joi, 2 februarie 2017

Să ne rugăm!!!

cateva date interesante 1517-Revolutia lui Luther , 1717 infiintarea lojii masonice londoneze, 1917 - Revolutia bolsevica, 2017- ....de citit in scurtul material


Să ne rugăm!!!
Paul Jakobius scrie  la pagina 190 din cartea sa intitulată “Ultima bătălie între lumină şi întuneric” următoarele:
1517: DEPĂRTARE DE ROMA (JOS ROMA  n. tr.)  – SOLA SCRIPTURA (Doar Biblia! – Reforma lui Luther în Germania)
1717: DEPĂRTARE DE  BIBLIE (JOS BIBLIA – n.tr)– DOAR RAŢIUNEA! (Începutul Iluminismului, înfiinţarea marii loje londoneze)
1917: DEPĂRTAREa DE DUMNEZEU (JOS DUMNEZEU – n.tr.)– DOAR MATERIA! (Revoluţia bolşevică, accederea la putere a comuniştilor marxişti în Rusia)
2017: ÎNFIINŢAREA UNEI BISERICI ECUMENICE PRIN UNIREA TUTUROR CREŞTINILOR (…)
Să ne rugăm!!!!
Uluitor de ce este în stare satana şi-i poate folosi şi pe oameni în scopul atâtui rău!!! Se poate observa cum i-a îndepărtat pe oameni de la Biserica înfiinţată de Cristos, pas cu pas. Întâi de la Stâncă, apoi de la Cuvântul lui Dumnezeu, apoi de la însuşi Dumnezeu şi în fine de la credinţă. Însă Sfântul Apostol Petru a scris: Fiţi treji, privegheaţi. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită, Căruia staţi împotrivă, tari în credinţă… (1P 5, 8-9), iar Isus a  spus: Cel care nu crede, se osândeşte.” Prăbuşirea omenirii este aproape. Dar ultimul cuvânt este a lui Dumnezeu. Indiferent cât de mult se străduieşte satana, el este veşnicul perdant şi poate face DOAR ATÂT cât îi permite Dumnezeu, ca El să scoată binele şi din rău. La sfârşit Inima Neprihănită a Mamei nostre Cereşti va triumfa, iar triumful ei nu este altceva decât Sfântul Ei Fiu şi triumful Sfintei Euharistii. Aceasta va fi era de pace de o mie de ani, când satana va fi legat pentru o mie de ani.
Mărire lui Dumnezeu în vecii vecilor!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu