vineri, 22 septembrie 2017

Consacrând Picăturile de Sânge pe care Domnul nostru le-a pierdut pe drumul Calvarului - Scrisoare adevărată a Domnului nostru Isus Cristos

Consâcrand Picăturile de Sânge pe care Domnul nostru le-a pierdut pe drumul Calvarului - Copie a unei scrisori de rugăciune găsită în Sfântul Mormânt al Domnului nostru Isus Cristos în Ierusalim, păstrată într-o cutie de argint de Sfinţia Sa şi de Împăraţii şi Împărătesele religiei creştine.
Sfânta Elisabeta, regina Ungariei, împreună cu Sfânta Matilda şi Sfânta Brigitta, dorind să cunoască mai mult despre Patima lui Isus Cristos, au oferit rugăciuni arzătoare şi speciale, datorită cărora Domnul nostru Isus Cristos le-a apărut şi le-a vorbit în următoarea manieră:
"M-am coborât din Ceruri pe Pământ pentru a vă converti. În timpurile vechi, oamenii erau religioşi, iar recolta lor era abundentă; în prezent, dimpotrivă, este săracă.
Dacă doriţi să culegeţi o recoltă bogată trebuie să nu lucraţi Duminica, pentru că Duminica trebuie să mergeţi la Biserică şi să-L rugaţi pe Dumnezeu să vă ierte păcatele. El v-a dăruit 6 zile în care să lucraţi şi una pentru odihnă, devoţiune, să vă oferiţi ajutorul celor săraci şi să asistaţi Biserica.
Acei oameni care murmură împotriva Religiei Mele şi aruncă ofense acestei Sfinte Scrisori, vor fi uitaţi de Mine.
Iar dimpotrivă, acei oameni care vor purta o copie a acestei scrisori cu ei, vor fi liberi de moarte prin înecare sau moarte subită. Ei vor fi liberi de toate bolile contagiose şi de fulgere; ei nu vor muri fără Spovadă, vor fi eliberaţi de duşmanii lor şi de mâna autorităţii nedrepte, şi de către defăimătorii lor şi martorii falşi.
Femeile în pericol la naşterea copilului, dacă vor păstra această Rugăciune cu ele, vor depăşi imediat dificultatea. În casele în care această Rugăciune este păstrată, niciun lucru rău nu se va întâmpla: şi cu 40 de zile înainte de moartea unei persoane care are această Rugăciune cu el sau ea, Binecuvântata Fecioară îi va apărea lui sau ei. Aceasta a spus-o Sfântul Gregorius.
Către toţi credincioşii care vor recita timp de 3 ani în fiecare zi, 2 Tatăl nostru, 2 Mărire Tatălui si 2 Bucură-te Marie, în onoarea picăturilor de sânge pe care le-am pierdut, eu le voi acorda următoarele haruri:
1.Indulgenţă plenară şi izbăvirea păcatelor.
2.Veţi fi liberi de durerile Purgatoriului.
3.Dacă veţi muri înainte să completaţi cei 3 ani, va fi la fel ca şi cum i-aţi fi completat.
4 Va fi la moartea voastră la fel ca şi cum v-aţi fi vărsat tot sângele pentru Sfânta Credinţă.
5. Voi coboră din Cer pentru a vă lua sufletul şi pe cel al rudelor voastre, până la a 4-a generaţie.
Faceţi cunoscut că numarul soldaţilor înarmaţi era 150; cei care m-au târât cât am fost legat au fost 23. Executorii dreptăţii au fost 83; loviturile primite pe Capul Meu au fost 150; cele în stomacul meu 108, loviturile în umerii mei 80. Am fost condus, legat cu corzi de păr de 24 de ori; am fost scuipat pe faţă de 180 de ori; am fost bătut pe corp de 6666 de ori, am fost bătut pe cap de 110 ori; am fost împins brutal, şi la ora 12 am fost ridicat de păr; împuns de spini şi tras de barbă de 23 de ori; am avut 20 de răni pe cap; spini cu deşeuri marine (otrăviţi) 72; înţepături de la spini în cap 110; spini mortali în frunte, 3. 
După aceasta am fost biciuit şi îmbrăcat ca un rege batjocorât; rănile pe trupul meu au fost 1000. Soldaţii care m-au condus pe Calvar au fost 608; cei care m-au supravegheat erau 3; iar cei care m-au batjocorât au fost 1008; picăturile de sânge pe care le-am pierdut au fost 28.430."
Binecuvântat de Sfinţia Sa, Papa Leon al XIII-lea, în 5 Aprilie 1890.

Urmatoarea listă de miracole şi promisiuni sau avertismente ataşate le publicăm aici, însă cu menţiunea că nu ştim dacă aprobarea Papei Leon al XIII-lea a fost şi pentru acestea.

Miracole realizate prin Sfanta Scrisoare a Domnului nostru Isus Cristos

O a 2 a copie similară a acestei Scrisori a fost găsită într-un loc numit "Pursit", la circa 16 km de la Marsilia, scrisă în litere aurite, şi crezută ca fiind de origine supranaturală. A fost găsită de către un baieţel de 7 ani din acel oraş. Împreună cu aceasta, era şi un adaos şi o declaraţie, din 2 Ianuarie 1750, care spunea astfel: "Toţi cei care lucrează Duminica, vor fi blestemaţi de Mine pentru că în ziua Sfântă trebuie să vă odihniţi, să mergeţi la Biserică, să mergeţi la Serviciile Divine, astfel încât voi şi generaţia voastră sa fiţi binecuvântaţi.
La polul opus, cei care nu cred vor fi pedepsişi, copiilor voştri le voi trimite plăgi, foamete, război, spasme şi dureri de inimă. Pentru a vă arăta Mânia Mea, veţi vedea semne pe Cer, trăsnete şi cutremure. Cei care nu cred că această scrisoare este scrisă prin manoperă divină şi dictată de Preasfânta Gură a lui Cristos, şi o vor păstra ascunsă de alte persoane, vor fi blestemate de Dumnezeu şi condamnate în Ziua Judecăţii. Celor care o vor publica, dacă au multe păcate şi le pare cu adevărat rău că M-au ofensat, chiar dacă au provocat unele răni aproapelui lor, când Îmi vor cere iertarea, le voi şterge păcatele. Cei care vor copia aceasta ori o vor citi, sau îi vor face şi pe alţii să o citească, vor fi eliberaţi de toate ispitele."

Un anumit căpitan spaniol, călătorind pe pământ în apropiere de Barcelona, a văzut un cap secţionat de corp, care i-a vorbit astfel : "Având în vedere că eşti aproape de Barcelona, omul meu cel bun, pentru numele lui Dumnezeu, trimite aici un Preot, astfel încât să mă pot spovedi. Sunt deja 3 zile de când am fost atacat de hoţi, şi nu pot muri fără ca mai întâi să mă pot spovedi." Căpitanul l-a adus pe preot în acel loc, capul cel viu s-a confesat, iar apoi a murit. Pe corpul al cărui cap a fost separat, prezenta Rugăciune a fost găsită. Cu această ocazie, a fost aprobată de mai multe Tribunale a Sfintei Inchiziţii şi de către Regina Spaniei. Aceste 2 Tatăl nostru, Mărire Tatălui şi Bucură-te Marie pot fi recitate pentru beneficiul oricărui suflet.

În timpul unui cutremur teribil în Nordul Italiei şi în Franţa, o fată din Nisa, numita Nathaline a fost prinsă sub o casă prăbuşită, şi a rămas timp de 3 zile îngropată şi vie. Când a fost scoasă la suprafaţă, o copie a acestei scrisori a fost găsită asupra ei! Aceasta era analfabetă şi needucată. Când a fost găsită, aceasta dormea, fiind neatinsă de devastarea cutremurului!

În 12 Martie 1821, mulţi imigranţi din S. Giovanni Incarico, în Provincia Caserta (Italia) au navigat spre America pentru a-şi căuta un loc de muncă. În timpul navigării, aceştia au fost surprinşi de o furtună teribilă care a făcut ca nava lor să se ciocnească cu o navă de război. Acest lucru a făcut-o să se scufunde. Evenimentul s-a întâmplat pe data de 19 Martie, de ziua Sf. Iosif.
Din 667 de oameni care au fost la bord, doar 9 au fost salvaţi. Fiecare dintre ei a avut o copie a acestei Scrisori a lui Cristos asupra lor. Supravieţuitorii au fost găsiţi aproape goi, purtând numai vestele, în buzunarul cărora au fost găsite Scrisorile, uscate şi nici măcar încreţite. Doi dintre supravieţuitorii aceluiaş oraş, numiţi Luigi Ceccacio şi Francesco Nero, au furnizat dovezi ample şi substanţiale a evenimentului miraculos.

Un alt miracol al Sfintei Scrisori a Domnului nostru Isus Cristos, a fost revelat în Insula Iri, tot în Italia. Un bărbat dormea liniştit în pat, când o mână misterioasă l-a zguduit brusc şi o voce a tunat: "Trezeşte-te repede şi salveaza-te în colţul casei!" Respectând prompt avertismentul divin, bărbatul s-a ridicat şi a ajuns, palid şi tremurând, într-un colţ îndepărtat, la timp pentru a vedea că podeaua care susţinea patul s-a prăbuşit într-un abis profund. Această scrisoare l-a salvat.

Un alt miracol s-a datorat "Mamei Îndurerate" la trei mile de oraşul Castelpetrosa, în Provincia Campobasso, Italia. O păstoriţă de 13 ani, numită Maria Grazia Estassia Bibiana, îşi asumase atribuţiile în vecinătatea unei mănăstiri vechi. Dintr-o dată, i-a apărut ei şi mamei sale uimite care era în apropiere, Preacurata Fecioară, Maica Durerilor, care le-a spus: "Veniţi cu mine în această Biserică veche în care Fiul Meu este mâniat de oamenii lumii, deoarece sunt prea multe păcate comise, viciul este agresiv peste tot, religia este neglijată. Prin urmare, cutremurele devastatoare, molimele şi foametea supun umanitatea la o pedeapsă severă. Mergeţi la Biserică si Primiţi Sfânta Împărtăşanie măcar odată pe an. Astfel, El vă va ierta păcatele." Apoi Fecioara a dispărut.

Încă un miracol a fost raportat recent.În ultimele zile ale lui iunie 1889, a apărut la gara din Ancona, o femeie în doliu. Aceasta a spus că trebuie să meargă în Roma, dar că nu are bani pentru a-şi plăti biletul. Trenul a părăsit staţia, însă după puţin timp s-a oprit. Deşi s-au mai adăugat încă 5 motoare, tot nu se clintea. Un bărbat din tren, numit Chev Morelli, s-a gandit la doamna îmbrăcată în negru care nu a putut urca în tren la acea staţie datorită lipsei banilor şi care dorea să ajungă la Roma. Imediat a pornit în căutarea ei şi s-a oferit să-i plătească drumul.
A plătit de fapt, 47 de lire, pentru un bilet de prima clasă către Roma. Acea doamnă a acceptat doar cu condiţia că va călători de una singură. Imediat ce doamna a urcat în tren, acesta a pornit rapid, spre surpinderea tuturor.
Chev Morelli, odată ce a ajuns în Roma, a dorit să îşi arate respectul către acea doamnă. Astfel, a mers în vagonul în care aceasta a stat. Însă, nimeni nu era acolo, iar pe scaun acesta a găsit 2000 de lire şi o notă scrisă cu litere de aur, care spunea : "Eu sunt Maica Durerilor, Fecioara; şi doresc să le spun păcătoşilor lumii că trebuie să se mântuiască, să creadă în Dumnezeu şi să-L servească. Altfel, o mare calamitate va cădea în curând peste Creştinătate."
Sfinţia Sa, Papa, a primit o scrisoare în 2 Octombrie 1889, în care era scris că dacă în viitor oamenii nu vor renunţa la diavol şi la toată munca sa, mortificând toate relele şi afacerile corupte, şi dacă nu vor face jurăminte solemne de a creşte zilnic în virtute şi în evlavia vieţii, ei vor întâmpina un dezastru. Această scrisoare a fost trimisă de Domnul Isus. Tot în aceasta era menţionată apariţia Mamei Durerilor la Ancona. Această scrisoare declară că în ultima Vinere Mare niciun vizitator nu a fost văzut la Sfântul Mormânt. De asemenea, spunea că oamenii trebuie să-şi amintească de ziua Judecăţii, când cei credincioşi se vor bucura de slava Cerului, iar cei nelegiuiţi vor fi nimiciţi de o furtună de capcane, foc, pucioasă şi fulgere.

În 2 Iulie 1889, când o inundaţie teribilă a cauzat ruină, mizerie şi o mare pierdere de vieţi omeneşti, puţinii supravieţuitori găsiţi în multele districte lovite de dezastru au fost, în multe cazuri, în posesia Sfintei Scrisori.

Un anume Giovanni Santarello, care s-a întamplat să fie în Franţa în timpul unui cutremur care a făcut mii de victime în Departamentul de Sud, a fost găsit îngropat viu sub rămăşiţele unei case, după ce a rămas într-o profundă anxietate timp de 4 zile şi 4 nopţi. O copie a acestei Scrisori a fost găsită la el.

Ca şi o comemorare a apariţiei Fecioarei Maria, Maica Durerilor în Ancona, oamenii din Castelpetrosa, din provincia Campobasso, au fost atât de profund mişcaţi de evenimentul divin, încat a fost proclamată o mare revigorare a adoraţiei şi s-a organizat un pelerinaj. Într-o întâlnire a cetăţenilor de la conducere, a clerului şi autorităţilor, s-a hotărât construirea unui sanctuar în onoarea Sfintei Fecioare. În ziua stabilită pentru a pune piatra de temelie a acestui sanctuar, o mare adunare de episcopi, preoţi, înalți demnitari ai bisericii şi laici, asistaţi de câteva sute de muncitori, erau gata să înceapă ceremonia. Dintr-o dată, toate uneltele, târnăcoapele şi lopeţile au dispărut. Sub privirea înspăimântată a spectatorilor, a apărut Sfânta Fecioară, Maica Durerilor, care a spus: "De ce săpaţi acest pământ? Acolo, în mijlocul acestor păduri frumoase, veţi găsi sanctuarul pentru închinarea voastră."
Rămaşi fără cuvinte şi confuzi, oamenii au privit în timp ce Fecioara pleca, înălţându-se spre cer. Câteva zile după aceasta, la 3 mile de Castelpetrosa, în vecinătatea vechii Mănăstiri, trei fântâni magnifice au fost găsite lângă un altar acoperit cu flori şi stele de aur, aparent ridicate de o mână divină.

Într-o ocazie solemnă a ultimului Jubileu al Papei, Mântuitorul Cristos, şi-a făcut dintr-o dată apariţia în faţa Papei, care era pe scaunul său, înconjurat de cardinali, episcopi şi de înalţii demnitari ai bisericii. Sfântul Duh a spus aceasta: "Oameni ai lumii, părăsiţi păcatele voastre sau sfârşitul va veni curând!" Apoi, Domnul nostru a dispărut subit. Toţi cei prezenţi au căzut la picioarele Papei, implorand iertare şi clemenţă.


preluare de pe blogul: mariaemijlocitoareatuturorharurilor.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu