vineri, 21 februarie 2020

Prezentarea lui Helmut Lungenschmid în Casa Lurdy, 5 Aprilie 2019. Notițele mele despre prezentare: (le-am primit de la un frate drag)

Partea I - despre homosexualitate, avort, eutanasie, transplant de organe
 Helmut Lungenschmid în vârstă de 15 ani a fost în stare de moarte clinică pentru 10 minute. Practic a murit, dar s-a întors. A fost în rai, a văzut și iadul parțial și sufletele care se purificau. S-a întâlnit cu Isus și cu Sfânta Maria și a vorbit cu ei. A primit multe informații și despre lucrurile care vor veni. Trăirile sale le-a scris în 2 volume. Deocamdată aceste cărți se găsesc în limba germană.

Maica Sfântă l-a chemat acum 9 ani după ce a primit un semnal clar să înceapă prezentările, să aducă la cunoștința oamenilor despre lucrurile pe care le-a primit.
Să renunțe la munca lui și să se ocupe doar cu aceasta, în interesul oamenilor.

Ne așteaptă vremuri trepidante. La 15 ani deja a citit biblia de două ori, chiar și Apocalipsa sfântului Ioan, dar nu a înțeles-o.
În țările vorbitoare de limbă germană, în Tirolul de Sus și Franța, credința e pe cale de dispariție.

Când vine Domnul Isus Cristos a doua oară?
-Încă în timpul vieții voastre. – Maica Sfântă  i-a spus lui (acum el are 61 ani, în 2019)  
Va veni să judece oamenii și națiunile. VA VENI CA JUDECĂTOR!
Credincioșii ar trebui să știe aceasta, dar din păcate puțini știu! Citiți Matei capitolul 24. Semnele timpurilor:
1.Lepădarea de credință (apostazia)
2.Schimbările climatice
3. Războaie
4. Dezastre naturale. Acestea se întâmplă în zilele noastre!
5. persecuția creștină
6. Răcirea iubirii
7. Schimbarea binelui cu răul, răspândirea perversiunilor.
Scrisoarea către romani
1. Homosexualitatea. Astăzi nu se mai vorbește nici în interiorul bisericii despre aceasta, că este un păcat mortal. Din contra, ei spun că nu este un păcat.
2. Al doilea păcat strigător la cer: AVORTUL. Ei așa îl prezintă, ca un drept.  Ei spun că pântecele femeii este al femeii, dar aceasta nu este adevărat, deoarece dacă acolo este o nouă viață, atunci nu poate dispune de ea. Doar Dumnezeu.
La 15 ani, el nu a crezut că oamenii pot face așa ceva, dar Maica Sfântă l-a dus într-o clinică unde tocmai se făcea un avort.
În dreapta medicului stătea Măicuța Sfântă și în stânga el. Medicul a făcut o ecografie, apoi cu un instrument ascuțit  a intrat în uter și de mai multe ori l-a înțepat  și s-a scurs lichidul amniotic.
„Medicul” a trecut prin el, prin embrion, și cu un clește i-a tăiat mâinile și picioarele.   
Se spune că embrionul nu simte nimic. Dar aceasta nu este adevărat. Maica Sfântă a făcut posibil să fie părtaș acelei dureri, ce simte micul embrion atunci.
Aceasta a fost o experiență mistică.
De abia mai este astăzi cineva care îndrăznește să ridice glasul împotriva acestui fapt sau să spună că este păcat de moarte!
Maica Sfântă a făcut posibil să aud strigătul fără glas al embrionului. Embrionul a strigat pentru răzbunare!
Atunci l-am văzut pe Isus Cristos care ținea în palma Lui un mic embrion mort. Isus a lăcrimat! El (Schimdt) a întrebat-o pe Măicuța Sfântă dacă aceasta se poate spune mai departe. „Nu numai că se poate, ci și trebuie. Oamenii trebuie să suporte adevărul!”
Isus: Acesta este păcatul cel mai cumplit de care omul este capabil.
Maica Sfântă: Și tu poți să comiți acest păcat.
-Eu nu voi permite viitoarei mele soții.
-Indirect, da. Atunci Măicuța i-a arătat toate partidele politice austriece. A fost unul între ele, CTP, a cărui program este împotriva avortului. De când a avut drept de vot, de atunci a votat întotdeauna pentru acest partid. Maica Sfântă i-a promis lui că datorită acestui fapt va ocoli purgatorul! Deci, nu numai mama este păcătoasă în avort, ci părtaș la păcat  în anumită măsură poate fi și tata, medicii, persoanele ajutătoare și cei care susțin sau conving mama să facă acest lucru.

 Al treilea păcat grav este EUTANASIA: cine săvârșește aceasta este un criminal și la fel ca la avort, părtași la păcat sunt toți aceia care sunt implicați.
Victima, dacă este de acord conșient cu eutanasia, comite păcatul SINUCIDERII.
Marea parte a sinucigașilor ajung în iad.
Sunt excepții: presiune sufletească enormă, tulburare mintală, etc.

Al patrulea păcat grav este TRANSPLANTUL DE ORGANE.
Trebuie să știm că un organ mort nu se poate transplanta.
Degeaba se spune, nu este adevărat.
De aceea încă trăiește persoana respectivă, când îi prevelează organele.
Maica Sfântă l-a dus într-un spital (pe Helmut) unde se pregăteau să-i preleveze unui muribund inima. Linia dreaptă a apărut pe monitor. În acest moment se obișnuiește să se preleveze organele.
Ei spun că pacientul este deja mort. DAR ACEASTA NU ESTE ADEVĂRAT! Maica Sfântă l-a așezat în mod mistic pe Helmut în omul muribund, și el așa a putut simți acea durere groaznică ce a simțit-o omul când i-au scos inima.
În spatele acestor lucruri stau sume uriașe de bani, o fac pt bani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu