miercuri, 20 septembrie 2017

Maica Domnului anunță Apocalipsa. CONCLUZIA?

În cartea ”Maica Domnului anunță Apocalipsa – Vaticanul minte pentru a evita panica în rândul creștinilor” a jurnalistului de investigații Pierre Jovanovic, care face o anchetă foarte documentată asupra secretelor aparițiilor Fecioarei Maria de la Fatima, Garabandal, La Salette și Akita (și nu numai) putem citi că:
”Secretul de la Fatima ar trebui să fie îngropat în cel mai ascuns, adândc, obscur și inaccesibil loc de pe fața pământului. Cardinalul Ottaviani, 1967”

În mesajele MDM suntem avertizați:
”Eu am dat lumii profețiile din 1917, însă ultimul secret de la Fatima nu a fost dezvăluit, într-atât de terifiant a fost el considerat de către cei din cadrul Bisericii Cato
lice(22 iulie 2013)
Am dezvăluit Adevărul la La Salette, în Franța, și la Fatima în Portugalia, dar mulți nu înțeleg ceea ce am explicat.(07 mai 2013)
”Toate profețiile de până acum care au fost primite de vizionarii binecuvântați de la La Salette, Fatima și Garabandal, acum se vor împlini, în văzul tuturor. Pe toate miile de credincioși care cunosc și acceptă aceste profeții, să știți că Eu, Mântuitorul vostru, vă chem acum pe fiecare dintre voi să vă rugați pentru sufletele lumii întregi. Deschideți-vă sufletele încă o dată în fața acestor noi mesaje, sunt ultimele mesaje de acest fel pe care le dau tuturor copiilor Mei, înainte de a mă întoarce ca să-i judec.”(19 februarie 2011)
În cartea menționată autorul afirmă:
”În ziua de 11 octombrie 1962, în discursul rostit în deschiderea conciliului Vatican II, papa Ioan al XXIII-lea s-a referit cu desconsiderare la cei trei copii de la Fatima numindu-i: <Profeți ai nenorocirii. În ziua de azi nu mai avem nicio legătură cu acelști profeți ai nenorocirii fiindcă trăim în altă epocă.>”

Din mesajele MDM știm că:
”Profețiile date vouă la La Salette și Fatima sunt de o foarte mare importanță. De ce atât de mulți dintre cei care pretind că mă iubesc pe mine, mama lor, ignoră ceea ce am spus lumii? Voi nu ați ascultat și v-ați lăsat înșelați.” (20 iulie 2013)
Fotografia postată de Odi Odi.Fotografia postată de Odi Odi.
Din aceeași carte aflăm că:
”Părinteke Joaquin Alonso, arhivistul oficial de la Fatima, care și-a petrecut 16 ani din viață ca să redacteze 24 de tomuri despre cele întâmplate acolo (16.000 de pagini cu 5.396 de documente originale), a primit interdicția de a-și publica lucrarea. Bietul om a murit de supărare din pricina asta, în 1981. În ceea ce o privește pe maica Lucia, începând din 1960 (anul fatidic, deci) i s-a interzis să mai facă declarații sau să primească vizite în afară de cele ale familiei.”

Iar în mesajele MDM ni se spune:
”Fiica Mea, nici ultimul secret de la Fatima nu a fost dat lumii, deoarece el dezvăluie adevărul despre înfiltrarea sectei diabolice a satanei în Vatican. Ultima parte a secretului nu a fost revelată, astfel încât să poată fi protejată secta malefică ce a intrat în Vatican, în număr mare, de la aparițiile Mamei Mele la altarul sfânt din Fatima.” (26 ianuarie 2012)
”Fiica Mea Lucia a fost redusă la tăcere de acele forțe care au coordonat o parte a Vaticanului, și asupra cărora Vicarii Mei iubiți au avut un control redus.(26 ianuarie 2012)

Papa Francisc a declarat că încălzirea globală împinge omenirea la “un pas de sinucidere”, dar a uitat să spună că lipsa credinței în Dumnezeu îi ”pune ștreangul de gât” de-a dreptul...

”Poluarea pe Pământ nu e singura cauză a încălzirii globale. Fenomenul are o alta cauză, care e mai gravă, fiindcă tot sistemul solar se încălzește.”
”Vaticanul ia foarte în serios ce se întâmplă pe cer din moment ce cheltuiește zeci de milioane de dolari ca să-l țină sub observație.” (Observatorul Mount Graham International Observtory din deșertul Arizona)
”Părintele Malachi Martin (n. Care cunoștea al 3-lea Secret de la Fatima) a spus-o de mai multe ori: Uitați-vă la cer, totul va începe de acolo.”
Aflăm aceste informații și foarte multe altele din cartea ”Maica Domnului anunță Apocalipsa” de P.Jovanovic, care face o anchetă foarte documentată asupra secretelor aparițiilor Fecioarei Maria de la Fatima, Garabandal, La Salette și Akita (și nu numai).
În mesajele MDM citim că:
”Mulți vor vedea în catastrofele naturale, Mâna Lui Dumnezeu. Unii vor spune că acestea sunt semnele ultimelor timpuri, pe când alții vor spune că pentru tot ce se întâmplă este de vină încălzirea globală. Dar ceea ce este cel mai important acum, în aceste timpuri, este să se înțeleagă că dacă păcatul se înmulțește într-o măsură nemaivăzută până acum, atunci va aduce oricum distrugere în viața voastră de zi cu zi. Dar când se înmulțește ca în zilele noastre de azi, puteți fi siguri că astfel de catastrofe sunt lucrarea Mâinii Lui Dumnezeu.”(18 aprilie 2011)

Însă Papa Francisc, cel însărcinat cu grija mântuirii sufletelor, invită locuitorii planetei la “conversie ecologică” iar nu la convertirea la credință:
”Francisc este foarte angajat în lupta împotriva încălzirii globale. ... el a consacrat acestei teme o enciclică ... papa Francisc pledează pentru o formă de descreștere economică și o revoluție energetică care să ducă la un moment dat la abandonarea completă a combustibililor fosili. El a cerut în mod repetat ca la conferința de la Paris să se ajungă la un acord cu caracter obligatoriu, conform căruia țările cele mai bogate le vor ajuta financiar și tehnic pe cele mai sărace să realizeze această revoluție ecologică.” (sursa Internet)
Fotografia postată de Odi Odi.
Ei iarăși nu-s cuminți. Ce facem de data asta? Potop sau încălzire globală?
Fotografia postată de Odi Odi.
Papa Francisc ”Enciclică”: - să nu poluezi pământul; - să nu risipești resursele lui; - să nu negi schimbările climatice.

...nu-i așa că fenomene naturale extreme ”au fost dintotdeauna” ... 
”Prea iubita Mea fiică, ploile care vor cădea peste tot în lume reprezintă potopul lacrimilor ce cad din Ochii Mei atunci când îi văd pe copiii Lui Dumnezeu umblând atât de departe de calea mântuirii veșnice.
Ploile, inundațiile și distrugerea recoltelor care vor veni vor fi rezultatul pedepsei din Cer.
Văile de lacrimi vor țâșni pretutindeni și vor fi puse pe seama schimbărilor climatice și a încălzirii globale
. Dar asta nu e așa.
Atât de mulți oameni în lume nu cred în Dumnezeu. Ei nu mă onorează, pe Mine, pe Preaiubitul Său Fiu. În schimb, sunt mistuiți de pasiunea obsesivă față de falșii dumnezei.”
(11 august 2012)
”Toate pedepsele trimise de către Tatăl Meu vor avea loc înainte de A Doua Mea Venire. Orașe vor dispărea, țări vor fi inundate de valurile Mâniei Tatălui Meu, și cutremurele vor fi de o asemenea magnitudine încât vor fi resimțite în mai multe țări în același timp. ...
Ploile, care egalează Lacrimile Mele provocate de Tristețea pentru ura din inimile oamenilor, vor fi un fenomen constant, până ce Lacrimile Mele vor fi șterse prin reconcilierea păcătoșilor care se vor converti. ...
Iubiții Mei discipoli, în aceste zile voi trebuie să vă concentrați pe rugăciune și să vă puneți în Mine toată încrederea, căci aceia care sunt ai Mei vor fi protejați, și voi veți fi motivul pentru care Eu voi arăta Milostivirea Mea și celor infestați, și celor păgâni.”
(20 februarie 2014)
Fotografia postată de Odi Odi.

O adresa de unde se poate procura cartea "Maica Domnului anunţă Apocalipsa" :
http://www.philobia.ro/ro/cum-cumpar/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu