vineri, 28 februarie 2020

Maria Julianna, 21 februarie 2020


Domnul Isus....
Dragii Mei copii! Acum cu adevărat a sosit ceasul. Și până acum a fost aici, dar acum este aproape să se îndeplinească tot ce mai dinainte v-am spus vouă. Pregătiți-vă căci în curând vor atenta la viața voastră. Rămâneți-Mi fideli până la moarte pentru că doar atunci puteți câștiga coroana vieții veșnice. Toate acestea acum se îndeplinesc. Nu mai este amânare. Păcatele ajung până la cer. Trebuie să purific lumea. După ce o voi purifica, Mă voi întoarce în glorie și cu suflarea gurii Mele îl voi mătura pe cel rău. Pregătiți-vă! În curând veți martori la asemenea evenimente pe care lumea niciodată nu le-a mai văzut.
     Copiii Mei!  Nu mult vă voi mai vorbi. Se termină profețiile. Toate se vor îndeplini. Mulți dintre voi nu vor să se convertească. Din cauza lor plâng cu lacrimi de sânge, dar le respect voința liberă. Consecința faptelor lor vor trebui să o poarte o veșnicie întreagă. Rugați-vă pentru sărmanii păcătoși nenorociți care stau pe marginea prăpastiei osândei. Oricând pot cădea. Evenimentele promise( marea purificare, al treilea război mondial) nu pot fi evitate deoarece lumea nu s-a convertit. Destinul celor care se roagă va fi mai acceptabil decât al acelora care nu fac aceasta. Primiți binecuvântarea Mea plină de iubire, pe care v-o dau cu inima plină de tritețe în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Deschide sfânta Scriptură – Apocalipsa 3, versetele 15-22.

15 cunosc faptele tale, că nu eşti nici rece, nici cald. O, de ai fi sau rece, sau cald! 16 Dar pentru că eşti astfel, căldicel, nici cald, nici rece, am să te vărs din gura mea. 17 Pentru că spui: „Sunt bogat, m-am îmbogăţit şi nu am nevoie de nimic”, dar nu ştii că tu eşti mizerabil, vrednic de milă, sărac, orb şi gol.18 Te sfătuiesc să cumperi de la mine aur purificat în foc, ca să te îmbogăţeşti; haine albe, ca să te îmbraci şi să nu ţi se vadă ruşinea goliciunii tale, şi alifie, ca să-ţi ungi ochii şi să vezi. 19 Pe cei pe care îi iubesc, eu îi dojenesc şi îi educ. Fii deci zelos şi converteşte-te! 20 Iată, eu stau la uşă şi bat! Dacă cineva ascultă glasul meu şi-mi deschide uşa, voi intra la el şi voi sta la masă cu el şi el cu Mine.
21 Pe cel care învinge îl voi face să stea împreună cu Mine pe tronul Meu, aşa cum şi Eu am învins şi stau cu Tatăl Meu pe tronul lui.
22 Cine are urechi să asculte ceea ce Duhul spune Bisericilor!”
https://jezusuzenete.hu/2020-februar-21-az-ur-jezus/

Un comentariu: