luni, 6 mai 2019

Mesajul Oazei de Pace, joi 2.05.2019

ISUS: Copilaș al Inimii  Mele  Sfinte și fiul Meu (numele ascuns ) pe care Îl iubesc atât de mult, pacea să fie cu voi.  Tatăl Veșnic dorește să vorbească:

TATĂL VEȘNIC: EU SUNT Alfa și Omega, Începutul și sfârșitul; Creatorul tuturor lucrurilor, Tatăl Neprihănitei Zămisliri care este Mama lui Isus Cristos pe pământ. Amin.
 Fiica mea, doresc să Mulțumesc tuturor credincioșilor Războinici ai Rugăciunii care au cerut rugăciunea  Împrejmuirii  Ierihonului  în jurul Lumii și în jurul celor din Lista dată de Isus. Amin. 
Tot Cerul a participat cu voi și rugăciunile voastre, Copiii Mei, ne-au dat permisiunea de a expune răul, de a opri răul și de a redirecționa multe persoane și evenimente.
 Sunt de acord cu fiica Mea aici, că lista oamenilor, a locurilor și a intențiilor poate fi trecută într-o cerere de rugăciune zilnică.
 Acum veți vedea evenimentele desfășurându-se. Amin. Acum este timpul. Pregătiți-vă pentru Marele Tremurat/Zguduit și Iluminarea Conștiinței – Avertismentul. Numai Eu, Tatăl Veșnic cunosc timpul evenimentelor.
 Răul este mai puternic în lumea de astăzi decât în vremea lui Noe și a Marelui Potop. Nu vă temeți. Când va veni timpul, brațul Meu al Justiției va intra în forță.
Voi, Copiii Mei credincioși, sunteți deja marcați cu o Cruce pe frunte, precum și Copiii celor care au participat la chemarea ce v-a fost adresată, la Rugăciunea  Împrejmuirii  Ierihonului  în jurul lumii. Amin. Amin. Amin.
Cei marcați cu o Cruce vor intra în Refugiile Mele din întreaga lume, Șase Săptămâni după Avertisment și vor fi în siguranță, iar EU, TATĂL VEȘNIC, ISUS și DUHUL SFÂNT vom vedea nevoile voastre, precum și a copiilor NOȘTRI iubiți. Amin. Amin. Amin.
TATĂL VEȘNIC.

 Mergeți acum  Copiii Mei să iubiți și să slujiți Domnului și între voi. Amin.

VĂ ROG SĂ VĂ RUGAȚI RUGĂCIUNEA IERIHONULUI CU ROȘU DE MAI JOS.

Isus a spus în mesajul din 25 februarie de mai jos: Dacă nu suficienți oameni invocă Raiul și se roagă din greu, Bătălia Spirituală se va schimba de la spiritual la fizic și va fi vărsare de sânge și suferință.

Pe 01/05/19, Dumnezeu Tatăl a extins Rugăciunea  Împrejmuirii  Ierihonului  până la 31 mai 2019, împreună cu consacrarea de la Coasta de Est la Coasta de Vest când mulți oameni se consacră pe ei înșiși lui Isus prin intermediul Mariei pe 31 mai.

Dumnezeu Tatăl a mai spus că toate promisiunile pe care Le-a dat în mesajul din 15/04/19 vor fi, de asemenea, date fiecărei persoane fie că au început deja rugăciunea sau dacă o vor începe oricând în această lună. El a cerut de asemenea ca toți cei care au participat la Marșul de Rugăciune a  Împrejmuirii  Ierihonului luna trecută să CONTINUE să se roage în luna mai. Dumnezeu Tatăl dă dragostea Lui tuturor.
  
Isus: Copil Mic al Inimii mele Sfinte pacea să fie cu tine.
Îi chem pe Toți Războinicii Mei ai Rugăciunii: este adevărat; o mare Bătălie Spirituală se dă deasupra voastră - mai mare decât oricare altă bătălie din istoria omenirii. Este necesar să chemați Raiul - Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt - Sfânta Treime ; Binecuvântata Mamă , Îngerii și Sfinții și Sufletele din Purgatoriu să facă rugăciunea Împrejmuirii Ierihonului  în jurul Lumii de 7 ori ÎN FIECARE ZI:
- în jurul SUA și în jurul celor 50 de state și Puerto Rico; în jurul Casei Albe, în jurul clădirilor Guvernului; în jurul președintelui Trump,
- în jurul Canadei, în jurul celor 10 Provincii ; în jurul Ottawa; clădirile Guvernului, în jurul Primului Ministru Trudeau,
–  în jurul Vaticanului; în jurul Ierusalimului
– în jurul fiecărui Preot, Episcop, Cardinal, al Papei și a tuturor Religioșilor din lume.
– în jurul fiecărui loc unde se comit avorturi și eutanasii
– în jurul copiilor, rudelor, prietenilor,
– în jurul tuturor credincioșilor din lume și în jurul tuturor necredincioșilor, 
– în jurul fiecărui refugiu din lume,
– în jurul fiecărui continent, fiecărei țări, fiecărei mase de pământ, fiecărei mase de apă din lume,
– în jurul fiecărui lider mondial sau șef de guvern din lume,
– în jurul bolnavilor din lume și în jurul tuturor muribunzilor din lume; în jurul tuturor bătrânilor și a celor abandonați din lume,
– în jurul TUTUROR COPIILOR din lume, în special cei programați pentru avort, infanticid, oferiți satanei, supuși abuzului fizic și psihic / abuzului sexual
– în jurul tuturor armatelor, în jurul închisorilor, în jurul locurilor de tortură și abuz
– în jurul tuturor războinicilor devotați ai rugăciunii. Amin.

Notă: pentru a înțelege ce înseamnă rugăciunea de Împrejmuire a Ierihonului, postez din nou din sf Scriptură Cucerirea Ierihonului, cum Domnul i-a dat cetatea Ierihonului lui Iosue.

Cucerirea Ierihónului
1 Ierihónul era închis şi încuiat în faţa fiilor lui Israél. Nimeni nu ieşea şi nimeni nu intra. 2 Domnul i-a zis lui Iósue: ,,Iată, am dat în mâinile tale Ierihónul, pe regele lui şi pe cei viteji în luptă! 3Înconjuraţi cetatea, voi toţi, bărbaţii de război! Încercuiţi cetatea o dată! Aşa să faceţi timp de şase zile! 4 Şapte preoţi să poarte şapte trâmbiţe [din corn] de berbec înaintea arcei; în ziua a şaptea, să înconjuraţi cetatea de şapte ori şi preoţii să sune din trâmbiţe! 5 Când vor suna din cornul de berbec şi când veţi auzi sunetul trâmbiţei, tot poporul să scoată strigăte puternice: va cădea zidul cetăţii şi poporul să intre fiecare în dreptul său”.
6 Iósue, fiul lui Nun, i-a chemat pe preoţi şi le-a zis: „Luaţi arca alianţei şi şapte preoţi să poarte şapte trâmbiţe [din corn] de berbec înaintea arcei Domnului!”. 7 A zis poporului: „Treceţi şi înconjuraţi cetatea! Cei înarmaţi să treacă înaintea arcei Domnului!”. 8 După ce Iósue a vorbit poporului, cei şapte preoţi care purtau cele şapte trâmbiţe [din corn] de berbec înaintea Domnului au trecut şi au suflat în trâmbiţe. Arca alianţei Domnului mergea în urma lor. 9 Cei înarmaţi mergeau înaintea preoţilor care sunau din trâmbiţe. Restul mergea în urma arcei; se mergea sunându-se din trâmbiţe.
10 Iósue a poruncit poporului: „Voi să nu strigaţi; să nu se audă vocile voastre şi să nu iasă niciun cuvânt din gura voastră până în ziua în care vă voi spune: «Strigaţi!». Atunci să strigaţi!”.
11 Arca Domnului a înconjurat cetatea şi a încercuit-o o dată. Au venit în tabără şi au petrecut noaptea în tabără. 12 Iósue s-a sculat de dimineaţă, iar preoţii au luat arca Domnului. 13 Cei şapte preoţi care purtau cele şapte trâmbiţe [din corn] de berbec înaintea arcei Domnului mergeau şi sunau din trâmbiţe. Cei înarmaţi mergeau înaintea lor, iar restul mergea în urma arcei Domnului; se mergea sunându-se din trâmbiţe.

14 Au înconjurat cetatea a doua zi o dată; apoi s-au întors în tabără. Aşa au făcut timp de şase zile. 15 În ziua a şaptea, s-au sculat la ivirea zorilor şi au înconjurat în acelaşi fel cetatea de şapte ori. Numai în ziua aceasta au înconjurat cetatea de şapte ori. 16 A şaptea oară, preoţii sunau din trâmbiţe, iar Iósue a zis poporului: „Strigaţi, căci Domnul v-a dat cetatea!
Iosue capitol 6 vers 1-16,2020 Poporul a strigat şi ei au suflat în trâmbiţe. Când poporul a auzit sunetul trâmbiţei, a scos un strigăt puternic, zidul s-a prăbuşit, iar poporul a urcat în cetate, fiecare în dreptul lui. Şi au cucerit cetatea. 

Și pentru că am fost întrebată de refugii și cele 6 săptămâni de după Avertisment, spun ceea ce știu și eu, restul Îi aparține Domnului. În cele 6 săptămâni de îngăduință, cei care știu adevărul au datoria de a-i ajuta pe cei care se vor converti în timpul Avertismentului cu toate îndrumările de care au nevoie, vor evangheliza. Cât privește timpul în care vom pleca spre refugii despre care noi nu știm nimic, fiecare din cei găsiți vrednici să intre în ele, va primi în inima lui la momentul potrivit când și unde să plece. Dar atenție: degeaba vă pregătiți de refugii dacă spiritual nu sunteți pregătiți pentru că nu veți putea întra în ele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu