sâmbătă, 16 septembrie 2017

Suferinţa celor nevinovaţi

Sâmbătă, 22.06.2017
În cer l-am văzut pe Isus în genunchi rugându-se, având pe cap coroana de spini care îi producea o durere de nedescris, întrucât spinii se împlântau neîncetat în cap şi în frunte. Un înger a pus în mâna Domnului o maramă albă cu care Şi-a şters de pe frunte Sângele Preasfânt. Când a îndepărtat marama, atunci nu sânge am văzut, ci striuri de lumină. Domnul Isus a spus:.
„ Cu fiecare spovadă diminuaţi suferinţele Mele, fiindcă vindecaţi rănile Mele şi  aşa preaslăviţi Sfânta Treime. De fiecare dată când un păcătos se purifică în sacramentul spovezii, demonul cade. Fiica Mea, mulţi nu ştiu că spovada nu şterge pedeapsa meritată în urma păcaului. Păcatele câştigă iertare, însă pedeapsa trebuie ispăşită aici pe Pământ sau dincolo. Meditaţi la însemnătatea îndestulării! Fiecare păcat cere îndestulare! Ispăşirea poartă în ea însăşi practicarea îndestulării, întrucât voi ispăşiţi atât pentru păcatele voastre cât şi pentru păcatele altora. Vocaţia de ispăşitor este o luptă pentru mântuirea altora. Tatăl Meu, prin jertfa Mea de ispăşire, a fost dispus să ierte păcatele omenirii. Copila Mea, prin ispăşire, Tatăl Meu este gata să fie îndurător cu păcătoşii şi să le dea poosibilitatea convertirii. Ispăşirea cuprinde în ea însăşi iertarea faţă de voi înşivă, faţă de semenii voştri şi faţă de Dumnezeu. Trăiţi în permanent în iertare, deoarece iubirea nu poate fi desăvârşită fără iertare! Oamenii nu pot fi în pace până ce nu vor ierta tuturor, în trecut, în prezent şi în viitor. Ce înseamnă iertarea? Înseamnă lăsarea jignirilor, durerilor, (uitarea, a trece peste ele – n. tr.)  pe care alţii vi le-au provocat  şi pe acelea pe care voi le-aţi provocat altora. Adevăr vă spun că sufletele cu adevărat smerite sunt gata să iniţieze împăcarea chiar dacă nu ele au fost cauzatoarele durerii. Rugaţi-vă pentru cât mai mulţi oameni ca să se autocunoască şi să-şi poată înfrânge mândria! Iertaţi-i pe cei dragi ai voştri, fiindcă pacea în familie este mai preţioasă decât orice comoară! Dacă voi nu sunteţi capabili să treceţi peste greşelile membrilor familiei voastre,atunci să nu vă aşteptaţi la nici o schimbare în viaţa voastră. Suferinţa, nu ocolită trebuie,ci îndurată în linişte şi în semerenie!”
L-am întrebat pe Domnul despre cum priveşte la suferinţele acelora care îndură maltratare(cei cu care alţii se comportă cu răutate n.tr.). El a răspuns aşa: Durerea este perla sufletului. Dacă vă oferiţi suferinţele, atunci acest giuvaer va deveni strălucitor. Uniţi-vă suferinţele cu ale Mele şi atunci, cu lumina glorioasă a pătimirilor Mele, transform în har ceea ce voi aţi oferit, iar Tatăl Meu va găsi plăcere. Cei nevinovaţi sunt aproape de Inima Mea. Deşi lumea nu se preocupă de ea, Tatăl Meu o ia în braţele Sale.”
Eu: În ochii Tăi, cine sunt nevinovaţii?
Răspuns: Cei blânzi, cei curaţi cu inima, făcătorii de pace, cei prigoniţi, cei trişti, cei bolnavi, cei săraci, cei sinceri, cei drepţi în credinţă, cei loiali, cei care respectă legile (ale Bisericii şi ale statului). Nevinovaţii se străduiesc spre o viaţă fără de păcat. Fiţi şi voi nevinovaţi.”
Îngerii au aşezat pe umerii Răscumprătorului o mantie purpurie şi am auzit glasul Domnului în timp ce spunea următoarele: „ În fiecare Sfânta Liturghie, vă amintiţi de pătimirea Mea. Atunci când vă uniţi cu Mine în timpul Sfintei Împărtăşanii, atunci aveţi parte de cel mai mare har posibil. În aceste momente, ochii tuturor celor din lumea de dincolo sunt aţintiţi asupra voastră – în afară de cei osândiţi care în veci M-au respins.
”  L-am văzut pe Domnul Isus că s-a ridicat la Tatăl ca Miel Jertfit, vărsându-şi Preascumpul Sânge. Tatăl Ceresc L-a luat în braţe şi a privit către lume prin rănile Sale, în timp ce a grăit aşa: „Fiind cu privire la jertfa Fiului Meu, sunt gata să iert întreaga omenire. Jertfa lui desăvârşită susţine lumea care agonizează în păcat. Mergeţi la Fiul Meu şi învăţaţi de la el esenţa iubirii şi prin El, apropiaţi-vă de Mine, de Dumnezeu Creatorul vostru!”
Maria Magdalena

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu