marți, 10 iulie 2018

Cerul cheamă, omul trebuie să răspundă

 Luz de Maria
Privind la cele ce se petrec în majoritatea țărilor, într-un mediu sau altul, simt nevoia să împart cu voi, fraților, ceea ce Cristos și Mama noastră mi-au explicat când m-au făcut părtașă la durerea lui Isus pentru omenire.
În ultimele mesaje, sub o formă mai specială, am văzut insistența Cerului pentru ca fiecare să înțeleagă că nu trebuie să continue pe ideea că omenirea este bine, cu gândul că tot omul face binele. Câteodată auzim des zicându-se: ”ÎNDURAREA DIVINĂ IARTĂ TOT, TOT...PENTRU CĂ TOTUL A FOST RĂSCUMPĂRAT SAU ISPĂȘIT DE CRISTOS” ȘI ASTA ESTE O FORMĂ ERONATĂ DE A INTERPRETA ÎNDURAREA DIVINĂ, când Cristos însuși ne cheamă la căința faptelor rele și ne propune ferm o penitență, condiție fără de care.... deoarece Îndurarea Divină nu este oferită celui mai bun/mare preot și nu este ceva fără valoare care se dă în dar, FIECARE DINTRE NOI TREBUIE SĂ FIE CONȘTIENT CĂ TREBUIE SĂ AIBE O ADEVĂRATĂ CĂINȚĂ.
Omenirea este plină de ideologii care au dus către liberalism, multitudinea falselor interpretări ale Cuvântului Divin au permis să prolifereze rețele ideologice bine orchestrate, organizații puternice, care în fiecare zi posedă un domeniu mai mare peste toată omenirea.
Domnul nostru spune:
Este trist să văd cum se comportă omenirea, cum acționează și reacționează în interiorul unui ordin unidirecțional, unde controlul este departe de fiecare, dar ajunge la toți și nu îi lasă să se întoarcă, făcându-i să acționeze într-un cadru perfect delimitat de acum zeci de ani
Și continuă să-mi vorbească Domnul:
Răul s-a infiltrat în Biserica Mea”- zice asta cu mare durere- ”și copiii Mei doresc să se aventureze în ceea ce nu cunosc, să experimenteze puterea - și cine le oferă puterea este răul -  omul o ia și cu ea se pierde. Așa continuă omenirea să se aventureze în diferite organizații secrete care, prin natura lor, atrag atenția prin  apartenența lor secretă. Aceasta se transformă într-o necesitate pentru om și pentru a ieși din ea trebuie să înfrunte mari incertitudini și un efort extraordinar.
Aceste organizații secrete actuale și altele ce s-au născut cu secole în urmă , în acest moment se prezintă cu alte nume, manipulând și denaturând valorile omului ca și copil al Meu, făcându-l să decadă din valorile morale și spirituale. Acestea din urmă sunt cele mai afectate dat fiind că îl îndepărtează de adevăratul spirit creștin.
Biserica Mea suferă din cauza acestui rău, unii dintre preoții Mei au aparținut sau aparțin acestor societăți, răul s-a infiltrat subtil în Poporul Meu preoțesc pentru a-i slăbi și a-i înșela pe copiii Mei, ducându-i în confuzia în care trăiesc.”
Fraților, ACESTE CONFUZII AU REUȘIT SĂ REVERSE PESTE CORPUL MISTIC AL LUI CRISTOS O AMORȚEALĂ DOCTRINALĂ, căruia nu i-a fost făcută cunoscută noutatea constantă a Evangheliei și această noutate îi amintește omului că, nu pentru că e creștin a ajuns deja la Viața Eternă, ci făcând Voința Divină care implică venirea în sprijinul aproapelui.
OMUL A PIERDUT FRATERNITATEA, TRĂIEȘTE PENTRU EL ÎNSUȘI. Cristos și Mama noatră ne-au cerut să extirpăm în noi acest fel de a fi. Deja acest egoism a degenerat și această dorința de a câștiga Cerul s-a pierdut înaintea utopiilor de tot felul care ne conduc în prezent, crezând că deși ești hoţul cel rău, cel care a blasfemiat împotriva lui Dumnezeu, în tot cazul ai câștigat Cerul.
Aceste concepte care nu implică și regretul (căința) și actul (dorința) de modificare sunt greșite, dar sunt ceea ce îi face să se simtă cel mai comod pe cei care nu doresc un compromis autentic. 
ESTE LA MODĂ SĂ TE AUTOPROCLAMI ”SATANIST” și este dureros pentru că marea majoritate dintre cei care așa se numesc s-au expus în fața unei puteri care convoacă masele pentru a se revolta înainte de toate, pentru a flagela Biserica lui Cristos, în care în mod frecvent vedem sacrilegii. Acești oameni îşi pierd discernământul și se dedică la acte care demonstrează respingerea a tot ce amintește de Dumnezeu.
Şi în timpurile trecute Biserica a trăit momente dificile, dar niciunul ca acum;  mi-a spus Cristos: ca această generație, niciuna!
DA, BINE ESTE ADEVĂRAT CĂ BINELE GĂSEȘTE UN FUNDAMENT RODITOR PENTRU A CREȘTE ÎN OM, DAR O FACE DIN VOINȚA OMULUI CĂCI OMUL PERMITE....
Creatura umană este purtătoarea binelui, dar la un moment dat, fiecare trebuie să aspire către acest bine, să-l dorească, să-l caute, să-l posede și să fie parte din el, pentru a fi dătători ai Iubirii divine și într-un final, să fie creaturi ale binelui. Dimpotrivă, răul ia ceea ce găsește în voia sorții, căutând starea omului de a fi călduț (în credință), mișcându-se după liberul său arbitru, fără discernământ și când omul primește comportamente proprii răului.
Cu câte fapte nu îl neagă pe Cristos și se respinge salvarea sufletului!
UMANITATEA ESTE ÎN URMĂ ÎN CEEA CE PRIVEȘTE SPIRITUALITATEA EVANGHELICĂ ȘI CONCEPȚIILE GREȘITE ÎL DETERMINĂ PE POPORUL LUI DUMNEZEU SĂ TRĂIASCĂ CU JUMĂTATE DE INIMĂ/MĂSURĂ ȘI SĂ NU CREADĂ CĂ TREBUIE SĂ TRĂIASCĂ ÎN CUVÂNTUL DIVIN ȘI SĂ ÎL ÎNDEPLINEASCĂ  PENTRU A FI MÂNTUIȚI.

Fraților, răul avansează repede … De ce noi ca și copiii ai lui Dumnezeu nu avansăm repede, nu vorbim, nu împărțim, nu evanghelizăm atașați de Sfânta Scriptură ?

Nu este din cauza faptului că nu ni se permite , având în vedere că există diferite documente pastorale care ne invită să fim " Discipoli și Misionari ai lui Isus Cristos, pentru ca popoarele noastre să aibă viață în El . " Sub o nouă Cincizecime . (Rusalii ). Acest lucru a fost dat la a V-a Conferință Generală a Episcopiei Latinoamericane și Caraibe , conferința de la Aparecida, ce a fost inaugurată de către Papa Benedict al XVI lea în Aparecida  în ziua de 13 mai și a fost finalizată în data de 31 mai 2007 .

“Dar cum să evanghelizați ? – îmi spune Cristos – Da, copiii Mei, nu Mă cunoașteți , nu cunoașteți Cuvântul Meu din Sfânta Scriptură deoarece Sunt un Rege al cărui Popor nu Îl cunoaște în profunzime pentru ca să nu greșiți.  Cum să evanghelizați, copii , dacă gelozia se rotește atât de bine încât puterea unor grupuri reușește să-i liniștească pe cei care nu vor să evanghelizeze?".

ACESTA ESTE MOMENTUL ÎN CARE TOATĂ BISERICA LUI CRISTOS TREBUIE SĂ SALVEZE SUFLETE , ALTFEL VOM PĂCĂTUI PRIN OMISIUNE .

Transmiteți adevărul despre felul în care se află Umanitatea și direcția pe care o ia; nu este ceva care ar trebui ascuns, ci ridicăţi-vă vocea, astfel încât să nu se piardă mai multe suflete.

Nu ar trebui să ne rugăm fără să acționăm, ar fi o credință moartă fără fapte, ar fi într-o anumită măsură să ne fie frică să vorbim despre Cristos, despre oportunitatea Mântuirii, ar fi să spunem: am fost răscumpărați și nu mai trebuie să facem nimic altceva. Nu!, fiecare trebuie să se facă vrednic de această răscumpărare și să nu creadă că este mântuit și că poate să comită toate atrocitățile posibile împotriva Umanității.

SUNTEM POPORUL LUI DUMNEZEU ÎN MIŞCARE, NU POPORUL LUI DUMNUZEU STATIC,  ce așteaptă ca alții să lanseze initiaţive; fiecare își prezintă modul personal de a face lucrurile și acesta este fără conţinut, uneori, din cauza temerilor, a lipsei de Credință.

SUNTEM CHEMAȚI LA RUGĂCIUNE, ÎN CERURI NE CER RUGĂCIUNE, DAR NU DOAR  RUGĂCIUNE VERBALĂ SAU MENTALĂ. Se roagă cel ce se oferă în slujba fraților săi, se roagă cel ce predică, cel care împărtășește Cuvântul Divin, cel care este Dragoste, cel ce este fratern.

CRISTOS ȘI MAICA NOASTRĂ ÎMI SPUN CĂ FIECARE DINTRE NOI TREBUIE SĂ FIM UN PURTĂTORI DE CUVÂNT AI DRAGOSTEI DIVINE ȘI SĂ DUCEM CUVÂNTUL DIVIN FRAȚILOR NOȘTRI, ÎN MOD CONTRAR, DOAR PRIN RUGĂCIUNE NU VOM FACE CA RECOLTA SĂ CREASCĂ. 

La finalul vieții vom fi întrebați: Ce am dat? Ce am realizat în favoarea fraților noștri? Şi cine va avea mâinile goale de fapte bune, nu va avea roadele Vieții Veșnice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu