voința noastră umană.
Acesta este timpul precis pentru a învinge egoul uman și astfel Cristos să fie totul în toți. Deschizându-ne, vom găsi acea Iubire Dumnezeiască în interiorul nostru,  acea Lumină pe care nu o găsim în nici un alt loc. Ceea ce omul caută în afara lui, se găsește înlăuntrul lui, dar în majoritatea ocaziilor nu-l găsește.
Să pătrundem și să ne unim acelei treziri spirituale pe care Cristos ne-o oferă, care să ne călăuzească fără eșecuri, fără condiții, doar cerându-ne fidelitate și îndeplinirea Legii Sale Divine și să fim acea Iubire de care duce lipsă omenirea. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu