joi, 13 februarie 2020

MESAJ (802) ACORDAT DE DOMNUL NOSTRU LUI WILLIAM COSTELLIA ÎN CASA LUI, LUNI, 3 FEBRUARIE 2020


WILLIAM: Văd Crucea Albă pe cer. Se deschide și văd Îngerii albi care vin prin Cruce și marșează spre mine în apartamentul meu. Sunt milioane de Îngeri care formează o gardă de onoare purtând scuturi, iar pe scuturi se află simbolul Francez al Monarhiei.
Isus vine prin Cruce. Este foarte chipeș și poartă o haină albă care arată Inima Lui Sacră, Inima Imaculată a Maicii Noastre și o altă inimă care este a mea. Isus vine la mine acasă și mă salută:
DOMNUL NOSTRU: „În Numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin. Fii pe pace, fiul Meu. ”
 „Îi salut pe toți copiii Mei frumoși de pe Pământ, în special pe cei care au fost credincioși Chemării Mele, chiar și în aceste momente întunecate. Te salut, fiul Meu scump, William, care ai trecut prin multe suferințe în ultimele două luni, dar fii în pace, fiul Meu mic, pentru că toate aceste încercări au câștigat multe inimi și li s-au acordat privilegii care nu li s-ar fi putut da în modul în care le-am gândit Eu.”
 „Astăzi am acordat favoruri speciale asupra anumitor suflete, astfel încât acestea să îndeplinească Voința Divină a Tatălui Meu și a ta. Sunt foarte mulțumit, fiul Meu, căci multe Haruri au fost deschise pentru ca Sfânta Mea Voință să fie făcută. Fiule, am dat indicații inimilor și acest lucru se va împlini. Sunt mulțumit."
 „Dragii Mei copii ai Australiei și ai lumii: Australia a primit o mare pedeapsă prin incendiile devastatoare care au distrus mult pământ, dar totuși nu multe vieți. Copiii care au murit, au fost mântuiți prin Mila Tatălui. Dar mulți oameni din Națiune nu Mi-au mulțumit - totuși Dumnezeu a fost milostiv, deoarece nu mulți au murit din cauza respingerii copiilor lui Dumnezeu, care ar fi trebuit să mulțumească lui Dumnezeu pentru Bunătatea Sa. Incendiile vor continua și oamenii se vor ruga mai mult. Un potop de apă va cădea asupra ținutului pentru a-și potoli setea.”
"Copiii Mei! Copiii Mei! Când vă veți întoarce către Dumnezeu Care așteaptă să vă ajute? Rugați-vă și cereți Tatălui Veșnic să vă ierte păcatele, atunci veți vedea cât de rapid va răspunde Tatăl Meu.”
„În ceea ce privește copiii lumii: încă o dată vă trimit un virus din Provincia China. Rugați-l pe Dumnezeu Tatăl să intervină, pentru că asta cere El - copiii Săi să caute Iertarea Sa.”
"Copiii Mei, pe măsură ce timpul înaintează lumea va fi pedepsită - acele țări care au comis fapte greșite  grave - și anume avorturi, eutanasie și căsătorii între persoane de același sex și multe crime oribile - vor fi pedepsite de Tatăl Meu, chiar înainte ca Anticristul, el însuși să se facă cunoscut lumii, pentru că Dumnezeu urmărește ca copiii Săi să devină conștienți încotro se îndreaptă. ”
 „Copiii mei, acesta este doar un singur virus care vă va contamina, dar mai există multe altele, pentru că în Grupurile de Putere se vor crea mai multe boli, astfel încât să poată controla pe toți oamenii lumii. Totuși, acest virus actual nu este cel care îi va supune pe mulți, deoarece există unul care vine acolo unde ei - inamicul - vor încerca să îi manipuleze pe toți, astfel încât să poată plasa Semnul Fiarei pe fiecare suflet și făcând aceasta, vor menține controlul asupra maselor. Dar să nu vă fie frică, pentru că vă cer să nu luați Semnul Fiarei deoarece mulți vor muri - și nu veți putea mânca sau cumpăra mâncare. Dar încredeți-vă în Mine, fiindcă toți cei care se roagă și se încred în Dumnezeu Cel Veșnic, nu vor avea de ce să se teamă, pentru că El va furniza mâncarea necesară pentru a vă păstra în siguranță și întregi. Nu vă temeți, copiii Mei iubiți, pentru că Dumnezeu va veghea asupra voastră. Rugați-vă Coronița Îndurării și Sfântul Rozariu.
 „Copiii Mei ar putea să se întrebe ce se întâmplă, deoarece Mesajele se vor împuțina, precum evenimentele sunt pe cale să se întâmple în lume, lucru care îi va face pe oameni să se gândească foarte serios, deoarece semnele sunt foarte aproape. Avertizările anterioare, dinaintea Marelui Avertisment, sunt foarte aproape și după cum veți observa, vor veni tot mai multe pedepse, iar mișcarea Antihristului este foarte aproape. "
 „Vulcanii vor erupe în Italia și Indonezia, iar un vulcan în Africa va izbucni foarte curând, provocând căderea a multă cenușă și întuneric, întrucât Antichristul se înfățișează ca Lider al oamenilor - iar în scurt timp se va face cunoscut în întreaga lume ca un om foarte inteligent, rezolvând probleme pentru Liderii țărilor. Războaiele din Orientul Mijlociu urmează să escaladeze foarte mult până când vor deveni foarte instabile și vor aduce cel de-al Treilea Război Mondial. "
 „Țineți-vă ochii și urechile deschise către țările din Orientul Mijlociu, deoarece războiul va escalada până când forțele musulmane vor face o mișcare spre Europa.
 „Rugați-vă, copii dulci, pentru că se apropie zilele când Biserica va deveni una, întrucât se depun toate eforturile pentru realizarea acestui lucru, iar Biserica va scoate la suprafață Cartea lui Lucifer, care va fi Cartea Roșie ce va avea rugăciunile divizării - chiar dacă va fi proclamată ca și Carte a Iluminării - pentru a aduce toate Religiile într-una singură." (nota blogerului: știm din MDM că va fi scoasă o carte roșie care va avea încrustat pe coperțile ei capul țapului)
 „Mișcarea Marii Britanii, departe de Europava aduce înainte o mare diviziune în țară și în cele ale  vecinilor săi. Irlanda și Țara Galilor se vor îndepărta, ceea ce va face ca Marea Britanie să fie mai slabă."
„Rugați-vă, dragi copii, pentru China, întrucât se vor face mișcări pentru a îndepărta libertatea din Hong Kong și se vor face mișcări pentru a prelua insula Taiwan, pentru a o aduce sub Regimul Chinez.”
 „Rugați-vă pentru America, pentru că dezbinarea va veni asupra acestei națiuni, deoarece inamicul este foarte puternic. Rugați-vă, dragi copii, pentru că Isus nu mai poate stăpâni numeroasele pedepse care vor cădea asupra-i . Rugați-vă pentru Mexic, întrucât tulburările civile vor ajunge la această Națiune, deoarece vulcanul va provoca multe decese. Rugați-vă pentru Argentina - o țară care și-a uitat moștenirea. Rugați-vă, dragi copii, pentru că sângele va curge până când copiii săi se vor întoarce către Mine. ”
 „Rugați-vă pentru Africa, pentru că aceste țări au cedat tentațiilor aspirațiilor lumii, pentru că au fost martorii lăcomiei Europei și Americii. Rugați-vă, dragi copii. Vă iubesc și urmăresc să vă întoarceți spre Mine, Mântuitorul Vostru iubitor. Vă iubesc."
„Astăzi, dragul Meu fiu, am ajuns să reiterez nevoia rugăciunilor deoarece omenirea se pierde în propriile dorințe, dar uită că Raiul există.”
 „Asta e tot ce vreau să spun, dar încă  îți voi spune doar un singur lucru, fiul Meu prețuit: continuă pe drumul pe care te-am așezat, deoarece calea ta se schimbă foarte repede și va continua să facă acest lucru, pentru că planurile se pregătesc astfel încât să te elibereze și să te pornească pe drumul ce duce spre întreaga omenire înainte de a veni marea Pedeapsă. Dar înainte de aceasta, Marele Semn va fi dat lumii, care va fi Îndurarea Divină a lui Dumnezeu. "
 „Înainte de a veni acest lucru, te voi duce în jurul lumii pentru a transmite Cuvântul Meu Sfânt încă o dată. Atunci voi trimite Marele Avertisment și în acest timp te voi duce în Rai, unde te voi schimba și te voi învăța Cuvintele pe care trebuie să le propovăduiești lumii înainte de a Mă întoarce. Atunci vei fi consolidat și vei fi primul care își va reprimi tinerețea. Fii pe pace, fiul Meu , pentru că sunt foarte mulțumit de ceea ce faci. Îți voi da toate Harurile de care ai nevoie pentru a împlini Voința Mea Divină. Îți voi vorbi acum în privat. ”
(Isus mi-a vorbit în particular)
 „Îți mulțumesc, dulcele Meu fiu. Foarte curând vei auzi de la Monarhul Francez, să pregătești calea pe care o vei parcurge. Există multe țări care vă vor deschide ușa. Am pus ușile deschise pentru călătoriile tale și vei fi întărit pentru a îndeplini fiecare pas. ”
 „Te iubesc, Îngerul Meu dulce al Iubirii Divine și te Binecuvântez: în Numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin - și îți mulțumesc pentru inima ta sinceră. Vei fi contactat de alți Mistici și Vizionari care așteaptă de mult timp să te poată întâlni. "
 „Filipine va deschide ușa foarte curând. Te iubesc și te binecuvântez: în numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin.
Al tău Isus Iubitor +++
WILLIAM: Isus M-a binecuvântat și apoi El plutește înapoi cu Îngerii. Inimile de pe pieptul Lui strălucesc foarte mult.
DOMNUL NOSTRU: „Te binecuvântez, fiul Meu: în numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin. (de trei ori) Rugați-vă/Roagă-te , fiul Meu, deoarece este foarte important. Vei auzi de Sfântul Părinte foarte curând. Roagă-te pentru el."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu