luni, 13 mai 2019

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL CĂTRE LUZ DE MARIA, 4 MAI 2019

Popor al Lui Dumnezeu,
BINECUVÂNTAREA DUMNEZEIASCĂ COBOARĂ ASUPRA FIECĂRUIA DINTRE VOI...
Sunt trimis înaintea amenințărilor puternice care sunt lansate împotriva creaturilor umane căci se apropie îndeplinirea avertismentelor pe care de-a lungul anilor oamenii de bună voință le-au ascultat cu atenție și cu sfântă răbdare, știind să aștepte. Nu veți rămâne înșelați căci această generație va trăi și va fi martora împlinirii Revelațiilor pe care Voința Dumnezeiască le-a repetat mereu omenirii.
REGELE ȘI DOMNUL NOSTRU CUNOAȘTE PÂNĂ ȘI CEL MAI MIC GÂND AL CREATURII UMANE, DATORITĂ CĂRUIA ÎNAINTEAZĂ FAPTA ȘI ACȚIUNEA OMULUI PENTRU A NU SE PIERDE SUFLETELE.
Iubiții Lui Dumnezeu, trăiți în mijlocul  marii confuzii spirituale. De aceea, toate Oștirile Cerești rămânem atenți  ca să vă apărăm și să vă revendicăm în fața permanentei ambuscade a satanei, care este o ființă spirituală vie perversă ce se bucură să-l pervertească pe om cu viclenia lui, cu veninul lui și nu se odihnește căci vrea să ducă mintea omului cu ideile lui nefaste în confuzii pentru a-și îndeplini scopul lui: să distrugă Biserica, dacă creatura umană i-o permite pentru că nu-i este permis să încalce limitele pe care Dumnezeu le permite, nici consimțământul omului. De aceea transcende credința omului, pentru a-i spune ”nu” diavolului și a renunța la el și PENTRU A PRIMI HARUL ȘI TRIUMFUL LUI CRISTOS, REGELE CERURILOR ȘI PĂMÂNTULUI, PESTE CEL RĂU.
O mare majoritate cred că pe diavol îl pot alunga ușor. Nu este așa, diavolul îi atacă pe copiii Lui Dumnezeu:
-          la unii le dublează gelozia...
-          la alții le induce gânduri rele...
-          la alții le satură scrupulele….
-          pe alții îi face să-i acuze pe frați…
-          pe alții îi face să-i numească ”satana” pe unele creaturi umane...
-          la alții le ridică ”egoul”...
-          pe alții îi umple de prejudecăți....
-          pe alții îi satură cu furie...
-          pe alții cu avariție...
-          pe alții îi umple de invidie...
ȘI TOȚI SUNT ÎNCERCAȚI ÎN MODUL ÎN CARE NICI MĂCAR NU-ȘI IMAGINEAZĂ PENTRU A NU DISTINGE CĂ ESTE CEL RĂU ÎN FAȚA CĂRUIA SE GĂSESC.
Popor al Lui Dumnezeu, nu vi-l menționez pe satana ca și cum ar fi mai important decât Regele și Domnul nostru, Isus Cristos, sau că se găsește mare mulțumire în a vorbi de el. În acest timp principele lumii e la pândă așteptând cea mai mică ocazie pentru a lovi cu furie în Poporul Lui Dumnezeu (vezi I Petru 5, 8-9; 8,9) și eu sunt trimis să vă apăr și să vă învăț că trebuie să continuați luptând împotriva lui.
OMULUI, CA FIU AL LUI DUMNEZEU, I-A FOST DATĂ PUTEREA PENTRU A RESPINGE RĂUL ȘI HAR PENTRU A-L COMBATE.
ÎN FAȚA PUTERII PREASFINTEI TREIMI ÎN OM, COPIL AL LUI DUMNEZEU, CEL RĂU FUGE. (vezi I Cor. 10,13) DE ACEEA: CREDINȚĂ, CREDINȚĂ, CREDINȚĂ!
Iubiții Preasfintei Treimi, Legea Dumnezeiască este amenințață de modernismele care se încăpățânează să diminueze impactul păcatului asupra sufletului omului, care îl cheamă pe om să nu fie spiritual pentru a fi pradă ușoară răutății care se ridică cu putere în fața unei creaturi umane lipsită de cunoaștere, de încredere și de credință în al nostru și al vostru Rege și Domn, Isus Cristos, și în mijlocirea Reginei și Mamei noastre și a voastre.
COPIII LUI DUMNEZEU TREC PE DRUMURI CU SPINI, DAR SPINII NU VĂ OPRESC, NU VĂ ÎNGRIJOREAZĂ ȘI NICI NU VĂ DISPERĂ CĂCI PUTEREA PROVINE DE LA DUMNEZEU, NU DE LA OM. Copiii Lui Dumnezeu se pot simți răniți, dar nu se declară morți pentru că Dumnezeu îi întărește, îi susține și îi ajută să găsească mierea în fiecare spin, în fiecare durere, căci nimic nu este de la om, ci totul de la Dumnezeu (vezi Psal 46,2).
DE ACEEA: FORȚĂ, BUCURIE, ÎNCREDERE!  CREDINȚA ESTE MAI MARE DECÂT ÎNCERCĂRILE. ÎN ACELE ÎNCERCĂRI SE MANIFESTĂ VIAȚA VEȘNICĂ A LUI CRISTOS, REGELE UNIVERSULUI.
Popor al Lui Dumnezeu, este necesar să fiți îndeplinitorii Voinței Dumnezeiești pentru ca Iubirea Dumnezeiască să se multiplice și să nu fie obturată de nimeni și de nimic.
Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă înainte de activarea vulcanilor ce aduc suferință unei mari părți a omenirii.
RUGAȚI-VĂ PENTRU CA DOCTRINA SĂNĂTOASĂ SĂ NU FIE ALTERATĂ, RUGAȚI-VĂ CA PORUNCILE LEGII LUI DUMNEZEU SĂ NU FIE MINIMIZATE.
Rugați-vă, Biserica este persecutată.
Rugați-vă și predicați Iubirea, implorați mijlocirea Reginei și Mamei voastre, cutremurele vin în forță.
Rugați-vă tot timpul, fără a uita că fiii Lui Dumnezeu mereu Îl caută respectând Voința Lui, fără a renunța la Ea.
Dedicați Sfântul Rozariu cu Iubire și Credință Celei care v-a primit la piciorul Crucii Glorioase.
Suntem Însoțitorii voștri de Drum și Îngerii voștri Păzitori.
Tuturor oamenilor de bună voință....
CINE ESTE CA DUMNEZEU?
Sfântul Arhanghel Mihail
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
    BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu