marți, 25 februarie 2020

Prezentarea lui Helmut Lungenschmid în Casa Lurdy, 5 Aprilie 2019. Notițele mele despre prezentare: (le-am primit de la un frate drag) - continuare, partea a 2-a


Îndurare și dreptate:
La sfârșitul timpurilor deja nu se va mai vorbi despre dreptate. Biserica modernă vorbește doar despre îndurare, despre iad nici nu mai amintește. Acest lucru este fals.
Isus i-a spus lui Helmut ca în prelegerile sale întotdeauna să spună adevărul, chiar dacă mulți nu vor să îl audă.
Pentru aceasta el va fi atacat.  
Preoții vor spune despre tine că ești un om mincinos și doar puțini vor fi prezenți la seminariile tale.  
Cât a fost pe lumea cealaltă, a văzut toate locurile și sălile unde va ține prelegeri și casa Lurdy.
Odată a fost în Dresda unde au participat doar 12 oameni la seminar.
El s-a plâns Maicii Sfinte. Atunci Isus s-a arătat și i-a spus: Chiar dacă un singur om se convertește, deja a meritat să se țină acea prelegere.
În Elveția a ținut trei seminarii. La primul au fost puțini, dar la 3-lea deja mai multe mii. Dar au fost și cazuri când nu s-a prezentat nimeni. Atunci Maica Sfântă i-a spus: nu trebuie să te plângi nici atunci” „Scutură-ți și praful de pe pantofi”.... (citat biblic)
Cu trei ani înainte, la seminarul ținut la granița cu Belgia nu s-a prezentat nimeni, deja a vrut să plece când s-a prezentat un om.
El a ținut cele două ore de prezentare doar pentru el. Acesta a recunoscut că este preot și că a venit numai să-l muștruluiască bine, dar la sfârșitul prezentării și-a schimbat părerea.
Cristos i-a mai spus că, cu scurt timp înainte de a Doua Lui Venire, va fi scos din câmpul muncii și va fi  folosit ca să țină prelegeri.
Atunci el s-a speriat că, dacă va avea familie, cu ce o va întreține. Dar Isus l-a liniștit, spunându-i că El le va purta atunci de grijă.

Sfârșitul primei părți a prelegerii. Se pot pune întrebări:
1.       Care este părerea dvs despre tatuaje?
Răspuns: acestea eliberează puteri demonice.
2.       V-a vorbit Măicuța Sfântă despre Marele Avertisment?
Răspuns: da, se va întâmpla – Măicuța sfântă a numit aceasta vederea sufletului și va fi cea mai mare minune din lume.
Helmut deja a trăit aceasta. În prezența lui Dumnezeu, vom experimenta toate evenimentele și păcatele vieții noastre. Fiecărei persoane cu vârsta peste 7 ani i se va derula toată viața de până atunci.
Este important să informăm oamenii despre aceasta ca să se poată pregăti. Pentru milioane și milioane de oameni care trăiesc înrădăcinați în păcate de moarte va fi foarte șocant.
Milioane și milioane vor muri datorită stării în care se află sufletul.
I s-a arătat lui că va avea un cumnat care va fi tâmplar și care va trebui să fabrice atâtea sicrie în acea localitate unde vor trăi că nu va prididi cu lucrul, așa mulți vor muri în timpul „vederii sufletului”.
Pentru aceia care se spovedesc sincer și regulat, această viziune a sufletului poate fi și o experiență plină de bucurie.
Dacă nu vor fi convertiri radicale după „vederea sufletului”, atunci mare parte a omenirii va cădea în iad, i-a spus Isus.
El nu a vrut să creadă, dar Isus i-a arătat acele păcate groaznice pe care omenirea le va săvârși.
3.Puterea uriașă a rozariului:
Are puterea de a alunga demonii. Biserica modernistă va șterge rozariul, vor spune că Dumnezeu este atât de îndurător încât nu mai este nevoie de această rugăciune. Le-a și reușit în mare parte, în multe locuri.

Fragment din cartea lui - Cer, Iad și Purgatoriu totuși există: volumul 2

1.       Pedepse apocaliptice: De ce există?
Acestea nu le trimite Dumnezeu, doar îi îngăduie lui satan să le înfătuiască.
Biserica modernistă deja nu mai crede nici în satan, nici în iad. Helmut a întrebat ce să facă dacă este implicat într-o dezbatere teologică.
Tu doar să spui rugăciunea CREZUL. A spus de trei ori Crezul și Isus, între timp, i-a explicat articolele de credință.
„Lucrările” bisericii moderniste:
- trimisul satanei, Anticristul, va sta pe tronul lui Petru.
- propovăduirea învățăturilor false: din ce în ce mai mulți vor propovădui și vor accepta învățăturile false: preoții, episcopii, cardinalii și credincioșii.
- pe tronul papal va fi un papă apostat. Acum 46 de ani i-a fost arătat lui în cer pe actualul papă Francisc.
EL ESTE PROFETUL FALS! Măicuța sfântă i l-a arătat lui pe profetul fals după ca a cerut de trei ori ca să-i fie arătat. I-au fost arătate următoarele lucruri:  Profetul fals nu va purta toiagul păstoresc original, ci un toiag vrăjitoresc care e făcut după un toiag vrăjitoresc, special pentru el.

Maica sfântă i-a arătat lui circumstanțele alegerii papale:
- A auzit dezbateri gălăgioase după ce l-au les, episcopii au dezbătut despre ce fel de pantofi să încalțe Francisc, roșii sau negri. Episcopii masoni au ales să fie negri spunând: să vadă lumea cât de smerit e papa. Dar aceasta nu este adevărat; pe de o parte este fățărnicie, de altă parte culoarea roșie simbolizează urmarea lui Cristos în martiriu.  De asemenea, el a îmbrăcat o altă mantie decât cea obișnuită a papilor, pe aceasta Francisc a aruncat-o într-un colț.

A purtat și poartă o cruce falsă:  două antebrațe în formă de X (simbol masonic) ce țin un miel.

Când el a ieșit pe balcon ca să salute credincioșii a spus „bună seara”  în loc de „Lăudat sa fie Isus Cristos” și a arătat semnul lui satan - degetul mare și mic înainte (acesta un corn, salut masonic). I-a fost arătat lui Helmut că atunci când papa a apărut, în colțul drept sătea satan. Când l-au fotografiat pe papă, s-a văzut și umbra și pe capul umbrei erau 2 coarne. Această poză a fost prezentată la toată sala.
 Acest profet fals va introduce din ce în ce mai multe învățături false. Dar pentru a face aceasta,
trebuiau îndepărtați vechii episcopi și cardinali conservatori. În zilele noastre, aceasta s-a și întâmplat. ASTĂZI ÎN CONGREGAȚIILE DOCTRINALE NU MAI EXISTĂ NICI MĂCAR UN EPISCOP CONSERVATOR.  Cei mai mulți cred în religii false cum ar fi budismul sau nu cred în nimic. Și așa va fi până la A DOUA VENIRE A LUI CRISTOS.

În 2015, pentru întâlnirea tineretului mondial la Buenos Aires a fost pregătită o cruce nouă, falsă și pe aceasta a prezentat-o.
Pe episcopul satanist din Manila l-a rugat să confecționeze această cruce. În aceasta au introdus meșteșugit un șarpe. Francisc a sărutat această cruce cu șarpele. Această poză a fost prezentată în toată sala, am văzut-o.

Măicuța sfântă mi-a arătat o scenă în care papamobilul lui Francisc a mers roată și a sărutat un copil. În Helmut atunci s-a născut îndoiala căci așa i s-a părut, că este un bătrânel bun.
Isus a spus: aceasta este o smerenie înșelătoare, jucată (n.t. ca un actor) ca să inducă pe credincioși în eroare.  A mai spus și aceasta: că el va veni din rândul iezuiților. Scopul lui satan este ca el (șarpele) să fie pe cruce și el să fie cinstit ca Cristos.
Semnul lui satan, 666, nu trebuie luat. Acesta este un cip implantabil și va funcționa ca un cod de bare.
În liniile negre este încorporat numărul 666, acesta va fi introdus în cip.
Deja mulți l-au acceptat. De exemplu, la Târgul Tehnic de la Hanovra care a ținut o săptămână, a fost oferit gratis celor care l-au cerut. Oamenii au stat la rând pentru aceasta. Atât sunt de înșelați.

Cel care va accepta cipul pentru sine pe mână sau pe frunte (semnul satanei) va pieri. Va ajunge în iad.
Semnul 666, de exemplu, se află pe haina de liturghie a lui Francisc , la fel ca și semnul google –culorile roșu, galben și verde. Pe internet, semnul google-lui: (sunt desenate 3 bucăți de 6 sau 666) care sunt despărțite de 3 culori: roșu, verde și galben.

Mediile oficiale susțin că sunt teorii ale conspirației. Deși OAMENII TREBUIE LUMINAȚI!
Protecție: spovedanie deasă, sfânta liturghie și rugăciunea rozariului.
Acei care se postează OFICIAL alături de Cristos, vor primi o protecție deosebită.

- Este foarte importantă transmiterea credinței", - a spus Maica sfântă. Cine nu face aceasta săvârșește păcatul omisiunii. Ajunge chiar și o singură poruncă să fie încălcată pentru ca cineva să ajungă în iad. 


Un comentariu: