joi, 20 februarie 2020

Maria Julianna, 6 februarie 2020


Domnul Isus…
      “Dragii Mei copii! Totul este planificat din timp. În curând izbucnește prigoana creștinilor. Va fi atât de cuprinzătore și de amănunțită (detaliată) încât cu greu va mai rămâne vreun creștin pe pământ. Dacă Eu nu m-aș îngriji de voi, nici un propovăduitor nu ar mai rămâne între voi. Marea strâmtoare va dura un timp scurt. De aceea permit aceasta, ca să-i pot despărți pe cei credincioși de cei necredincioși. Cei care Mă iubesc înflăcărat își vor da viața pentru Mine, dar cei căldicei se vor îndepărta.
        Copiii Mei dragi! Pregătiți-vă pentru marea strâmtorare! Așa suferință mare va cădea asupra acestei lumi, cum nu a mai fost niciodată până acum și nici nu va mai fi! Pentru voi, aleșii Mei, am scurtat timpul, deoarece nu ar rămâne niciun supraviețuitor. Dacă nu aș face aceasta, satan i-ar împinge în iad și pe cei aleși.
      Copiii Mei! Alungați orice teamă din sufletele voastre! Nu vă temeți de aceia care omoară trupul, dar mai mult nu pot face! Încredeți-vă în Mine fără limite! Eu sunt Atotputernic și vă iubesc infinit. Despre aceasta am dat mărturie și cu vărsarea Sângelui Meu. Agățați-vă de Mine! Cereți asupra voastră protecția scumpului Meu Sfânt Sânge vărsat pentru voi! Dacă faceți aceasta, satan se va rușina și va fugi dinaintea voastră. Sângele Meu îl arde și îl orbește. Sângele Meu dă mărturie despre iubirea Mea blândă și devotată. Despre acea uriașă jertfă adusă pentru mântuirea voastră. Nu vreau să se piardă nici măcar unul dintre voi. Luați aminte bine ce am spus despre Iuda care s-a damnat: „Mai bine ar fi fost de el dacă nu s-ar fi născut niciodată.”
        Copiii Mei! Tranformați în fapte porunca principală! Cereți de la Mine harul credinței ca să Mă iubiți pe Mine cu atâta ardoare încât să vă puteți da și viața pentru Mine. Sub aceasta înțeleg, nu numai martiriul, ci și acea slujire devotată și entuziastă pe care o aștept de la fiecare om ce Mă urmează.
       Eu cer de la voi să vă cumpărați lucrurile de bază necesare: alimente, apă și toate celelalte necesare, pentru că va ajunge și aici marea strâmtoare, când magazinele vor fi golite, și nu veți avea de unde să vă reumpleți cămările. Din toate să vă cumpărați atâta cât încape (n.t: cât vă permite spațiul). Dacă veți mai avea nevoie, vă înmulțesc alimentele. Vedeți cât de subit a venit această epidemie. Din păcate, și Ungaria (vizionara e din Ungaria) are nevoie să se curețe pentru că păcatele sunt multe. Rugați-vă pentru patria voastră, Eu voi atenua pedepsele la rugăciunile voastre.
Primiți binecuvântarea Mea în numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt prin dragostea debordantă a inimii Mele. ”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu