sâmbătă, 11 mai 2019

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL CĂTRE LUZ DE MARIA, VINEREA MARE,19 APRILIE 2019


POPOR AL LUI DUMNEZEU CARE TE AFLI ÎN IZVORUL DE APĂ ȘI SÂNGE CE A CURS DIN COASTA REGELUI ȘI DOMNULUI NOSTRU, ISUS CRISTOS (vezi In 19,34),
Câte răni în Preasfântul Trup al Lui Cristos, Regele Universului!
Câtă Iubire pentru creatura umană!
Câtă suferință pentru că e neînțeles de această generație!
Câtă durere de la Rănile provocate de cei care nu-L slujesc cu inima, care își îngroapă conștiința pentru a nu simți remușcare!
Câte răni în Trupul Dumnezeiesc al Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos care e repudiat de propriul Său Popor!
Nu este aceasta anticiparea purificării Trupului Mistic al Lui Cristos?
PĂCATUL APARE ÎN FORȚĂ ȘI ÎNCONJOARĂ PĂMÂNTUL DIN CAUZA MEDIILOR DE COMUNICARE MASIVE. Cu aceeași intensitate, tot ce nu este potrivit ajunge în scurt timp în calea omului, transformându-i mintea prin voință într-un canal putred de acte și fapte demonice de toate felurile.  
Omenirea Îi primește cu euforie pe Regele și Domnul nostru, Isus Cristos, și pe Regina și Mama noastră și cu aceeași stare emoțională Îi lasă deoparte imediat, retrogradându-i pe ultimul loc. Cuvântul Dumnezeiesc al Lui Cristos este aruncat la gunoi. Așa procedează omenirea oarbă, nu dă atenție semnelor, nici semnalelor acestui timp. Nu mă refer numai la cei care fac parte din Biserică, ci la toată omenirea care a pierdut apetitul pentru Dumnezeiesc și-L reneagă pe Duhul Sfânt, provocându-i durere mare și pierzând în acest fel filiația Divină. (vezi Mt 13, 31-32)
REGINA ȘI MAMA NOASTRĂ PRIVEȘTE ÎNDURERATĂ LA POPORUL FIULUI EI, LA COPIII EI, LA FIECARE DINTRE VOI ȘI SUFERĂ ÎN FAȚA NEASCULTĂRII ȘI A RESPINGERII CELOR PE CARE I-A PRIMIT LA PICIORUL CRUCII. (vezi In 19,26) Regele și Domnul nostru, Isus Cristos, este ovaționat și imediat condamnat de același Popor al Său la moarte, popor care s-a lăsat înlănțuit de diavol prin mândrie, orgoliu, avariție exuberantă precum și  prin împietrirea inimii în fața celor ce suferă. De aceea, să se pregătească omenirea, suferința vine și îi cutremură pe toți.
OȘTIRILE CEREȘTI RĂMÂN ATENTE LA FIECARE CUVÂNT AL COPIILOR LUI DUMNEZEU CARE CU INIMA CĂITĂ ȘI UMILĂ SOLICITĂ PROTECȚIA NOASTRĂ ȘI SPRIJINUL ÎN LUPTA ÎMPOTRIVA DUHURILOR RĂULUI CARE MURDĂRESC CASA LUI DUMNEZEU. Diavolul a fost primit cu mare reverență și omenirea se mândrește în degradarea ei. Înainte de venirea Regelui nostru, omenirea trebuie să se purifice. Fiecare creatură umană va trece prin sita propriilor ei păcate atât de puternic încât unii oameni vor fi incapabili să-și continue viața. Apoi, Omenirea va continua să trăiască de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Cât vor plânge pentru că nu au fost ascultători, că nu s-au hrănit din fiecare cuvânt al Revelației pe care Cerul le-o permite!
Voi cei ce sunteți chemați,
Hrăniți-vă, nu creșteți subnutriți spiritual...
Întăriți-vă în Cristos, Regele Universului și mergeți hotărâți...
Luați barca, mergeți în larg cu fermitatea, încrederea și siguranța celui chemat pentru a fi parte din Rămășița fidelă...
Popor al Lui Dumnezeu, Regina și Mama noastră, Regina și Mama voastră, va fi retrogradată pe un loc mai mic în Biserică. Denaturând-O pe Mama noastră, plănuiesc să scadă puterea Poporului Lui Dumnezeu în timp ce confuzia generalizată va domni pretudindeni.
Diavolul cu sabia lui cu două tăișuri acționează producând confuzie în Poporul Lui Dumnezeu, semănând resentimente, diviziune, mândrie. Înșeală mintea omului știind că omul dorește libertate; dar libertatea este înțelepciune, nu libertinaj, și pentru a fi liberi întâi trebuie să îmbrățișați Credința.
Nu pierdeți Credința. Continuați  să fiți adoratorii Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos. Priviți mai departe, doar acolo unde puteți privi și zări binecuvântările celor care mențin siguranța în îndeplinirea Cuvântului Dumnezeiesc și îi sunt fideli Lui.
CINE ESTE CA DUMNEZEU?
Sfântul Arhanghel Mihail

BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!

COMENTARIUL LUI DE MARIEI
Fraților, în fața Durerii și Iubirii Infinite, inima dobândește aripi și se unește împreună cu Cristos și Preasfânta noastră Mamă, implorând ca Amândoi să ne însoțească în viața noastră.
Sufletul fuzionează cu inima în fața dorinței de a rămâne mereu în Credință, care nu permite nici un moment de separare de Iubirea Infinită.
Sfântul Arhanghel Mihail ne vorbește de filiația Dumnezeiască, aceea pe care prin Cristos o moștenim și în El suntem comoștenitorii bunurilor pe care în acest moment omul nu le privește ca făcând parte din planurile răului.
Fraților, suntem comoștenitori cu Cristos în bunurile veșnice și la acele bunuri se ajunge înfăptuind și acționând totul în manieră Dumnezeiască. Amin.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu