marți, 14 februarie 2017

Christian Schmaranzer despre Marele Avertisment

Scriitoarea, cea prin care sunt transmise mesajele “Marelui Avertisment”, spune că nu ea le-a conceput, sau inventat, ci le-a primit de la Isus, în parte de la Dumnezeu Tatăl, respectiv de la Sfânta Fecioară Maria – ca cineva care înainte de această întâmplare a fost agnostică. Asta înseamnă că, înainte, ea considera că Dumnezeu poate există, poate nu şi avea cunoştinţe foarte superficiale legate de credinţă. Deoarece până acum nu dispune de acele cunoștințe pe baza cărora ar putea furniza explicaţii teologice, a fost atenţionată de mai multe ori în aceste mesaje, să nu furnizeze nici un fel de explicaţii în ceea ce priveşte aceste mesaje.
Cu toate acestea, există dispute în ceea ce priveşte veridicitatea mesajelor din diferite puncte de vedere – pro sau contra. Şi eu mă confrunt mereu cu diferite atitudini vis-a-vis de mesajele “Marelui Avertisment”, respectiv cu acele întrebări care mi se pun în legătură cu acest subiect.  Mă ocup intensiv cu aceste mesaje, chiar şi acum, cu întregul material, şi sunt convins de veridicitatea acestor mesaje.
În cele ce urmează voi enumera cele mai importante argumente cu privire la poziția mea – din cauza îngrădirii spaţiului nu le voi prezenta pe toate - ca prin asta să îndeplinesc acel îndemn al bibliei, care spune: “Nu dispreţuiţi prorociile. Ci cercetaţi toate lucrurile şi păstraţi ce este bun!”(1 Tes. 5,19-21). Următoarele mele expuneri le scriu ca şi teolog, centrul de greutate al activităţii mele s-a axat din anul 1994, pe cercetarea mesajelor şi a apariţiilor. Cunosc nenumărate apariţii şi mesaje şi prin acestea am devenit dintr-un evanghelic liberalist libercugetător, într-un catolic fidel bisericii. I-am cunoscut personal pe unii vizionari ai acestor tipuri de apariții și mesaje, am avut posibiliatea de a le organiza turnee de conferințe în care i-am însoțit și îi mai însoțesc și acum. Mulțumită preocupării mele legate de apariții și mesaje studiez continuu învăţăturile Bibliei, învăţăturile şi deciziile Bisericii, respectiv  apariţiile şi mesajele primite de către diferite persoane, pe care le compar între ele.
M-am străduit întotdeauna şi mă străduiesc şi astăzi să corespund apelului de mai sus: “Nu dispreţuiţi prorociile. Ci cercetaţi toate lucrurile şi păstraţi ce este bun!”
Am citit de mai multe ori fiecare frază a mesajelor “Marelui Avertisment” şi am verificat dacă vine sau nu în contradicție cu Biblia sau cu învățăturile Bisericii sau cu alte mesaje cerești.
Nu vreau să induc în eroare pe nimeni prin aprecierea eronată a acestor mesaje.  Se întâmplă asta în domeniul apariţiilor şi mesajelor atunci când se declară ca fiind adevărat un lucru, fapt ce nu corespunde realității. Pe de altă parte oamenii pot fi induşi în eroare şi atunci când susţinem că un lucru nu este adevărat, dar care în realitate este  veridic. Aşadar, nici aprecierea temeinică a mesajelor profetice și nici contrazicerea pripită nu ne apără de posibilitatea de a-i induce în eroare pe oameni. Prin urmare, nu putem evita să le cercetăm potrivit îndemnului Bibliei.
Prima cerinţă este să trăim în harul lui Dumnezeu în rugăciune şi cu rugăciune, ca întotdeauna să fim dispuși, ca atunci când este nevoie să ne schimbăm părerea şi cu inimă sinceră să Îi cerem Tatălui, lui Isus Cristos şi Duhului Sfânt să ne ajute şi să ne dăruiască harul de a discerne falsul de adevăr.
Dacă din start atitudinea noastră este negativă faţă de mesajele “Marelui Avertisment”, dacă în aceste mesaje căutăm lucruri care să ne întărească în această atitudine negativă, atunci vom şi găsi asmenea lucruri, care să poată fi folosite în acest scop. Dar asta este la fel şi în cazul Bibliei – în orice caz, printr-o asemenea procedură, am fi nedrepţi vis-à-vis de Biblie şi Adevăr. Este la fel şi în cazul mesajelor “Marelui Avertisment”. 
Mai trebuie să îndeplinim o ultimă cerință: În afară de faptul că ne preocupăm temeinic de mesajele date, prin timpul adecvat oferit atât rugăciunii cât şi mesajelor, este necesar să le citim nu doar cu raţiunea ci şi cu inima şi între timp să rămânem corecți potrivit îndrumărilor Apostolului Pavel care spunea în scrisoarea către romani: “Nu fiţi înţelepţi în ochii voştri”... nu tindeți prea sus, rămâneţi smeriţi. Nu vă considerați înţelepţi! Asta e valabil și la studierea Bibliei şi la studierea mesajelor cereşti, însă acum acest fapt nu poate fi expus mai pe larg, aici.


 Argumente pentru care eu consider mesajele ”Marelui Avertisment” ca fiind veridice
Ca prim argument aș aminti că, drept urmare a influenței mesajelor ”Marelui Avertisment”, în diferite țări, au avut loc convertiri ale oamenilor vorbitori ai diferitelor limbi și se convertesc în continuare și azi. Asta însemnă că au găsit o asemenea credinţă vie, pe care n-au cunoscut-o înainte, care le dă forţa necesară de a începe să se roage, sau să se roage mai mult, şi se întorc pentru prima dată, sau din nou, către Biserică. Dacă sunt catolici revin la sacremente, iar creştinii lâncezi devin practicanţi zeloşi. Cunosc personal asemenea cazuri, iar mărturiile pot fi citite pe siteul acestor mesaje.
Potrivit mesajelor de la Fatima, recunoscute și de Biserică, prin rugăciune şi jertfe se poate ajunge ca suflete care se îndrepată către iad, să se salveze. Exact asta fac mii de oameni, ca urmare a influenței mesajelor ”Marelui Avertisment” (mai ales prin rugăciunea zilnică a Cruciadei). Dintre aceştia, mulţi nu au făcut asta înainte, sau nu în asemenea măsură, sau nu atât de perseverent ca şi acum. Prin aceste așa-numite “roade bune” văd eu cea mai importantă dovadă a veridicităţii acestor mesaje.
Ținând cont de această corelare și luând în considerare, în același timp, perspectiva cum că aceste mesaje ar veni de la satana şi că binele cuprins în ele slujește ţelului de a nu observa sorgintea de la cel rău, spun următoarele: Asta nu este posibil, deoarece în acest caz, adversarul lui Dumnezeu, care este inteligent, nu ar observa că de aproape doi ani adună încontinuu suflete pentru rai, şi astfel se lipseşte el de ele; şi că oamenii se îndreaptă către o credinţă fidelă Bisericii, către o viaţă de rugăciune, către sacramente, iar prin mesaje şi Maria este inclusă în viaţa de credinţă; că îşi descoperă propriile uneltiri; că ne fereşte de el însuşi şi lucrează pentru ţelurile divine? Prin asta, adeversarul nu ar fi obținut nimic în propriile interese! Mulţi gândesc că în spijinul ideii provenienţei mesajelor de la cel rău, stă faptul că din cauza chestiunii veridicităţii, se ajunge în parte la confuzie, sau chiar la divizare între credincioşi.  Acest argument  nu stă în picioare, în a judeca dacă mesajele au sau nu proveniență divină, deoarece  nu dovedeşte provenienţa de la diavol, fapt valabil și în cazul profeţilor biblici, activităţii lui Isus de acum 2000 de ani, respectiv în cazul tututror apariţiilor. (De exemplu, în cazul aparițiilor de la Medugorje – veridice după părerea mea- pe de o parte este vizitat de episcopi, pe de alta episcopul locului este împotrivă).
Veridicitatea acestui mesaj este dovedită și de spiritualitatea de netăgăduit a lui Dumnezeu și de conținutul Cruciadei de Rugăciuni despre care am pomenit deja. (Din punctul meu de vedere acestea nu pot fi luate drept creație omenească cu atât mai puțin drept creație diabolică.
Mai vine, în mod deosebit, în spijinul veridicităţii mesajelor faptul că multe dintre evenimentele prezise dinainte au avut loc,  ca de exemplu catastrofe naturale, de exemplu inundația din sudul Franţei care avut loc în 2011. (A fost prezisă în mesajul din 5 mai 2011, pentru vara anului 2011 și s-a întâmplat cu 6 săptămâni după terminarea verii, fiind legată de starea vremii din bazinul Mării Mediterane - guvernul Franţei a contabilizat-o ca şi catastrofă naturală.) Tot aşa a fost prezisă şi intriga din interiorul Bisericii îndreptată către papa Benedict al XVI-lea (vezi mesajul din 26 noiembrie), criza financiară (17 aprilie 2011), care prin criza Euro s-a şi întâmplat, respectiv şi un mare atac împotriva acestor mesaje, din partea credincioşilor, a unora care cred în alte mesaje. Multe dintre persoanele sfinţite lui Dumnezeu (preoţi, episcopi), atacă de asemenea aceste mesaje, aspect asupra căruia ne atenţionează mesajul din 5 iunie 2012.
Potrivit mesajelor “Marelui Avertisment”, putem să ne mai aşteptăm la împlinirea multor evenimente. Acestea sunt semne, care stau mărturie despre provenienţa supranaturală a mesajelor. Alte mesaje sau apariții au avut alte semne (de ex. vindecări, minuni ale soarelui, parfumuri, etc.)
Conform priceperii mele, şi acest argument sprijină veridicitatea mesajelor şi anume că mulţi cititori recunosc că în timpul lecturării mesajelor simt Milostivirea şi iubirea lui Dumnezeu cum îi întărește și îi consolează într-o mare măsură, oferindu-le hrană sufletească. Asta experimentez şi eu şi asta aud şi de la alţii.
Vom găsi mărturii şi în comentariile din siteul mai sus amintit. Acest efect întăritor şi edificator al mesajelor “Marelui Avertisment” este în mod deosebit demn de luat în considerare, deoarece ele ne pregătesc în primul rând pentru cea De-a Doua Venire a lui Isus şi pentru evenemintele de dinainte, incluzând şi strâmtorarea apocaliptică, precum şi vremurile de mizerie cum nu au mai fost şi nici nu vor mai fi, prezise de Isus. Cu toate că  mesajele “Marelui Avertisment” explică aceste evenimente dureroase, care au fost deja vestite de Biblie, mulţi oameni dau mărturie despre faptul că aceste mesaje nu îi înspăimântă şi nu îi întristează, ci mai degrabă îi întăresc în credinţă şi se simt din nou motivați, iar în asta văd din nou o dovadă a veridicităţii mesajelor.  Fireşte că sunt şi dintre aceia pe care aceste mesaje îi înspăimântă şi îi neliniştesc. Dar nu văd asta ca fiind un  contraargument faţă de veridicitatea mesajelor din următoarele motive.  Potrivit Bisericii, și ultima carte a Bibliei, Apocalipsa, a fost scrisă la inspiraţia Sfântului Duh şi învaţă adevărul la fel ca şi celelalte cărţi ale Bibliei, totuși în cei care nu le înţeleg şi nu le acceptă potrvit interpretării lui Dumnezeu, provoacă nelinişte şi teamă, în acelaş timp pe alţii, care le înțeleg şi le acceptă în spiritualitatea divină, îi întăreşte în credinţă şi îi pregăteşte pentru această perioadă decisivă din istoria omenirii.
Mergând mai departe, mesajul “Marelui Avertisment” este un izvor nesecat de înţelepciune divină, adevăr şi învăţătură. Corespunde în totalitate cu învăţăturile Bibliei, cu învăţăturile Bisericii, respectiv şi cu afirmațiile  despre care vorbesc alte mesaje cereşti contemporane.
Chiar dacă mesajul “Marelui Avertismet” explică mai  profund  câte un anumit lucru, prezentându-l exhaustiv sau raportându-l la situația prezentă, aceste descrieri amănunţite, nici așa nu contravin Sfintei Scripturi, sau învăţăturilor Bisercii sau a altor mesaje contemporane adevărate.
După mine, mai vine în spijinul mesajelor şi contează ca argument faptul că, face cunoscut tuturor oamenilor, fără excepție, Învățăturile Bibliei și ale Bisericii, pe de o parte cu o mare iubire, pe de alta în mod clar și totuși fără  prescurtări. Aşadar, la fel ca în cazul profeţilor biblici, nu se raportează la faptul că mesajele se ascultă sau nu cu plăcere. Mesajele susțin cu stricteţe faptul că Adevărul nu s-a schimbat şi nici nu se va schimba nici în timpurile noastre, chiar dacă noi credem acum că multe lucruri le cunoaştem mai bine decât înainte, ca de exemplu, în anumite locuri, învăţăturile despre porunci sunt acum altfel explicate față de cum erau în trecut, unele păcate nu mai sunt considerate grave, respectiv se evită proclamarea unor adevăruri de crdinţă care ar provoca o neplăcere în spiritualitatea acestui timp.
Mesajele “Marelui Avertisment” vorbesc şi despre aceste lucruri.
În continuare, după mine ar fi imposibil, ca un om să poată născoci timp de doi ani, asemenea mesaje profunde şi rugăciuni care au un atât de mare efect de hrănire spirituală.

În fine: după ce m-am preocupat temeinic, consacrând mult timp – inclusiv pe internet – cu scrieri, conferinţe, sau întrebări, în cadrul cărora, s-a luat poziţie împotriva acestor mesaje de avertizare, am ajuns la următoarele concluzii: Deseori, mesajele sunt atacate doar în general, fără o fundamentare concretă, nu sunt aduse argumente concrete și astfel, după o cercetare precisă, sub nici o formă nu pot fi numite adecvate, sau acceptabile.
În cele ce urmează aş dori să prezint câteva exemple în acest sens, pentru a veni în sprijinul afirmaţiilor mele. Desigur, în cadrul acestui articol, nu este loc decât pentru câteva dintre ele.
Unul dintre argumentele aduse împotriva mesajelor “Marelui Avertisment”, este că se vorbește despre mai multe Biserici, în timp ce Biserica Catolică învaţă că există doar două, şi anume cea Catolică şi cea Ortodoxă, în realitate restul necontând ca şi Biserici, ci doar comunităţi creştine. Întrucât Isus, într-un mesaj veridic nu ar învăţă despre altă Biserică, decât cea Catolică, aceste mesaje nu ar putea fi decât false.
Legat de acest subiect în mesajul al 92-lea din 23 mai 2011 Isus spune următoarele: …aceste mesaje au fost date lumii…, pentru ca toţi să se salveze… incluzându-i şi pe aceia, care-L urmează pe Dumnezeu pe căi diferite. Oamenii, în special catolicii, se vor simți încurcați că nu îi voi avantaja faţă de alţi copiii ai Mei de religii diferite. Am ales să prezint astfel cuvintele Mele, ca toată lumea să le audă, nu doar cei câțiva aleşi…. Deşi înţelegeţi că adevărul nu s-a scimbat nicodată,... să ştiţi,… că trebuie să extind iubirea Mea asupra tuturor copiilor lui Dumnezeu”. (Notă: trebuie să fac înţelese cuvintele Mele pentru toată lumea).
Asta înseamnă că Isus, în aceste mesaje, nu foloseşte termeni specifici catolici, ci un stil general de vorbire, în care se pot găsi şi termeni ca “ Biserica Evanghelică” sau “Biserica Baptistă”- care sunt uzitate la fel şi de dicţionare, respectiv site-ul Wikipedia.
A mai fost criticat faptul că în mesajele “Marelui Avertisment” este vorba şi despre Isus care suferă şi astăzi, chiar mai mult decât la crucificare, ceea ce este imposibil deoarece El este acum în Rai, unde nu mai există suferinţă. Ca şi contraargument eu spun: Sfânta Margarita de Alacoque, ale cărei revelaţii mistice au fost recunoscute de Biserică şi de la care provine cultul Preasfintei Inimi a lui Isus și devoțiunea Primei vineri din lună dedicate Inimii Preasfinte, în scrierea celei de-a 3-a viziuni despre Inima lui Isus, din 1647, de sărbătoarea Trupului lui Cristos, scrie: ”Isus mi-a dezvăluit, ... iubirea nemărginită pe care o are pentru oameni, … de la care nu a primit decât ingratitudine și negare, şi a spus: Asta Mă îndurerează mult mai tare, decât orice am suferit în timpul pătimirii Mele.”
Un alt argument împotriva autenticităţii mesajelor este că niciunul dintre profeţii Bibliei nu au rămas anonimi, în schimb, profeta acestor mesaje nu îşi dă nici numele şi nici adresa.
Motivul principal este că ea, până în anul 2009, când cerul a intervenit în viaţa ei într-un mod neobişnuit, a fost agnostică şi nu a fost preocupată de religie. A avut parte doar de putină pregătire şi cunoştinţe religioase.
De aceea anonimatul o protejează de capcanele ridicate de adversarii ei care au mult mai multă pregătire religioasă. Faţă de Isus, ea nu se ridică la nivelul acestei sarcini. (Vezi mesajul al 490-lea din 13.07.2012). În mesaje ea a fost rugată de mai multe ori să nu argumenteze conţinutul mesajelor și să nu le apere, tocmai din cauza pregătirii ei precare.
Totodată, fiind mamă a 4 copii şi femeie de afaceri, care pe lângă acestea a primit și o misiune apostolică de nivel mondial, dacă ar trebui să iasă din anonimat asta i-ar depăşi atât puterea cât şi timpul.  Dacă şi-ar descoperi identitatea, atunci probabil foarte mulţi oameni de pretutindeni, s-ar îndrepta către ea cu diferite întrebări. (Limba maternă a profetei este engleza, prima limbă din lume). Probabil mulţi ar şi vizita-o, aşa cum ştim din cazul altor vizionari.
Din acest motiv, pentru mine este pe deplin de înţeles, anonimatul vizionarei. A declara drept false aceste mesaje doar din cauza acestui anonimat, ar fi o concluzionare nici logică şi nici teologică veridică. Mesajele din Medugorje nu vorbesc despre A Doua Venire a lui Isus, prin urmare dacă mesajele “Marelui Avertisment” vorbesc despre asta, atunci trebuie să fie false. Fireşte că şi această concluzie este incorectă, întrucât nu toate subiectele sunt atinse în fiecare viziune. Aşa este de exemplu, dogma că Maria este Corăscumpărătoare, cerută în baza apariţiilor de la Amsterdam, recunoscute și de Biserică, nu este pomenită în apariţiile de la Medjugorje.
Alt argument adus împotriva mesajelor Avertismentului este că propovăduieşte învăţăturile Milenarismului, care au fost respinse de Biserică, respectiv despre Domnia lui Isus pe Pământ timp de 1000 de ani, cuprinsă într-un capitol al Apocalipsei lui Ioan.
După studierea temeinică a materialului, se poate totuși stabili că, deşi Biserica respinge ideea că în timpul istoric firesc, înainte de revenirea lui Isus şi judecata finală ce urmează acestei reveniri, ar putea avea loc o împărăţie de pace religioasă sau politică (vezi paragraful 676 din catechismul catholic), lasă în schimb deschisă înrebarea, că înainte de judecata finală odată cu sfârşitul lumii, ar putea avea loc a Doua Venire a lui Isus, care ar fi urmată de o eră de pace pe pământ. Tot de asta se leagă şi decretul din 19.07.1944.  În paragraful 676 din catechismul catolic se poate citi: Această înşelăciune îndreptată împotriva lui Cristos, întotdeauna începe să prindă contur în lume atunci când, vor să dea impresia, că speranţa mântuirii se înfăptuieşte în cadrul istoriei omenirii (o eră de pace desăvârşită), care s-ar putea înfăptui numai după perioada istorică, în urma judecăţii finale. Biserica a respins sub numele de Milenarism, aceste imagini false despre viitoarea împărăţie, în pofida procedurilor moderate.
Întrebarea este: Ce se poate spune despre sistemul milenarismului moderat (Chiliasmus), care ne înavaţă că Domnul, Cristos, Va reveni pe Pământ într-un mod vizibil încă înainte de judecata de pe urmă – care va fi precedată, sau poate nu, de învierea a nenumăraţi oamneni drepţi – ca să domnească. Răspunsul, care a fost întărit şi de papă în 20 iulie 1944, este: sistemul Chiliasmul moderat nu poate fi învăţat cu convingere.
Din acest text se poate vedea: în mesaje nu este vorba despre ceea ce Biserica respinge sub numele de Milenarism sau Chiliasmus (o eră relgioasă sau politică de pace în cadrul istoriei fireşti a omenirii, înainte de  revenirea lui Isus și de judecata finală).
În schimb, ceea ce ne spun mesajele “Marelui Avertisment” şi alte mesaje profetice ale timpurilor noastre, este că noi trăim acum timpurile din urmă şi că Isus Cristos, aşa cum a fost profeţit şi în Matei 24, 29-31, va veni pe norii cerului şi va ține judecata, însă asta nu înseamnă sfârşitul lumii, ci înseamnă că vor rămâne pe pământ doar cei care vor să trăiască cu Isus, sub domnia Lui. Aceștia vor trăi era de pace de o mie de ani.
Asta corespunde şi Revelaţiei lui Ioan, care propovăduieşte, că încă înainte de sfârşitul lumii, va avea loc o eră de pace pe Pământ, când, după judecata timpurilor din urmă, Isus Cristos, ca Mesia, va domni ca Împărat al Păcii împreună cu martirii şi credincioşii fideli, iar satana nu va mai putea înşela neamurile: Ioan Apoc. 20,1-5 “Atunci am văzut pogorându-se din cer un înger, care ţinea în mână cheia Adâncului şi un lanţ mare.  El a pus mâna pe balaur, pe şarpele cel vechi, care este diavolul şi satana şi l-a legat pentru o mie de ani. L-a aruncat în adânc, l-a închis acolo şi a pecetluit intrarea deasupra lui, ca să nu mai înşele neamurile, până se vor împlini cei o mie de ani. După aceea, trebuie să fie dezlegat pentru puţină vreme. Şi am văzut nişte scaune de domnie; şi celor ce au şezut pe ele li s-a dat judecata. Şi am văzut sufletele celor ce li se tăiase capul din pricina mărturiei lui Isus şi din pricina Cuvântului lui Dumnezeu şi a celor ce nu se închinaseră fiarei şi icoanei ei şi nu primiseră semnul ei pe frunte şi pe mână. Ei au înviat şi au împărăţit cu Cristos o mie de ani. Ceilaţi morţi nu au înviat până nu s-au sfârşit cei o mie de ani. Aceasta este întâia înviere.”
Despre acest capitol 20 din Apocalipsă, Biserica catolică nu a spus niciodată că ar fi fals. Dacă sunt mesaje profetice care susţin acelaşi lucru, ca şi partea aceasta din Biblie, atunci din punct de vedere bisericesc cu siguranţă nu pot fi catalogate aceste mesaje ca fiind concepţii greşite.
Aş aminti un ultim argument, cel mai uzitat în ceea ce priveşte  “Marele Avertisment” și anume că mesajele ne sfătuiesc să ne îngrijim de un anumit stoc de bunuri materiale (hrană şi aletele de acest gen), care să fie suficient pentru câteva săptămâni. Mulţi afirmă că într-un mesaj adevărat, nu am fi chemaţi să ne asigurăm cu asemenea bunuri lumeşti.
În legătură cu asta să ne gândim că mesajele despre “Marele Avertisment” vorbesc despre Cea de-a Doua Venire a Lui Isus şi despre evenimentele premergătoare ei, când potrivit cuvintelor lui Isus scrise în Evangelia lui Matei 24,21, va fi o mare strâmtorare, cum n-a mai fost până acum şi nici nu va mai fi. Pentru acest caz extrem, se recomandă pe lângă pregătirea sufletească şi anumite măsuri de precauţie lumeşti.
În Biblie vom găsi pilde în care Dumnezeu, cu privire la întâmplările extreme ce vor urma, a dispus ca oamenii să întreprindă şi pregătiri pământeşti: de exemplu în Facerea 6,21 l-a instruit pe Noe, să ducă în arcă un anumit stoc de hrană, iar în Facerea 41, 35-36 Dumnezeu a transmis faraonului din Egipt, prin intermediul unui vis şi a lui Iosif care a interpretat visul, ca să strângă grâne în cei şapte ani bogaţi, pentru următorii şapte ani de foamete.
Văzând aceste fapte biblice, cum am putea argumenta împotriva mesajelor, în care am primit sfatul de a asigura anumite rezerve materiale din cauza evenimentelor extrme ce vor veni, rezervă care nu este mai mare, decât stocul recomandat, sau chiar cerut  fiecărui cetăţean, prin protecţia civilă, organul de stat responsabil cu acest lucru?
Cunosc încă multe argumente, care vor să dovedească că mesajele de avertizare conţin greşeli, şi de aceea sub nici o formă nu pot fi considerate ca fiind  adevărate.  La fel ca şi în cazul argumentelor mai sus amintite, se poate demonstra că și aceste argumente nu sunt adecvate şi corecte. Studiind în amănunt toate cazurile,  contraargumentele mesajelor “Marelui Avertisment” s-au dovdit a fi fundamentate sau pe o informaţie greşită, sau pe o interpretare eronată. În diferitele cazuri sunt eronat interpretate sau atenţionările, sau învăţătura Bisericii şi a Bibliei, sau alte mesaje cereşti contemporane, aşa cum am amintit mai sus un caz concret. Dintre toate atacurile îndreptate împotriva veridicităţii mesajelor “Marelui Avertisment”, nu am găsit încă nici unul care ar fi acceptabil, care s-ar dovedi în fine a fi nimerit.
2012 septembrie, Mag. theol. Christian Schmaranzer, A 4824, Gossau

Sursa:

sursa: profetieavertisment.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu