duminică, 10 septembrie 2017

Mesajul din 26 august al lui Isus către Preaiubita Sa fiică, Luz de Maria


Preaiubitul Meu popor: TU EȘTI POPORUL MEU ȘI TE IUBESC...
 VOI SUNTEȚI COPIII MEI, PE CARE ÎI IUBESC ȘI PENTRU CARE M-AM DĂRUIT  PE CRUCE...
 Poporul Meu preaiubit, te privesc urmând erezii, te privesc urmându-i pe cei care nu mă iubesc și care spun că i-am ales ca instrumente ale Mele.
 Nu uitați că "Nu oricine-Mi zice: «Doamne, Doamne!» va intra în Împărăția Cerurilor" (Matei 7,21)
 Voi sunteți în mijlocul marii confuzii; Biserica mea se află în preludiul Schismei, ați abandonat Poruncile la libera interpretare a Poporului Meu, care precum în timpul lui Moise, a crescut obosit de așteptare și s-a predat adorării falșilor idoli. Biserica Mea repetă aceleași greșeli datorită neascultării față de Voința Noastră Divină și a neascultării față de Mama Mea cu privire la ceea ce v-a cerut în Revelațiile sale repetate.

 Mama Mea v-a făcut Voința Divină cunoscută, vouă, copiiilor ei, însă voi v-ați astupat urechile și v-ați îndârjit inimile din frica de a-i ofensa pe aceia pe care Mama Mea a poruncit să fie consacrați Inimii Ei Neprihănite. Datorită neascultării, Biserica Mea nu a consacrat Rusia la Inima Neprihănită a Mamei Mele, iar umanitatea va suferi din această cauză. Dacă ascultarea ar fi fost mai mare decât frica, umanitatea nu ar mai întâmpina războiul.
 INIMA NEPRIHĂNITĂ A MAMEI MELE VA TRIUMFA, VA TRIUMFA, ÎNSĂ PENTRU ACEASTA POPORUL MEU VA ÎNDURA CEEA CE AR FI PUTUT FI EVITAT: VOR FI PURIFICAȚI.

 Diavolul ucide sufletele peste tot iar voi Copiii Mei, ce faceți pentru a evita această pierdere a sufletelor? Biserica Mea este cufundată în neglijența față de salvarea sufletelor. Preoții Mei în mare măsură nu mai catehizează Poporul Meu, iar predicarea este la fel de ușoară ca și spuma, permisivă în ceea ce privește păcatul astfel încât comunitatea să nu se îndepărteze.
 Dar care este starea interioară a templului Poporului Meu?: chinuit de șerpi, invadat de întuneric și de grețosul miros al păcatului, care acoperă totul,  deoarece ființa umană continuă să mă uite.
 AM NEVOIE CA POPORUL MEU SĂ SE CONCENTREZE PE INTERIORUL TEMPLULUI SĂU, SĂ CONTINUE SĂ ASPIRE CĂTRE O VIAȚĂ MAI APROAPE DE MINE, MAI MULT DEVOTATĂ TĂCERII ȘI MAI CONCENTRATĂ PE ÎMPLINIREA SEMNELOR ACESTUI TIMP, PENTRU A NU FI IGNORANT LA CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ.
 Nu fiți creaturi ale aparențelor sau ale măștilor, pe care să le folosiți cu fiecare ocazie; fiți creaturi ale Iubirii Divine, care traversează drumul purtând Cuvântul Meu oriunde merg, și care atunci când nu sunt bine primiți, nu se ascund, ci își scutură picioarele și apoi caută alți frați și surori; alte locuri pe care să le evanghelizeze.

 Poporul Meu nu vorbește, nu predică...
 Oamenii Mei au fost victime ale furtului cuvintelor si  conceptelor bune ale Mele; iar în acest moment ei sunt zdruncinați să audă numeroase cuvinte și concepte folosite de noi ideologii sau secte, iar prin urmare, încetează să le mai folosească. Acestea sunt pentru a-i prăda pe cei care intră în Biserica Mea, pentru a fura ceea ce este al Meu, așa încât să-i apropie de ei și a-i înconjura pe Copiii Mei pentru a-i slăbi.

 COPII, SĂ NU CĂDEȚI ÎN IGNORANȚĂ, SECTE ȘI MIȘCĂRI BAZATE PE EXTRATEREȘTRI. FILOZOFIILE AU UZURPAT CUVÂNTUL MEU ȘI CEEA CE ESTE DIN CASA MEA, PENTRU A CREA CONFUZIE.
 Omul este minunea Tatălui meu, el are cel mai bun și larg sistem de inginerie, iar știința a fost incapabilă să îl descopere prea ușor. Tatăl Meu a înzestrat omul cu un sistem exemplar și perfect de circulație, astfel încât sângele să fie distribuit în întregul organism; și la fel se întâmplă și cu celelalte sisteme pe care corpul uman le posedă. Nu este un laborator de cea mai înaltă calitate?

 Poporul Meu a observat cum mișcările esoterice folosesc cuvinte precum "energie" pentru a-i poseda; iar astfel, catolicii care le folosesc, să simtă că aparțin acestei secte, sau să fie evidențiați de către proprii lor frați.
 Nu, copii! Corpul uman este într-o continuă mișcare, nu se oprește, iar această mișcare produce energie,  energia produce vibrație, iar vibrația este o formă de comunicare pe care corpul o emite spre exterior pentru a-i binecuvânta pe frații și surorile voastre, sau a-i contamina pe frații voștri cu negativitate.
 TREIMEA NOASTRĂ NU ESTE UN SUBSTRANTIV, ESTE UN VERB...TREIMEA NOASTRĂ ESTE ÎN MOD CONSTANT ÎNTR-UN PROCES DE CREAȚIE ȘI IERTARE, DE IUBIRE ȘI DE DĂRUIRE A BINELUI CĂTRE OM
 Persoana statică este cea care nu face nimic și așteaptă să primească totul fără cel mai mic efort, iar acest lucru nu este corect. Copiii Mei trebuie să lucreze pentru salvarea lor și pentru salvarea sufletelor.

 Poporul Meu Preaiubit, ticăloșenia și lipsa de respect reciproc îmi provoacă o Mare suferință, deoarece lipsa de respect este un mijloc prin care dușmanul străpunge sufletele, cauzând lipsa de unitate, separare și divizare.
 Atât de multe sunt Semnele pe care vi le dăruiesc că Inima Mea se înăbușe în indiferența Umanității, care privește cu dispreț și cu o totală indiferență, la ceea ce se întâmplă în lume! Această generație se dovedește a fi total ignorantă, iar acest lucru îmi cauzează Mie durere. Cu atât de multe progrese, omul încă își închide ochii și devine ignorant spiritual, și total ignorant la ceea ce petrece în lume.

 Voi nu cultivați spiritul, voi trăiți hrănind egoul uman; dacă sunteți bine, nu va interesează nimic din ceea ce frații și surorile voastre ar suferi. Dar tremurul și agitația vor veni în curând asupra întregului Pământ. Natura îi va trezi pe acești ignoranți care trăiesc numai pentru egoul lor și confortul lor.

 PREAIUBITUL MEU POPOR, NUMĂRUL SUFLETELOR CARE RĂMÂN ATENTE SĂ CREASCĂ ȘI SĂ SE HRĂNEASCĂ CU IUBIREA MEA, DESCREȘTE. Păcatul și ofensele continue către Mine sunt semnele dominației lui Satan asupra umanității. Francmasoneria s-a stabilit în Biserica Mea și slăvește ființa umană că pe un Dumnezeu, cu depravarea și mofturile ei, cu rebeliunea și aroganța împotriva Voinței noastre Divine.

 Alte secte se stabilesc în Roma, ajutate de Francmasonerie, astfel încât Poporul Meu să fie confuz și indiferent la evenimentele pe care Eu i le anunț, iar prin urmare Antichristul va găsi o umanitate care este șovăitoare și ignorantă.

 Poporul Meu Preaiubit, voi trebuie să vă mențineți certitudinea în Avertismentele Mele și în Revelațiile Mamei Mele, care nu sunt decât un exces al Voinței Iubirii Noastre pentru voi.

 CUNOAȘTEȚI ISTORIA UMANITĂȚII, POVESTEA POPORULUI MEU, PENTRU A FI CONȘTIENȚI CĂ FĂRĂ SPIRITUALITATE, NU VEȚI AJUNGE DEPARTE, ÎNSĂ VĂ VEȚI DISTRUGE UNUL PE ALTUL.
 Omul poartă rebeliunea înlăuntrul său, inserată de media, nu numai de aceea a comunicării, dar și prin invenția cinema-ului și a jocurilor video, în care tineretul prezent a crescut. Reacționarea față de sine este comună în omul care îi imită pe "câștigătorii" creați de tehnologia întrebuințată greșit.

 Poporul Meu, voi trebuie să cunoașteți, trebuie să pătrundeți în ceea ce se întâmplă în lume. Nu fiți asemenea nebunilor care uitându-se la Cer, spun că este Pământul. Încăpățânarea omului Mă îndurerează, Mă întristează...
 Rugați-vă copiii Mei, rugați-vă pentru Roma, va fi invadată, iar Vaticanul cutremurat de forțele opozante Bisericii Mele.
 Rugați-vă copiii Mei, rugați-vă pentru Portugalia, ura se apropie pentru a invada acest popor al Mamei Mele.
 Rugați-vă copiii Mei, rugați-vă pentru Venezuela, sângele Copiilor mei continuă să fie vărsat.
 Rugați-vă copiii Mei, rugați-vă pentru Anglia, suferă de terorism.
 Rugați-vă Copiii Mei, rugați-vă pentru Coreea de Nord, tulbură mintea puterilor.

 Rugați-vă Copiii Mei, rugați-vă, Avertismentul e aproape.

 Poporul Meu Preaiubit, vă chem să fiți adevărați. Eu nu voi fi indulgent cu cei care comit nedreptăți și nu se căiesc. Altminteri nu aș fi un Judecător Drept.

 Poporul Meu Preaiubit:
 Nu fiți asemenea ipocriților care îmi biciuiesc Adevăratele Mele Instrumente.
 Nu fiți chinuitorii celor care mă servesc fără frică.
 Nu fiți printre cei care strigă, "Răstigneşte-l pe cel care îl slujește pe Cristos".

 Poporul Meu Preaiubit, trebuie să recuperați Iubirea pe care v-o ofer, trebuie să vă străduiți să învingeți "ego-ul" care guvernează asupra voastră. Atâta timp cât voi nu vă stăpâniți "ego-ul" și nu îl faceți să devină spiritual, puteți risca să fiți instrumente ale răului și ale celor care împiedică  Răspândirea Cuvântului Meu în pace.
 Acestea sunt momentele în care binele și răul se luptă asupra sufletelor: nu puteți vedea aceasta cu ochii trupești, dar unii dintre voi o percep în spirit. Iar voi o percepeți în spirit deoarece v-ați apropiat de Mine.
 V-AM CHEMAT SĂ VĂ PREGĂTIȚI PENTRU A PRIMI BINECUVÂNTAREA ÎNGERULUI MEU AL PĂCII, DAR VOI NU FACEȚI NICIUN EFORT; SCHIMBAREA POPORULUI MEU NU ESTE CONSTANTĂ, IAR SPIRITUL MEU NU LOCUIEȘTE ACOLO UNDE LUMINA ȘI ÎNTUNERICUL TRĂIESC ÎMPREUNĂ ÎNTR-O TOTALĂ ÎNCROPEALĂ. ESTE DEJA MOMENTUL PENTRU CA LUMINA SPIRITULUI MEU SĂ DOMNEASCĂ ÎN VOI COMPLET.
 Treimea noastră vă binecuvântează; fiți vrednici de această binecuvântare. Vă iubesc.
 Al vostru Isus

 BUCURĂ-TE PREACURATĂ MARIE, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT

 BUCURĂ-TE PREACURATĂ MARIE, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT
 BUCURĂ-TE PREACURATĂ MARIE, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT

 COMENTARIUL INSTRUMENTULUI (VIZIONAREI)
 Fraților și Surorilor:
 Voința Divină își explică Iubirea Sa prin Cuvântul Său. Ea nu schimbă Sfânta Scriptură dar o explică, chiar dacă omul insistă în lipsa sa de înțelegere.
 Ne găsim într-un moment de transformare și confuzie, deci Cristos ne conduce să auzim de la El însuși ceea ce umanitatea a refuzat să primească din gura Preasfintei Sale Mame, și a noastră.
 Nebunia umanității este cea care duce omul la propria decădere în tot respectul; dar peste toate acestea, îl conduce la pierderea sufletului său, dacă nu este o schimbare sau bunăvoință de convertire. Amin.

sursa:http://mariaemijlocitoareatuturorharurilor.blogspot.ro/2017/09/mesajul-din-26-august-al-lui-isus-catre.html?m=1


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu