vineri, 15 septembrie 2017

Mesaje date vizionarului John Leary din SUA în 1 august şi 4 septembrie 2017

Marți, 1 august 2017
Isus a spus: "Poporul Meu, acest mesaj este despre vaccinurile acordate bebelușilor voștri. Ați observat multe incidente de autism, ADHD și alte reacții adverse care apar la cu copiii voștri ca efect direct al acestor vaccinuri. Ar trebui să faceți aceste rapeluri la intervale de timp mai spațiat și nu toate simultan pentru a reduce la minimum efectele secundare. Majoritatea cazurilor de autism sunt datorate conservanților pe bază de mercur și de faptul că vaccinul se produce din culturi de țesut fetal uman. Aceste injecții nu îmbunătățesc rata de supraviețuire a bebelușului vostru, care este mai mică decât în alte zece țări. De asemenea trebuie să evitați să administrați vaccinurile anti-gripale la copiii mici, copii, precum și la adulții voștri. Aceste vaccinuri produc și alte efecte secundare pe care nu le cunoașteți. Medicina voastră modernă vă prelungesc viețile, dar cheltuiți mai mulți bani pentru aceeași sănătate ca și alte țări industriale. Trebuie să faceți mai multe studii independente pe vaccinurile voastre pentru a cunoaște efectele bune și pe cele rele ce le pot avea asupra copiilor voștri. Rugați-vă pentru sănătatea copiilor voștri, indiferent de ce vă spun cei din personalul medical "
Alternate text goes here

 Luni, 4 septembrie 2017 (Ziua Muncii în U.S.A)
Isus a spus: "Aleșii Mei, voi ați discutat despre momentul când îi voi lua pe oameni în aer (răpirea – n.tr.) Unii cred că vor fi luați înaintea retriștei și nu vor suferi încercarea Anticristului. Am mai trimis și înainte mesaje că Îmi voi trimite Cometa Pedepsei la sfârșitul restriștei. Aceasta va reprezenta biruința Mea asupra Satanei și a Anticristului și a tuturor celor răi care vor fi aruncați în iad în acel timp. Pentru a-i proteja pe cei credincioși ai Mei de moartea produsă de această cometă, Îi voi ridica/răpi pe cei credincioși Mie în aer și veți rămâne în viață. Această răpire va avea loc la sfârșitul restriștei. Acest lucru este descris în lecturile Sfintei Scripturi care se citesc în zilele acestea: ‘apoi noi, cei vii, care vom fi rămas atunci, şi vom fi răpiţi împreună cu ei (morții înviați) în nori ca să-l întâmpinăm pe Domnul în văzduh şi astfel vom fi cu Domnul pentru totdeauna’ (1Tes 4:17). Despre această înălțare se vorbește și în Evanghelia după sfântul apostol Matei: ‘Cum a fost în zilele lui Nóe, tot aşa va fi venirea Fiului Omului: căci, cum era în acele zile dinaintea potopului, [când oamenii] mâncau şi beau, se însurau şi se măritau, până în ziua în care Nóe a intrat în arcă şi nu şi-au dat seama până când a venit potopul şi i-a luat pe toţi, tot aşa va fi şi venirea Fiului Omului. Atunci vor fi doi pe câmp: unul va fi luat, iar celălalt va fi lăsat; două vor măcina la moară: una va fi luată, iar cealaltă, lăsată’(Matei 24: 37-41). În ambele texte, oamenii în viață vor fi luați la sfârșitul restriștei. După ce cei răi sunt îndepărtați, voi recrea pământul și îi voi aduce pe credincioșii Mei în Era Mea de Pace. La sfârșitul acestei ere, veți avea parte de ultima judecată, iar credincioșii Mei vor fi aduși în paradis pentru toată veşnicia ".
                                                                                               
Isus a spus: "Poporul Meu, sezonul vostru de uragane continuă să formeze uragane majore care vor mai cauza distrugeri orașelor voastre din America. Coasta de sud a Floridei este cea care urmează să fie atacată. America este pedepsită pentru păcatele ei numeroase cu un baraj constant de dezastre naturale care include și cutremure. Multe dintre păcatele voastre vă aduc aceste pedepse asupra voastră. Responsabilă este mașinăria HAARP care este utilizată pentru a intensifica și a spori aceste furtuni. Multe dintre orașele voastre de coastă nu sunt pregătite pentru devastarea ce are să vină, la fel nici sufletele nu sunt pregătite. Rugați-vă pentru sufletele victimelor și pentru repararea păcatelor lor. "




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu